Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

JL neatbalstīs Bičkoviču

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
VAŠKEVIČS ,BIČKOVIČS....,kurš nākamais?Varbūt TP izvirzīs Maizīša vietā Haritonovu?Dobelis palīdzēs.SPICĒ /varturu/ NOLASĪJUŠIES ĀLVAS ZALDĀTIŅI"ar vienu kāju un netīru CV.Viss valstī notiekošais norāda uz MILZĪGU Kremļa ietekmi. Visos atbildīgos amatos lien atpakaļ PSRS laika zubri ar čekas maisiem pie pakaļas.
slava
s
Driz dziedasim padomju himnu un Putins bus premjiers
Didzis
D
Smietos bet parak nozelojami ka valsti kuriai nepieciesami progresivu "jaunradu" domasanu, izvirsza tadu anachronisku domasanas atbalstitaju
janis
j
Situācija tiešām dranķīga. Vai nepietiek ar to, ka Prezidentu ik reizi žurnalisti sēdina peļķē par aplokšņu algām. Tagad būs arī Augstākās tiesas priekšsēdis, kuram virkne probļēmu, kas nav atrisināmas..Esam gan apsēsti .
...
.
Kāpēc tieši Bickovičam jābūt? Vai nav neviena cita laba tiesneša? Tā šaubu ēna neraisa uzticību.
zvirbulēns
z
Jautrīte Briede nebauda AT tiesnešu vairākuma cieņu, tādēļ viņa nav piemērota.
Tiesnesis
T
Protams, ka Jautrite Briede ir 10 reizes piemerotaka par Bickovicu! Tacu vairums "veco" tiesnesu, kas parstav etiski apsaubamo padomju un pecpadomju tiesisko domasanu un ricibu, vinu diemzel neatbalsta.... Saeima neveiksmiga Bickovica kandidatura ir janoraida, lai dotu iespeju tiesnesiem pardomat!
Drebes pazinejs
D
Nevajag jau pasham Bickovicam kaut ko pieshut, acimredzot vins ir normals, viduvejs tiesnesis. Tacu jaunajam AT priekssedetajam vajag but tadam, kas ir gribigs un spejigs asi versties pret jebkadu neetisku ricibu, kur nu vel korupciju tiesnesu vidu. Bickovica lidzsineja nostaja liecina, ka vins sadi nekur nav izcelies. Vai vins kada veida ir nosodijis to atmosferu tiesa, kas aprakstita Lapsas gramata. To neviens nenoliedz, visi zin, un Bickovics jau pats vislabak to zin. Mums vajag jaunu, tiru garu sasmakusaja tiesu sistema. Un Bickovics nav tas, kas to ieviesis. Tadel ari vins nav piemerots but jaunais AT priekssedis. Tiesu varas prestizs ar vinu necelsies, drizak grims. Es domaju, ka vispiemerotakie butu Vernoka Krumina, Jautrite Briede vai Valerijans Jonikans.
zvirbulēns
z
Jautrīte Briede ir ideāla kandidatūra! ------------- Ja tas tā būtu, tad taču kāds AT tiesnesis būtu viņu izvirzījis, bet neviens, neviens, ka es jums saku!
Voice
V
"Manai reputācijai nav objektīva pamata sašķobīties, es neatrodu sevī kauna traipu." ņemot talkā daiļus latviešu valodas izteiksmes līdzekļus, bičkovi'čs tā arī neteica ne "jā", ne "nē" vismaz vēlāk varēs teikt, ka nav melojis par savu sadarbību ar čeku
nu ja
n
tiesnesis čekists saka , ka viņš būs konservatīvs. ... Treknāk par škēles: "kurš lielāks kretīns" tas sanāk. Šitais ir vislielākais, jo sanāk, ka būs konservatīvs čekists. Zinat, mainīties viņš drīkstētu, kāpēc ne, bet palikt konservatīvam... Vai ir vērts??????????
Bezvārdis
B
Kā parādīja Zaglera gadījums, reputāciju nevajadzētu jaukt iekšā. Vai kāda tiesa ir pierādījusi, ka Bičkovičs ir sliktais? Nav. Pārējais ir kvaukšķu murgi. Tāpēc droši var šo likt visos tiesu amatos. lai tik sēž. Un galu galā - dodiet viņam no sākuma iespēju un tikai tad kritizējiet. Gan jau izrādīsies vēl labāks par pašreizējo.
Melu detektoru parbaudi
M
ja nemelo tad var vel padomāt vai tiešam viņš irlabākais kandidats. bet obligātu MELU DETEKTORU PARBAUDI.
X+Y
X
Lūdzu senatorus Jonikāna kungu vai Skultānes kundzi kā ļoti godīgus cilvēkus palīdzēt valstij grūtā brīdī. Malā nevar stāvēt.Mēs neesam pelnījuši bičkovičus.
Auna laiks
A
A, kas ir JL??? Ja viņi STRĀDĀTU kautkur tepat mums blakus, tad jau būtu pamanīti, vai ne? Nu neesmu pamanījis JL, vai viņu kādus labi padarītus darbus. :))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas