Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

JL prasa Riekstiņa un Kleckina paskaidrojumus

Partijas Jaunais laiks (JL) Saeimas frakcijas deputāti iesnieguši jautājumus ārlietu ministram Mārim Riekstiņam (TP), aicinot skaidrot iespējamu Ārlietu ministrijas (ĀM) iejaukšanos Latvijas sabiedriskās televīzijas darbā un mēģinājumu koriģēt televīzijas programmu, vēsta frakcijas paziņojums presei.

JL Saeimas frakcijas deputāti ar neizpratni uztvēruši publiski izskanējušo informāciju par izmaiņām Latvijas sabiedriskās televīzijas programmā, atceļot savlaicīgi plānotās dokumentālās filmas „Putina sistēma” demonstrēšanu LTV7 kanālā.

Turklāt JL pieejamā informācija liecinot, ka iespējams ārvalstu diplomāti un ĀM darbinieki ir centušies ietekmēt Latvijas sabiedriskās televīzijas programmu. Tādēļ Riekstiņam adresētajos jautājumos JL vēlas noskaidrot, vai informācija, ka Krievijas vēstniecības diplomāti ir vērsušies ĀM ar lūgumu koriģēt Latvijas sabiedriskās televīzijas programmu ir patiesa, kā arī, vai ĀM vērsusies pie Latvijas sabiedriskās televīzijas vai Nacionālās radio un televīzijas padomes (NRTP) vadības ar lūgumu vai aicinājumu koriģēt Latvijas sabiedriskās televīzijas programmu.

JL aicina arī NRTP priekšsēdētāju Ābramu Kleckinu informēt deputātus par to, kādu apsvērumu dēļ pieņemts lēmums atcelt 1.decembrī plānoto dokumentālās filmas pārraidi un NRTP rīcību attiecīgajā situācijā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas