Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

JL rosina samazināt Saeimas deputātu tēriņus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ES
E
KĀDU LABUMU TU GAIDI NO JL ? VAI NEREDZI , KA REĀLI PIE VARAS IR LŠŠ ZAGĻU BANDA? KO VAR IESĀKT JL , JA VIŅIE NAV REĀLA VARA KAUKO MAINĪT. MANUPRĀT , VIŅI DARA , KO VAR IZDARĪT.
Barotne
B
Bet Jaunā laika šefs jau bija pirmais, kurš Latvijā ieviesa sev un savai (LB) padomei nesamērīgi lielas algas. Kas arī bija idejiskais pamats labajai uzņēmumu padomju - valžu izmantošanai par partiju un to funkcionāru parotnē.
aiks
a
Kā? Vai tad Saeima nesamazina savus izdevumus? Vai apakškomisijas nereducē visu līdz minimumam - pusslodzes, bezalagas atvaļinājumi, nekādi kancelejas izdevumi utt. Tikai siltumam un minimimālai iztikšanai. Tā dara visur - un Saeimā ne? Absurds.
Janka
J
Klārai Lūk par palīgiem nepiekrītu likvidēt nevajag jo tad sāksies pilnīgs bezpreģels paskaties cik daudziem tautas kalpiem ir juridiska izglītība kādiem 6. Es teiktu drīzāk būtu šie amati japadara nepieejami visādiem Segliņjūgendiem nosakot, ka palīgam jābūt ar augstāko izglītību un tas nevar būt pirmās pakāpes radinieks nevienam Saeimas deputātam Oskaram Cik saprotu tad atalgojumu par apakškomisiju sēžu apmeklējumu saņem visi deputāti tostarp JL 3. Mans ierosinājums ierosināt dienesta izmeklēšanu, kā Saeimas fasādes tīrīšana pēc olu uzbrukuma varēja izmaksāt 10 000 latu.
Oskars
O
PAR CIK TŪKSTOŠIEM TĒRIŅUS SAMAZINĀJIS JL ? Vispirms JĀDARA PAŠIEM un pēctam JĀPRASA to no CITIEM , SAPRATĀT . JL es par Jums VĒLĒJU ,bet neredzu LABUMU.
anna
a
Atbalstu.
amors
a
Loti pareizs lemums. Deputatiem ir jastrada pilna darba diena 48. stundas nedela un ja vini nespej tikd gala ar saviem darba pienakumiem nav ko list Saeima. Latvijas Saeimas deputati ir idomajusi visadas komisijas, apakskomisijas,lai legali izzagtu valsts maku, tadejadi pasi sev piepildot savus makus. Latviajs saeimas deputatiem, valdiba darba alga ir janosaka Latvijas referenduma. Latvijas prezidents ir jaievel veletajiem, Latvijas pilsoniem un Saeimas atlaisana ir jabut ari Latvijas pilsonu, veleteju likumiga tiesiba. Ir jasak ar Satversmes grozisanu, atbilstosi musdienu valadziba, realitatem, demokratijas atistibai.
zigis
z
vismaz kāds rosās. malači!
hosa
h
Nevajadzeetu nodarboties ar sikumiem un lauzt seerkocinus,bet atlaist Saeimu-un ko tur jaunais laiks var piepalidzeet.
Klāra
K
1) Jālikvidē deputātu palīgu amati, jo deputātu kungi ir iemanījušies šo naudu izlietot tā, lai papildinātu savus personīgos ienākumus. 2) Darba laikam un brīvdienām nevajadzētu atšķirties no valsts pārvaldē nodarbināto darba stundu un atvaļinājuma dienu skaita.
valdis
v
nesaprotu sedes notiek darba laikā darba vietā un lēmumu izstrāde ir viņu pienākums par to maksā algu nevis par to ka uz nodoklu maksatāju naudas pirktos limuzinos atbrauc uz seimu nospiež pussnaudā vai dzērumā pogu izlamā viens otru par 1250 lsKadas papildu maksa telefoni reprezentacijas dzivokļu ires no sievam teviem vai deliem arzemju komandejumi nosauciet kaut vienu deputatu kurš aizbraucis uz arzemēm un atvedis kaut vienu eksporta ligumu katra cita normāla valsts priecājas ka atbrauc citi un tēre naudu viesnīcās krogos disnejlendas
Vita
V
Jaunais laiks iesniedzis priekšlikumus ar mērķi samazināt izdevumus Saeimas apakškomisiju uzturēšanai. Šādi, pēc JL aprēķiniem, tiktu ietaupīti ap 425 tūkstošiem latu Šobrīd Saeimā darbojas vienpadsmit apakškomisijas, kuru uzturēšana pērn valstij izmaksājusi 425 tūkstošus latu ________________________ Nu pag _samazināt_ izdevumus, vai vispār _nemaksāt_ tām apakškomisijām?? Nu žurnālisti... pārlasiet kaut, pirms publicējiet...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas