Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

JL sašutis par tā ieteikto budžeta grozījumu noraidīšanu

Partijas Jaunais laiks (JL) Saeimas frakcijas deputāti ir sašutuši par Tautas partijas, Latvijas Pirmās partijas un Zaļo un zemnieku savienības deputātu šīsdienas balsojumu pret pedagogu un bērnudārzu audzinātāju algu palielināšanu, kā arī pret līdzekļu atvēlēšanu denacionalizēto namu īrnieku problēmu risināšanai, informē JL frakcijas sabiedrisko attiecību konsultante Laila Timrota.


Šodien Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās attīstības komisijā tika skatīti ceturtdienas, 7.septembra plenārsēdē deputātu vairākuma atbalstītie JL iniciētie 2006.gada budžeta grozījumi, kas paredzētu 25 miljonus latu denacionalizēto namu īrnieku problēmu risināšanai, kā arī 25 miljonus latu pedagogu algu paaugstināšanai vidējās un vidējas speciālās izglītības iestādēs. Tāpat priekšlikumi paredzēja palielināt bērnudārzu audzinātāju algas, atvēlot tam septiņus miljonus latu valsts budžeta grozījumos.


JL ir neizprotama koalīcijas partiju rīcība, īpaši tādēļ, ka Finanšu ministrijas pārstāvis ir informējis, ka minētajiem grozījumiem nepieciešamais finansējums budžetā ir atrodams, un valdība šobrīd gatavo līdzīga rakstura grozījumus. JL uzsver, ka līdzšinējā Aigara Kalvīša valdības vilcināšanās šo jautājumu risināšanā ir nepieļaujama un rada nevajadzīgu neskaidrību pedagogiem, tādēļ JL ir uzņēmies iniciatīvu aizstāvēt šīs pozīcijas valsts budžeta grozījumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas