Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

JL: Satversmes grozījumos svarīgs ir rezultāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ulrika
u
Grozās kā perētājvistas grozā uz tiem grozījumiem.Skatieties kā varētu uzlabot tautai dzīvi,nevis spekulējiet ar izsvilbtu projektu.Ko jūs variet panākt Satversmes grozījumos,ja nekā nepanācāt partiju barotavu jautājumā.Neko jūs nevariet padarīt kārtīgi.Tiek izzagta liela nauda--kāpēc tik ātri apklusāt?
referenduma rezultāti
r
Būtu labi, ja Tu palasītu kādu grāmatu par aritmētiku, par politiku (vismaz pamatskolas līmenī), par lēmumu pieņemšanu parlamentos un likumu tautas nobalsošanu. Tad, iespējams, nerakstītu tik lielas aplamības.
imants
i
... galvenais ir rezultāts... Vienēgais rezultāts ir Satversmes muļļāšana un tautas uzmanibas novēršana no afēras banku sistēmā.
Econ
E
Referenduma rezultāti nav saistoši tieši tādēl, ka referendums tika uzskatīts par nenotikušu, jo nepiedalījās pietiekams skaits pilsoņu (tāda, reiz, ir demokrātisko valstu prakse un izpratne par šīm lietām, varbūt ir valstis, piemēram, Dienvidamerikā, kur tas ir savādāk). "Nenotikušā" referenduma rezultāti, savukārt, norāda uz to, ka, ja referendums būtu noticis, tad ievērojami lielākā daļa Latvijas pilsoņu atbalstītu grozījumu veikšanu Satversmē. P.S. Neaizejot uz referendumu, referendumā piedalīties nevar, un tam nav nekāda sakara ar kaut kādu "negatīvu" rezultātu. P.P.S. Katrā ziņā pašreizējās aktivitātes man vismaz rada iespaidu, ka, tāpat kā pirms paša referenduma, ir atsevišķa personu grupa Latvijā, kas baidās par šādu pilsoņiem dotu iespēju, par to liecina arī "neatbalstošo" komentāru pieaugums "virtuālajā vidē", daļu komentāru, vismaz spriežot pēc izteiksmes veida, liekas, ir rakstījusi viena un tā pati persona vai personu grupa. Tas par kaut ko liecina.
Šuņuķucis
Š
Cerams ka prezidents iedos ribās resnajiem, un grozijumi tiks pieņemti vienā vai citā veidā!
Tauta nav atbalstījusi
T
Ir jāveido kaut kāda vienota prakse: 1. Diskutējam par to vai šito, cik tik uziet, bet pirms referenduma; 2. Ja esam ierosinājuši Tautas nobalsošanu, tad rīkojamies saskaņā ar tautas nobalsošanas rezultātiem - ja Tauta ir atbalstījusi grozījumus - nevienam nedrīkst nāk prātā pat doma, ka var izdarīt citādi. Ja Tauta nav atbalstījusi grozījumus - nevienam nedrīkst nāk prātā pat doma, ka var izdarīt citādi. Pretējā gadījumā mēs nevaram būt tiesiska valsts.
referenduma rezultāti
r
JL ar filozofēt cik grib par grozījumiem Satversmē, kas dotu tautai tiesības rosināt pirmstermiņa Saeimas vēlēšanās, cik tik uziet, bet tauta nobalsošanā ir pateikusi ne'šiem grozījumiem, un tas nozīmē, ka Saeima tur vairs neko nedrīkst aiztikt. Visām šīm diskusijām bija jābūt pirms referenduma, tagad tās ir prettesiskas, jo referenduma rezultāti ir saistoši, arī negatīvi.
Jāzeps
J
Saki ko gribi, bet no tā JL tomēr nāk saprātīgas idejas nevis kādi murgi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas