Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

JL un PS līderi atbalsta 13.janvāra akciju, saskaņieši nē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tādi esam
t
1. Muļķīgi uzdot jautājumus, vai tie, kas nāks koalīcijas vietā, radīs Latvijā Leiputriju. Tā nevar notikt, to mēs visi zinām. Cerams, ka viņi vismaz mēģinās glābt t/s-bu un zemniecību, līdzīgi kā Igaunijā tas notiek. cerams, ka pieprasīs pozīcijas partiju slēpto (tagad pēc Straumes - jau atklāti deklarēto) finansējuma avotu - padomju- likvidāciju un valdes locekļu nenormālo algu samazinājumu. Varbūt, ka izdosies arī likvidēt 3 brāļus - zagļus. 2. Taču - tie, kas ir pie varas, ir darījuši visu iespējamo, lai viņus padzītu. Cik tad var zagt un cik ilgi var izšķerdēt mūsu - nodokļu maksātāju - naudu savu iegribu apmierināšanai, tikai savām pašvaldībām, tikai saviem sponsoriem, radiem un draugiem? Jādomā, kas notiks ar KNĀB? 3. Štokenbergs gribēja "izlekt'- stulbs gājiens. 4. Labi, ka PS un JL norija šo apvainojumu un piedalās. 5.Labi, ka atklājās SC patiesie mērķi - gatavošanās Rīgas ieņemšanai -ir svarīgāka par Saeimas atlaišanu Secinājums - tie, kas vaid, ka nav ko likt vietā, atcerieties, ka nav neaizstājamu cilvēku un ka valdībā nav jābūt tik nekompetentiem kā Slakterim, Veldrem, Kastēnam utt.
zvirbulēns
z
O, ne, es nedievinu vecos komuņagus, čekistus, tiesa, es gan nesteigtos pakārt latviešus miljonārus, piemēram, Lembergu! Nu nebūs tas prāta darbs. P.S. Lelle, vai tiek domāts arī kaut ko pamatos mainīt latslāvijā, vai tikai gribās citas sejas līdzšinējās ideoloģijas mērcē?
Lelle
L
Sveiks, sveiks!! Arī Tev laimīgu... Nu ko?! Izšķirošais brīdis tuvojas... Rītdien man ir tikšanās ar virākiem uzņēmējiem un lauksaimniekiem, kuri ir gatavi ierasties pie Saeimas ar smago tehniku, paķerot līdzi arī pa kraviņai labuma no kūtspakaļas...tos labumus gāzīs pie Saeimas durvīm, bet tukšajos vāģos krāmēs Jēkabkūts mēslus...Daži asina turku mietus... Nu ir vēl ari palikuši latvieši, kuri zina, ka valsts ir izzagtuši bāleliņi-vecie komuņagas un čekisti, kurus tu tā turpini dievināt un tagad bārdainais žīds to vēl mēģina pārdot ceļikom...
Lelle
L
Es tikai zinu vienu, lai piepildītos tavs prasītais, mums-latviešiem ir jatiek vaļā no šitiem Maskavas ielikteņiem, parazītiem un latviešu tautas iznīcinātāja bārdainā žīda...pēc tam būs visiem labāk, arī Finks to prognozēja. VISI LATVIEŠI, tiksimies 13. janvārī pl.17.00!!!!!!!
zvirbulēns
z
Sveika Lelle, patīkamu Tev šo gadu! Karuselis griežas, tik tas lielais jautājums - kadu ideālu vārdā un vai vispār tie latviešiem ir? Nomainīt politiķu sejas, nu jā, to jau var puslīdz viegli, bet kā tikt vaļā no latslāvijas, tas jau pavisam cits jautajums! :))) Latviešu vairākums negrib savu valsti, viņi pat lāgā vairs nezin, ko nozīmē viņu valsts, tur tas trakums. :(
Lelle
L
Vaiiiii... kā tev dibentiņš trīc....
Lelle
L
Nu tad beidzot atmodās snauduļi!!! Es jau domāju, ka vispār nepamodīsies... Tagad viss nostājas savās vietās-SC un Pčolas paliek kopā ar Maskavas valdošo bandu-(TP+LPP/LC+ZZS +TB), izkatās, ka VL ir ZZS vai TB satalīti.
Kaut reizi
K
Štokenbergs ir runājis par vienotību un kopēju viedokļu izveidošanu ar citām partijām? Labi, ka JL un Kalniete ir paziņojuši par mītiņa atbalstu. Bet kur Štokenberga atbilde?
Nu ā
N
13.janvāra protesta akcijā Doma laukumā uzskatāmi redzēsim partiju REITINGUS! Ja stulbais latvietis nomīzīs un neatnāks, tad ir skaidrs, ka LV drīz vien būs Krievijas guberņa! SVF taču vienalga no kā dabūt ATPAKAĻ aizdotos miljardus...
Protams
P
Glābs viens pats Štokenbergs, jo visi citi - muļķi!
Protams
P
Štokenbergs - glābējs.
Protams
P
Nevienu neinteresē vienota partiju rīcība. Kāpēc krievu vēlētāji var būt vienoti?
Protams
P
Štokenbergs neatbild. Un viņa uzticamie pulki arī dus.
Protams
P
Un kā domājat jūs? Ja jūsu domas izsaka Karakuls, tad ejiet jūs ar visu mītiņu, no kurienes nākuši.
Protams
P
Štokenbergs bez Sandras partijas un JL, labākā gadījumā 6 vietas Saeimā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

13.janvāra akcijas rīkotāji brīdina par vēl citiem protestiem

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas