Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Joprojām nav skaidrs, vai arī Saeimas deputātu algas apcirps

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ci
C
Es ari nesaprotu, kadelj man nogriezh premijas, atvaljinajuma pabalstu un vel samazina algu, bet shitiem tipinjiem ne, redzies. Aicina neaiztikt, redzies. Varetu padomat, es shitos meslus sataisiju, nevis shie. Vajadzeja domat par taupishanu, kad iepriekshejo gadu budzhetus pienjema, tad ari nebutu tagad jagriezh.
v
v
Nabadziņi, tādas grūtas problēmas jārisina. 'Protams tam vajadzīgs laiks, nevar taču mēneša laikā izlemt, ko samazināt, tam droši vien vajadzēs vismaz pus gadu. Mums darbā gan vienkāršāk, dienas laikā nogrieza visas piemaksas un vēl algu samazināja par 15 %. Varbūt mūsu priekšnieku vajadzētu valsts pārvaldē iecelt. Viņš visu atrisinātu. A. Bērziņa teiktais vispār ir vai nu nekaunības kalngals, vai slima cilvēka murgi. Daudziem šajā gadā tika solīts darba algas paaugstinājums un viņi to nedabūja, tātad var teikt, ka viņi visi ir ietaupījuši. ārprāts!
gurks
g
ko nu tur par apcirpšanu , tieši otrādi, pielikt pie algas un atlaist!
Viena taisnūiba visiem???
V
"deputātiem jābūt vienlīdzīgiem ar pārējiem, kuru algas finansē no nodokļu maksātāju naudas un uz kuru atalgojumu fondiem attiecas 15% samazinājums. Taču skaidrības par to, kā tieši vienlīdzība izpaudīsies un vai par 15% tiks apcirpta deputātu alga .., vēl aizvien nav. " FORŠI! TIEM KAM UZ PAPĪRA BIJA 500 UN MAZĀK, GAN VARĒJA NOŅEMT PĀRIS DIENĀS UN VĒL PENSIJĀM PIELIKT NODOKĻUS UN POLICISTIEM NOGRIEZT PAT ATVAĻINĀJUMA NAUDU UN ... "frakcijas bija vienotas par ideju kā tādu, proti, ka mazināt vajag. Taču kopēja viedokļa, kā tieši to izdarīt — samazinot algas, apcērpot kompensācijas (par telefona sakariem, par dzīvokļa īri, transportu) vai piemaksas (par darbu komisijās, apakškomisijās) .... ZZS gan redzot, ka līdz divām vajadzētu ierobežot apakškomisiju skaitu, kurās viens deputāts var darboties. Iespējams, varot samazināt reģionos dzīvojošo deputātu dzīvokļa īrēšanai Rīgā atvēlēto izdevumu griestus (šobrīd 400 latu mēnesī). SUPER! UN ĪRĒ JAU NOTEIKTI VIENS NO OTRA! KAUT KĀDA KOSMISKA SUMMIŅA VAI VARBUT DZIVO VISMAZ 5 ISTABĀS? UN VĒL PAR KOMUNĀLAJIEM VIŅUS KOMPENSĒ?!!! POLICISTIEM NAV PAT DZĪVĪBAS UN VESELĪBAS APDROŠINĀŠANAS! " A.Bērziņš gan arī īpaši uzsver, ka Saeimas deputāti faktiski jau īstenojuši atalgojuma samazināšanu, proti, novembrī pirms valsts budžeta apstiprināšanas 2.lasījumā atsakoties no iepriekš plānotā 40% algu palielinājuma." KĀDA NEKAUNĪBA! TAUTAI INDEKSĒT PAT PAR PĀRIS LATIEM NEVĒLAS - NEESOT NAUDAS??? PRĒMIJAS PĒDĒJĀ DIENĀ SEV IZMAKSĀ...PAT PREZIDENTAM SAMAZINA! TAGAD "BRĪVĀS "LATVIJAS PREZIDENTS SAŅEM MAZĀK PAR VISU ŠO BADAKĀŠU BARU, KAS VAIRĀK PAR PODZIŅAS NOSPIEŠANU PĒC PAVĒLES NAV SPĒJĪGI IZDARĪT (ŠEIT DOMĀJU KOALĪCIJAS PUSI ) "atalgojuma samazināšanai vismaz kaut kādā mērā būtu jāskar arī Saeimā stradājošos. Saeimas darbinieku algas frakcija aicina neaiztikt, taču iesaka atteikties no naudas balvām, prēmijām, atvaļinājuma pabalsta jeb tā saucamās 13.algas. " KĀDĒL GAN? jA VISIEM, TAD VISIEM. KO TAD TUR STRĀDĀJOŠIE IR ATBILDĪGĀTI UN DARA VAIRĀK KĀ PIEMĒRAM MEDMĀSA? "Precīza uzstādījuma" par to, kā tieši ierobežot deputātu atalgojumu, pēc frakcijas priekšsēža Māra Grīnblata teiktā, nav arī TB/LNNK. ... kā tieši to izdarīt, lai "izšķirot Saeimas prezidijs", teica M.Grīnblats. " SAPROTU, MĀRĪT, VAGAG LAICIŅU PASTIEPT! SKAT VARBŪT ARĪ ZIEMA BEIGSIES UN NEBŪST JOSTIŅAS JĀSAVELK KĀ PĀRĒJIEM! ATLAIST JŪS VISUS!
ir jārīkojas
i
Es arī nesaprotu, kur ir problēma. Patiesi, kā var tik nekaunīgi A.Berzņš pateikt: "Mēs jau samazinājām nepaaugstinot par 40 %"?!!!!! Kapec "mirstīgajiem" ir jaapmaksa pasiem transporta uz darbu, bet deputatiem nē?Tiesi tapat par dzīvokli, telefona sakariem? Kapec šāds jautajums vispār tiek uzdots? Tapec, ka ir parak grūti nolaisties līdz "mirstīgā" līmenim un sakt dzīvot ar krietni mazakiem līdzekļiem. Un premijas ? Premijas maksa par labi paveiktu darbu. Es neko tadu neredzu. Domaju, ka ir laiks tiešam sakt iesaistities aktīvak sabiedriskajos , politiskajos procesos utt. To es saku sev un ari tiem, kuri nav līdz sim to darijusi. Domaju , ka ar komentāriem par temu.... netiks lidzets.
?
?
Un vai Hipotēku bankas darbinieki turpinās braukāt ar dienesta auto uz darbu, pēc darba, psdienās, uz tirgu, brīvdienās? Vismaz Valmierā tā notiek. Tā taču valsts banka, kas glābj PAREX banku. Tad jau jātaupa, ne par valsts līdzekļiem jābraukā.
Jesus
J
Viņu algas nav jāapcērp,bet jālikvidē.Krievu laikos žīdi fažādās bāzēs piemaksāja,lai siltajā vietiņā tiktu!!!
Ilg.
I
Ir beidzot jālikvidē visi deputātu palīgi,jāsāk strādāt pašiem.
Kāda apcirpšana
K
Vai tad šie kādas aitas? Svētās govis - ne aitas. Un neaiztikt. Punkts.
valdis
v
varētu vēl atgādināt kā Latviešu Tautu salidzina dažados laikos mūsu zemē pie 'varas esošieBIRKAVS- reņGu ēdaji Krištopāns -muļķu zemeGodmaņkungs bija novērojis ka tauta saiet barā padzied parunā par pingvīniem vai tauta kas maksā nodokļus dzivō smagos apstķļos un Jums ļauj pagrābt no valst sev 20 reizes lielāku naudas zuti no nodokļu maksātāju ka saņem vairāk kā līdz 70% procentu š'naudu radijušo /Jūsu darba rezultats valsts izsaimniekota badaina kopā arBULGARIJU te pa televizoru visu laiku norīta runā cik policistu pietrūka un kā lai apspiestu cilvēku protestu/lasi pingvinu nemierus/ bet neviens-KĀPĒC?
13.pensija
1
Vispirms,kā parasti,jaapcērp ir pensionāri! Sākot jau ar pensijas daļas virs sešdesmit latiem ieturēšanu no strādājošiem pensionāriem,ienākuma nodokļa ieturēšanu no stradājošo pensionāru algas pirmā lata un pensiju fonda miljonu regulāras novirzīšanas citiem mērķiem,līdz pat pensiju indeksācijas iesaldēšanai!
NABA
N
T;A JAU BŪTU (GINESA REKORDA CIENĪGA)...SENSĀCIJA !!!!
NABA
N
TLA JAU BŪTU...SENSĀCIJA !!!
Oskars
O
IESAKU TĀS IESALDĒT LĪDZ JĀŅIEM !
z
z
Deputātu alkatība ir neizmērojama. Kā nav kauna par gulēšanu saeimā prasīt algu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas