Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Jukas var traucēt aizdevuma saņemšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hmmm
h
Jukas? Saeimas un valdības nomaiņa Eiropas un pasaules mērogā nav nekas neparasts.
logika
l
jukas ir biksees,bet ne Latvija, mums ir prezidents,mums ir saeima,varam pamainiit valdiibu,arii buus laiks saeimas nomainjai taa ka viss notiks.Kas JUUTAS AR SAJUKUSHU galvu,labaak paiet malaa,jo turpmaak no valdoshajiem tiks prasiits ljoti kvalitatiivs darbs. Muusu jaunatne ko ko,bet paprasiit arii prot no mums.
1905/2009
1
Man tas nav noslēpums :) Bojārs ir pazīstamākais piemērs, tāpēc pieminēju. (Mēģini uzzināt, ko nozīmē "a la".)
fs to re
f
Nekas nqaudinu atradism ari bez aizdevuma, bet tevi jau esam piefiksejusi ... Ari tev bus tauatai par saviem grekiem jamaksa.
ziriņš
z
Esi atpalicis,jo Bojārs/jun,/jau ir iestājies Šlesera bandā / LPP/LC/
1905/2009
1
Tu raksti tā: " Aizveru acis un sapņoju. O'key. Neskaidrs viens - kā? Vēl varētu saprast, ka pozīcija izliekas nezinām - kā. Taču paskatoties opozīcijas materiālus... tirpas skrien un pārņem kauns... gluži kā par "vī vill bī taupīgi"." Ko darīt? Tās ir acīmredzamas lietas, un par tām ir daudz rakstīts. Katra partija, kas būs godīga, nevis savtīgi kalpos maizes devēju interesēm, to uzskatīs par ābeces patiesību. 1. Uz ārkārtas periodu (vismaz uz 5 gadiem) ieviest progresīvo ienākuma nodokli pēc tādas logaritmiskās skalas (vai ģeometriskās progresijas), par kādu vairākums nobalsotu referendumā. Uz ārkārtas laiku ieviest arī līdzīgi rēķināmu progresīvo īpašuma nodokli. Pēc ārkārtas perioda šos nodokļus atcelt ar tādu pakāpenību, kā ceļas valsts vispārējā labklājība. 2. (Jāsastāda un jāizdod „Privatizācijas sarkanā grāmata”, līdzīga „Zemes reformas sarkanajai grāmatai”, ko izdeva 30. gados). Tajā jāaptver arī tā privatizācija, kas notika līdz privatizācijas likuma pieņemšanai 1992. gada beigās (īpašu uzmanību pievēršot tā saukataji nomai ar izpirkšanas tiesībām lielās inflācijas laikā). Par naudu privatizētajiem īpašumiem uz ārkārtas periodu uzlikt progresīvo ienākuma nodokli, kas rēķināms tāpat kā 1. punktā minētie nodokļi un tāpat arī pakāpeniski atceļams. 3. Bijušajiem un tagadējiem denacionalizēto namu īrniekiem pakāpeniski izmaksāt kompensāciju par to, ka tie nevarēja privatizēt dzīvokli. (Ārkārtas laikā kompensāciju izmaksas temps būtu palēnināts, taču jāizsludina termiņš, līdz kuram šis valsts parāds būs pilnīgi segts.) 4. Novērst pensionāru nevienlīdzību, ko radīja „Makārova reforma” (par darba stāža gadiem līdz 1995. gadam pensija jārēķina neatkarīgi no tā, cik pelnīts laikā pēc 1995. gada un pietiekami daudz, lai pensionāriem ar 40 gadu darba stāžu šī summa būtiski pārsniegtu iztikas minimumu). 5. Būtiski pastiprināt KNAB darbību 90. gadu sākumā tapušo korupcijas saišu atšķetināšanā, it īpaši augstākajā politiskajā līmenī. Tie nav visi iespējamie programmas punkti. Minēju tos, kas vistiešāk atbilst SCP, PSP un LSDSP politiskajām nostādnēm. Iespējams, šīm partijām (un varbūt arī VL) šos punktus vajadzētu izvirzīt kopīgi (sociāldemokrātiem tas palīdzētu patīrīt savas rindas no neiederīgiem konjunktūristiem a la Bojārs juniors). Tad pa visām kopā šīs partijas Saeimā iegūtu vismaz 60 procentus balsu. Šādai koalīcijai nebūtu grūti pieņemt arī "nepopulārus" lēmumus.
tarba
t
un vispār, es aizvien vēl nesaprotu, kā pag gada septembrī ,oktobrī vēl viss mums bija lieliski, bet decembrī jau pilnīgs bankrots, kad bez ārvalstu palīdzības nebūtu ar ko algas maksāt.. Tad visa valsts nauda ir tikusi glabāta pareksā ( arī labs jautājums- kāpēc, ja mums ir hipoteku banka , un kas tādu murgu izbīdīja? ) ? Pēc šogad vajadzīgās nauda var saprast ,ka caurums ir ap 2 mljrd ls.Tad tāda summa kaut kur pazuda mēneša laikā? Drīkst zināt -kur?
Andris
A
Si valdiba, ieskaitot Godmanis, Slakters Slesers, Kalvitis, Jaundzeikars, Seglins uc ir zinama par to, ne ko vini panakausi tautas laba (man skiet vinu amats un pienakums) bet ir pazistami par saviem nedarbiem un nekauniga melosana. Ja vini doma ka vini parliecinajusi tautu par vinu godpratibu un svetibu, nu varbut vini nakam reiz vini ieveles Mickey Mouse ka ka valsts prezidentu. . Cits nepaliek, visus gar sienu. tas butu mazs upurins Latvijas nakotnei. Pec nakamam velesanam samie nekur neaizies. slesers, kaut gan neievelets, bus ministrijas kresla, Jaundz, Leishkalns un citi LPP/LC spozas zvaigznes ari atradis vietas valdiba. Seglins un Kalvitis ari paliks Saeima. Tas ir kapec mujsms ir tie protesti: mes dzivojam neglabjama kourumpeta valsti, un izredzes sobrid nav.
Ebrejs?
E
Vai Godmann nav zhids? vins doma tikai par to naudu ko vina parstaveta valdiba var nozagt.
pamela
p
Arvien jautrāk dzīvot Latvijā.Ja agrāk neņēma kom.portālā,tad šodien dzēš ārā vēl nepabeigtu kom.!Kurš pirmais aizdrāžās apsveikt un izbučot Godmani pēc ievēlēšanas PM amatā?Nu protams Kolužnijs!Godmanis sāka 1991.g.likvidēt Latviju mantiski/rūpnicas/,tagad turpina likvidēt - monetāri - valsts kasi.KĀDA MUMS DAĻA GAR PAREX BANKU?Tapēc Latvija ir bankrotējusi.Palasiet Godmaņa intervijas 2ned.pirms bankas bankrota.Viss OK!Rimševič,par to kuģa vadīšanu bez kapteiņa ar 7,5 miljd.Šitas jūsu "kapteinis"Godmanis jau ir novadījis VALSTS KUĢI ar lielāku kravu bezdibenī.VAI TAM PAŠAM NEPRAŠAM DOT VĒL VIENU PILNU KUĢI?18 gadus šie nelieši jau kuģo no Rīgas,Ventspils u.c. līdz ofšoriem un atpakaļ ar valst izzagto naudu.Kurš te dzelžaini ievēros SVF solīto programmu,TAS KURŠ DZELŽAINI AIZSTĀV G -24 JAU IZZAGTOS naudas kalnus?Tikai Hāgas tiesa par genocīdu pret tautu būtu tas līdzeklis,kurš līdzētu tikt vaļā no tautas apzadzējiem.Godmani,ja jūs patreizejo situāciju valstī,ko pats radījāt ,uzskatat par normu,tad jūs esat valsts ienaidnieks N1 vai krievu specdienestu iesūtīts aģents,kura uzevums - sagraut Latviju kā valsti.
PILNAI LAIMEI
P
"Divās nedēļās budzēta deficīts uztaisīts jau pāri par 70 miljardiem, kad VID apgalvo, ka nodokļu ieņēmumi ir pērna janvāra līmenī!?" ------------ Lasīt savu tekstu māki?
Vuarzazi
V
Euronews stasta shodien Eiropai, ka Baltijas valstim iet slikti un vis sliktak Latvijai. pasaules krizej ir sava dala, bet visvairak par trekno bardaku un trekno inflaciju ir atbildiga valdosa koalicija. Sis ieprieksejas ricibas nevies uzticibu kreditu apsaimniekosana.
Oskars
O
Godmani taču nodzen to DUMJOBĀRDU.
Ieva
I
Ja nebūs sakarīgas valdības un Saeimas, tad pensiju, pabalstu un visa pārējā vienalga nebūs, toties būs parāds.
Kaspars
K
Apmierinātais 09:56 17.Jan. pasaki kāpēc Godmanjmūlis neļauj veikt neatkarīgu izmeklēšanu 13.janvāra pasākumu lietās, pasaki kāpēc KNAB ir bez vadības vēl aizvien!!? Man to patiesību nav jāstāsta, man pietika ar mākoņģīmja kikijveceni izrunāties par šim tēmām un man pilnīgi un absalūti tapa skaidrs par ko domā un ar ko elpo TP/LPP/LC. Tas tikai sabiedrībā tiek rādīts ka tās ir atsevišķas organizācijas, bet patiesībā tas ir viens vesals liels monstrs astoņkājis kas ir okupējis visas tiesībsargājošas struktūras no augšas līdz apakšai. Tāka nevajag man stāstīt par pierādījumiem, prasīt pierādījumus pret kliķi un viņu pakalpiņiem ir demogoģija un cinisms pret tautu augstākā pakāpē. Piekrītu par 100%! Un katrā darba vietā -sevišķi , valsts pārvaldē ir iepludināti savējie - saucamie viedokļu veidotāji un spiegi! Ar to izmešamu būtu jāsāk!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas