Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Jūrmalā ZZS sadarbībai uzrunās NA un Saskaņu

Zaļo un Zemnieku savienība (ZZS) Jūrmalas domē sadarbībai nolēmusi vest sarunas ar partiju Saskaņa un Nacionālo apvienību (NA), aģentūrai LETA pastāstīja Latvijas Zaļās partijas Jūrmalas nodaļas vadītājs Jānis Lediņš.

Jautāts, kāpēc partija nevēlas sadarboties ar partiju savienību Tev, Jūrmalai! un Jaunā konservatīvā partija (JKP), Lediņš norādīja, ka viņi jau ir pateikuši, ka ZZS "negrib redzēt, tāpēc nav vērts ar viņiem sadarboties".

Viņš pastāstīja, ka konkrētāk par sadarbību varētu izlemt šīs nedēļas laikā.

NA līderis Jūrmalā Andris Čuda aģentūrai LETA pastāstīja, ka ZZS viņus vēl nav uzrunājuši. Viņš norādīja, ka partija ir atvērta konstruktīvam darbam domē. Pašreiz vienīgais piedāvājums ir no partiju apvienības Tev, Jūrmalai! un JKP.

Jautāts, vai NA piekristu sadarbībai, ja izskanētu piedāvājums no ZZS, Čuda pastāstīja, ka tas ir atkarīgs no tā, kāpēc piedāvās un kā piedāvās.

"Ir programma, kas ir jāīsteno, un jebkurš risinājums, kas ļauj īstenot ieceres, ir atbalstāms. Mēs neesam gatavi būt par balsošanas mašīnu. Mēs esam apņēmības un ambīciju pilni īstenot savas vēlmes pilsētā," norādīja Čuda.

Arī Saskaņas līderis Ņikita Ņikiforovs aģentūrai LETA pastāstīja, ka pagaidām neviens viņus nav uzrunājis.

Partija ir gatava runāt ar ZZS, tomēr tas ir jautājums par to, kas būs prioritātes nākamās domes darbības laikā. "Mēs esam gatavi runāt ar visām partijām un skatīties, kādas ir prioritātes," pauda Ņikiforovs.

Kā ziņots, par ZZS Jūrmalā šogad nobalsoja 30,77% vēlētāju. Aiz ZZS seko Tev, Jūrmalai un JKP apvienotais saraksts, par kuru Jūrmalā nobalsojuši 21,28% vēlētāju. Partija Saskaņa Jūrmalā ieguvusi 18,32% vēlētāju atbalstu, bet par NA savas balsis atdevuši 10,61% vēlētāju. Balsu sadalījums liecina, ka mazākajām partijām pietiktu mandātu, lai nepieļautu Trukšņa atgriešanos mēra amatā, taču tas prasītu Saskaņas un NA sadarbošanos vienā koalīcijā.

Līdz ar to ZZS Jūrmalas domē ieguvusi sešus deputātu krēslus, Tev, Jūrmalai un JKP apvienotais saraksts - četrus, Saskaņa - trīs, bet NA - divus.

Top komentāri

Otkats Baigais
O
Jūrmalas Mākslas skolas remonta tāmi vienas nakts laikā uzpūta no 800 tūkstošiem uz 2 miljoniem. Dzintaru koncertzāles vecās ēkas remontā it kā notērēja 18 miljonus euro. Iespējams, ka siltināšanas darbi notika ar saburzītām banknotēm. Citādi tādu naudu iztērēt nebija iespējams.
tādi esam
t
Truksnis Jūrmalā ir uztaisījis tik korumpētu sistēmu (iepirkumi, būvniecība utt.), ka Munkevics bija tikai ziediņi. Truksnis baidās no "Tev Jūrmalai un JKP", tāpēc savu vēlmju īstenošanai Tuksnis sadarbosies kaut vai ar pašu nelabo.
dzērājs, izspiedējs un kukuļņēmējs
d
Sadarboties ar šito kompāniju? Vai nu partneri kļūs turīgāki, vai arī tiks cietumā.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas