Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Jurševska: neredzam iespēju atcelt pabalstu ierobežojumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vecais -
V
Šis triks Šķēlem lieliski izdevies. Tā kā tikt valdībā PLL šīs Saeimas laikā nav cerību, viņš var atļauties pastrādāt vislielākās cūcības. Grūtāk pateikt, kāpēc ''Sķēlem pieslējās SC, kuru nokļūšana valdībā pēc Dombrovska valdības krišanas ir gandrīz nenovēršama. Un tad Urbanovičs būs ķezā. Jo Jurševskai ir taisnība: pensiju un pabalstu budžets pašreiz karājas zirnekļa tīmekļa galā. Ja tas nobruks, par to smagi maksās visas ģimenes, bet vissmagāk pensionāri, kam nav iespēju aizbēgt uz ārzemēm.
haizivs
h
Šogad pacietīsimies, nākamgad arī, bet es tomēr ceru, ka 2013. un 2014.gadā jmēs būsim kaut cik uz pekām, un vecāku pabalsti būs tik lieli, cik katrs ir nopelnījis. Tāpēc parakstīties iešu gan! ;)
bimbam
b
Žēl vienīgi, ka tādi kā Tu, nav LV iedzīvotāju vairākums! Principā piekrītu, ka bērnus jāstutē, cik vien iespējams, bet to var darīt tad, kad situācija daudzmaz sakārtota! Piekrītu, ka jātaupa ir v i s i e m!
bimbam
b
Tieši to jau es saku, ka jātaupa, kur var, tātad jātaupa visiem!
Andris
A
Ja ministrija uzskata, ka budžets nevelk šādas izmaksas, tad lai sagatavo jaunu likumu ar citu ideoloģiju un aprēķina sistēmu. Ja ir likums, tad nevar " taupīt" uz kāda rēkina. Lai tad LM iesūdz tiesā FM vai Dombrovski, ka nedod naudu!!!!!!!! Nav slikta ideja arī līdzīgi pabalstiem ierobežot ari visā valsts sektorā strādājošo algas tieši tādā pašā līmenī :) Tās tāpat nāk no valsts budžeta.
ja nevar, tad nevajag
j
Jurševskai vienkārši ir jāiesniedz demisijas raksts un jālaiž pie darba tādi, kas var!
stulba demagoģija
s
Tukša un stulba demagoģija!
haizivs
h
Zini, vienmēr esmu strādājis divos darbos, un maksājis visus nodokļus, un valsti neesmu krāpis. No valsts neesmu saņēmis nevienu santīmu, jo neesmu ne slimojis, ne bijis bez darba. Cenšos dzīvot gana zaļi, ar savu maku atbalstīt vietējos, un gana daudz ziedoju arī labdarībai.Domāju, ka savu pilsoņa pienākumu pret valsti esmu izpildījis. Ja jau tik ļoti ir jātaupa, tad kāpēc līdz 2014. gadam netika iesaldētas, piemēram, premjera biroja darbinieku algas, bet tieši pretēji - tās tika palielināts. Ja savelk jostas, tad visi, nevis tikai daļa. Bet es tiešām uzskatu, ka NEDRĪKST TAUPĪT UZ BĒRNIEM.
Tuvu tam
T
Pabalstus atcelt nedrīkst. Ja nepielec, ir nepieciešams referendums, vai pat divi, Kad jau, tad jau.
I.Gr.
I
Valdiibai ir jaaraada maaminjaam un vecaakiem, ka taa pabalstus Latvijas naakotnei nekad nesamazinaas! Vecaakiemir jaabuut droshiem par valsts paliidziibu! Ir peedeejais laiks ruupeeties par to, lai latvieshi neizmirtu. Taa riikojaas igaunji, taadeelj vinjiem iet shajaa zinjaa labaak. Bet ir jaatbalsta latvieshu valodas ieveshanu visaas skolaas: tas cels latvieshu pashapzinju. Un ievediet stingru progresiivo nodokli, ja tas netiks dariits, tad peec 2 gadiem buus jaaveel taada partija, kas to apsoliis.
LIKA to Janis
L
Viņam vienalga jau viss :D Tikai sievietes interesē :D
Talmaks
T
Es saredzu kur var ietaupit un taupit un tas ir uz ierednu, Saeimas deputatu, ministru algam un prilegijas kuras vini iznamto uz valsts rekina, Ir jasamazina algaas valsts parvalde stradajosajiem par 70% un tad jau tie 50 milijoni bus tikai santimi ko ietaupis no valsts nozagtas naudas.... Ulmanis un Freiberga ir jaizmet no valsts dargajiem dzivokliem Rigas centra un tie ir jaizpardod izsole (tiei Freiberga bij ata kura bravurigi gaudoja,ka valsti ir daudzi ipasumu kurs vel var pardot un butu jasak tiesi ar vinas valsst dzivokli kura vina ir ieperinajusies par sliktu darbu Latviajs valsts un tautas laba, un viniem ir janonem visas privlegijas, automasinas, soferi, miesassargi, sekretares, kalpi un sulaini un vinu lielas pensijas kuras vini sanem Ls, 1500/meensi sanem katris ir jasaamzina par trijam reizem un tad jau nauda valsti bus pietiekosi i pensionariem, i berniem, kuri tiek apzagti katru dienu.
zinātājs
z
Ja nerdzi iespēju, tad nav kp sēdēt valdībā ! Iesniedz demisijas rakstu un palūdz, lai to izdara arī Dombrovskis un pārējie ministri. Lai nāk tādi, kas var kaut ko izdarīt !
speja
s
Kapec jus neatcelliet sev nesamerigi lielas algas, kadas sanem nepelniti par sliktu darbu ministri, ieredni, prezidenti, saeiams deputati un citi valsts klerki? Ka tas var but, ka valsts ir bankrotejusi, tautsaimnieciba ir iznaicinata, tauta dzivo neiedomajama nabadziba, bet valdiba, saeiams deputati, prezidenti, ieredni dzivo parpilniba, lejputrija, sanem ielas algas ar valsts automasinam brauc uz darbu un n o darba uz majam un sanem citas privlegijas?
Putras Dauķis
P
interesanti, ko Tu domā ar vārdiem "jātaupa, kur vien var"? kāpēc, piemēram, maternitātes pabalstus VAR mazināt, bet valsts sektora vadošo darbinieku algas un atsevišķu kungu nejēdzīgi lielās pensijas NEVAR?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas