Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Jūtot varas garšu, SC atklājas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sirmais
s
Viss ir kārtībā Es savu esmu nodzīvojis .Jaunie kosmopolīti lai dzīvo pie krieviem vai žīdiem kā paši grib.Lai lien dirsā īriem,angļiem ,jeņķiem un moriem. Izrādās,ka lāčplēša spēks nav lāča ausīs,bet ēzeļa ausīs - Pūķa dāvanā.
Jānis
J
SC ir KORUMPĒTĀKĀ krievu nacionālistu partija!!! Pierādījumi- tribine lv/ekonomiska-krize/Saskanas-centrs-liekuligaka/10309
Aleksandrs P.
A
Reiz man kāda ēbrejiete, stāvot rindā pēc TV, teica:"Latvieši ir dirsā līdēji."Tas vēl bija PSRS laikos. Es piekrītu. Vajadzētu tak vienreiz iztaisnoties.
lauķe
l
Rīgas latviešu stulbums un šaurpierība ir neizmērojama un es nudien nebrīnīšos, ja arī Saeimas vēlēšanās "vidējais" Rīgas latvietis pārdosies par desas luņķi krievu partijām !
Madrileña
M
Labi, ka tas viss nāk gaismā pirms SC tiek ievēlēts Saeimā un mums būtu krievvalodīgs premjers. Cerams, ka pēc visa tagad notiekošā, tie, kas balsoja par SC, jo bija vīlušies citās partijās, sapratīs, ka SC nav ne par matu labāks.
Tante
T
Visiem šiem valdītkārajiem kungiem ir viena nelaime: neviens no viņiem neskatās acīs.
boļševiks
b
jaacer ka daļa naaks pie praata uz saeimas veeleešanaam , citaadi protests var iznaakt neatgriezenisks...
daunitis psihoterapeitam
d
Ņemot vērā, ka man nav kompleksu par savām prāta spējām, varētu sekot Tavai analoģijai un pateikt, ka Tu esi neizdevies psihoterapeits vai psihologs, kādus ir saštancējušas mūsu tehnikumveidīgās bakalauru kalves. Daunītis man patīk, tāds mīļš vārdiņš. Reizēm gadās lasīt kaut ko tik stulbu, ka imbecilitāte(dauņu garīgās atpalicības pakāpe) šķiet bērna šļupsti. Redzi, esmu nenoticis psihiatrs. Kad biju students, man ļoti labi padevās psihiatrija. Tagad, diemžēl, graizu cilvēkus.
meitene
m
Izskatās Ušakovs kā jau daždien jaunekļi pēc iepriekšējās nakts tusso - ne īsti noskuvies, mati arī tādi nu pārāk atauguši. Nepatīk.
ruuu
r
diez vai vins macis, jo, piemeram, tagad RD visa svarigaka dokumentacija bus sagatavota ari krievu val.
telefonmāne
t
Ušakovs lieto tālruni Nokia 5800 XpressMusic
Tā, lūk!
T
Sākusies gatavošanās Saeimas vēlēšanām ne pa jokam. Un, kamēr krieviskie spēki apvienojas, latvieši šķeļas un gānās viens par otru. Tā var iznākt, ka pēc gada+ vienā rītā atmodīsimies citā Latvijā.
Psihoterapeits
P
Es tev silti ieteiktu nomainīt niku, jo visulaiku demonstrējot savas problēmas, nepārliecinātību par savu intelektuālo līmeni, tu tikai ieslīgsti arvien dziļākos kompleksos. Lai tev būtu saprotams, ko saku, tad paskaidroju. Ja cilvēks izvēlas niku impotents, tad tas nenozīmē, ka viņam piemistu šāda kaite, bet tas simtprocentīgi norāda, ka tajos jautājumos viņam nav viss īsti kārtībā. Tāpat arī ar to daunīti. Neesi jau tu klīniski slims, bet kaut kas neritīgs jau noteikti ir. Un ar to nelepojas.
cony
c
Ja Ushakovs ar savu saskanju vispirms kaartiigi iemaaciis neziniishiem latvieshu valodu un lietos ar cienju un godu Latvijaa,tad jaa vinjsh ir iists demokraats un var balsot par vinju,citaadi taads shkeele,shkeeleejs vien vinsh buus. Krievu valodu mees zinaam un jaunieshiem protams taa jaamaacaas,jo tuvi un lieli kaimini ir krievi.Ushakov,bet sheit ir Latvija,sheit ir Riiga un sheit runaa tikai latviski.Taa ir demokraatija,nevis kaadas ieveerojamas % DALJAS griba uzspiest savas dominantes.Arii Obama teica,ka dziive balstaas uz daudzu valstu,tautu,naciju droshu attiistiibu,nevis uz lielo imperiju tieksmi domineet,tie aizgaajushi uz visiem laikiem.
tādi esam
t
Daļa latviešu, kas balsoja par šo kremļa projektu, to darīja: * tīši protestējot pret pašreizējo varu; * aiz muļķības, skatoties uz UŠAKOVA nevainīgo ģīmīti un saldiem vārdiem, bet nezinot, KAS SATĀV AIZ ŠĀ ŽURNĀLISTA, KAS BŪTĪBĀ IR LIELA VIDUVĒJĪBA, BET KAM MUSKUĻUS par krievu naudu UZAUDZĒJUŠI KRIEVU PLAŠSAZIŅAS LĪDZEKĻI

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas