Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kā izkļūt no negatīvās ekonomiskās spirāles?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
leitis
l
tblnnk gadus 6 bija savs ekonomikas ministrs rezultaats -0
ciniķis
c
Kā tā? Visi tak bļauj, ka atveseļošanās pamats esot strukturālās reformas!!!!!
Janis ll
J
Tas labi ka kads no patuksam nacionalam runam parorientejas uz ekonomiku, loti interesanti ir 2 un 3 punkts kas likas nav populistiski solijumi bet reali izdarams darbs, nepiekritu 4 punka mineto par zalo energiju kas ir vistiraka valsts apzagsana tas veja dzirnavas un biogazes kvotas par ko Kampars tagad ir zem augstas dusas.
nn
n
buutiskaakais jautaajums --- kurs par to maksaas ? ..ekonomikas stimuleesana ir daargs pasaakums, bet latvijaij jau tagad pat svf neaizdod
Tarakaans
T
Ieteikumi tiešām spēcīgi. Žēl, ka tas viss, kā vienmēr, pie šāda formāta arī apstājas. Par tādiem tiešām butu vērts balsi atfot, ja tik nebūtu princips: viens dod - desmit ņem.
K2
K
Pirmajā acu uzmetienā tas viss skan skaisti. Bet ja palasa uzmanīgi: 1) tā žonglēšana ar "anticiklisko" valdības darbību saprātīga izskatās tikai tad, ja neievēro "mazu sīkumu" - stāvoklis nav simetrisks burbuļa rašanās un burbuļa pārsprāgšanas laikā. Jā, tiešām nekas, izņemot pašu alkatību un muļķību neliedza piebremzēt nesaprātīgos tēriņus, valsts aparāta uzpūšanos un kredītu ņemšanu dažus gadus atpakaļ. Tas ir - tērēt mazāk. Tagad mums Zīle iesaka darboties "anticikliski" - tērēt vairāk. Jauka doma, tikai tāda maza nelaime - nav jau ko tērēt, neesam Amerika, kurai pieder pasaules naudas prese. 2) Tā runāšana par pārorientēšanos uz zinātņietilpīgu un inovatīvu ražošanu ir, mazākais, naiva. Kāpēc, jājautā, to jau nav izdarījusi Burkina Faso vai Zimbabve? Ar ko mēs atšķiramies no viņiem? Viņiem tā vienkārši neienāca prātā? Gandrīz 20 gadus mēs esam zāģējuši nopienāku izglītību un zinātni kā vien spēdami, daudzu studentu zināšanas aprobežojas ar Ctrl+C,. Ctrl+p un . Un arī tagad, tā vietā lai vienreiz patrenktu visādas nevajadzīgas padomes, un aģentūras, nauda reāli tiek ņemta nost zinātnei un izglītībai. Bet "inovēt" sāksim rīt tūlīt pēc pusdienas. Enter!
čalis
č
Te var teikt: runas ir garas, bet TB/LNNK darbi ir īsi! Viens pats Baķka kā darvas piliens samaitājis visu partiju! palieciet sveiki tēvzemieši!
Loceklis
L
Labi rūkts, visu cieņu.
Polšs
P
Robčik, Tu taču gudrs esi. Varētu pat valdību vadīt. Un labi vadīt. Maini partiju nafig, un es par Tevi balsošu
jautājums
j
Un kā Zīle domā attīstīt eksporta ražošanu ? Tīra liberālā ekonomika vai arī valsts piedalās uzņēmējdarbībā ? Un ko Zīle domā par devalvācijas lietderību vai kaitīgumu ? Pārējais man patika. Bet es gan vienmēr esmu cienijis Zīli kā ekonomistu... Un, lai gan TB ir labējā partija, Zīles izstrādātā ( 2004?) sociālā programma bija īsti kreisa .Tieši vērsta uz sabiedrības mazāk aizsargāto sociālo grupu interešu nodrošināšanu...
Guntis2
G
TB/LNNK kā parasti pareizi runā un labi izskatās. Vai ar to pietiek? P.s. Sveicam Batjku!
izbijis valsts patriots
i
Par vēlu dēls tu nāci--tiešam nav slikti bet ........nezinu pat ko teikt. Laika var nepietikt to realizācijai.
EVF
E
Labi ieteikumi! Ja partija nebūtu tādi paši kampēji kā pārējie (Skat.Batkas daudzos gadījumus), tad pat varētu balsot par šiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas