Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Kāda varētu būt krievu palīdzība?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pmlks
p
Lasīt māki? Un saprast izlasīto? Es nerunāju par krieviem un latviešiem! Es rakstu par svešas naidīgas valsts pilsoņiem Latvijā! Man vienalga vai tas citas valsts (šai gadījumā Krievijas) pilsonis sevi uzskata par latvieti, krievu, turku, osetīnu vai čečenu! Būtība ir tajā, ka šī svešā un Latvijai naidīgā valsts var izmantot un pilnīgi noteikti izmantos šo savu pilsoni, kurš dzīvo Latvijā, savu impērisko mērķu sasniegšanai! Samazinot Krievijas pilsoņu skaitu Latvijā, tiek palielināta Latvijas drošība!
KLM
K
1.Krivu tautibas Latvijas pilsonis ir drosibas apdraudejums? 2.Murgi,kurus pastavigi cel gaisma,kad vajag noverst uzmanibu no iekspolitikas neveiksmem. 3.Berijas lauri neliek miera? 4.Varbut pats aizbrauksi uz "saulaino"Magadanu? Janim mieru neliek pensionari-ar ko tu esi labaks par jebkuru teroristu-tie ari karo tikai ar tiem,kas ir vajaks par viniem-sievietem,berniem,veciem cilvekiem.
Bille
B
Vai neredzi pretrunu savā uzrakstītajā? Kas tad ir spiediens- dot pilsonību visiem grib vai negrib, vai ļaut izvēlēties būt par pilsoni vai nebūt.
pmlks
p
1) svešas naidīgas valsts pilsonis, kurš pastāvīgi uzturas valsts teritorijā, ir vienmēr bijis un būs drošības apdrudējums. 2) Krievija ir un vēl ilgi būs Latvijai naidīga valsts, lai ko arī šloserveidīgie teiktu, jo Krievija principā nevar samierināties ar šīs teritorijas zaudējumu 3) Valstij ir jābūt gatavai neitralizēt lielu skaitu svešas valsts pilsoņu, kas rada draudus valstij. 4) svešās valsts pilsoņiem jābūt gataviem, ka viņus var deportēt jebkurā mirklī un pilsonību izdevušo valsti. (Tieši tā starp citu rīkojās arī Krievija)
arturs
a
Par ko pashi ciiniijaaties, to arii dabuujaat. Vajadzeeja uzriez visiem iedot pilsoniibu, paarejais peec tam sakaartotos, bet juus jau gribeejaat uztaisiit krievus par latvieshiem ar spiedienu. Taadu juus tagad redzat rezultaatu.
Jahnis
J
MNaļam un maļam sen zināmas lietas.Ir taču skaidrs, ka nacionālā kārts cilvēka dvēselē ir visspēcīgākā.Tas simtām reižu pierādījies.Tāpēc krievi te, Baltijā ir un vienmēr paliks svešas valsts aģenti. Labākais, ko no viņiem var sagaidīt - neitralitāte. Tāpēc milzīga kļūda bija okupācijas seku nenovēršana, naidīgas valsts karaspēka pensionāru atstāšana te..Par to kādreiz rūgti maksāsim.Redz, latviski runāt jau vairs atklāti negrib, kas zin ko dara un domā. Tā kā - bēdīgi un bīstami. Tā nu tas ir - vēsture rāda, ka Krievija vienmēr grib spēlēt pirmo vijoli.
riņķī apkārt
r
Lai visu saprastu, uz jeb kuru problēmu vajag paskatīties caur sevi. Šajā kontekstā, pieņemsim, ka es pēkšņi esmu nonācis apgrieztā situācijā ar krieviem Latvijā. Latvieši ir kļuvuši par daudzmiljonu tautu, apdzīvo valsti - Latviju ar kuru rēķinās pasaule, bet es, latvietis, dzīvoju mazā kaimiņvalstī, kurā valsts valoda ir krievu, bet puse no šīs valsts iedzīvotājiem ir latvieši. Kā pusē es gluži instinktīvi nostāšos, jeb kurā strīdus situācijā, ja valstij, kurā es dzīvoju rastos domstarpības ar Latviju? Protams, ka Latvijas pusē. Pat nedomājot. Un te neder nekādi manevri un prātošana. Krievs kā jau krievs vienmēr būs Krievijas pusē, lai kur viņš dzīvotu un, lai arī kā Krievija rīkotos kaut kādā situācijā pasaulē

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas