Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kaijaks aiziet no VNĪ samazinātā atalgojuma dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bomzis Vamzis
B
Rakstā nav minēts pretendentu skaits.
fotomirklis
f
un tomēr es nespēju saprast, kāpēc tikai tagad par šo: M.Kaijaks par darbu VNĪ pērn, kā liecina viņa ienākumu deklarācija, saņēmis 76 746 latus jeb vidēji 6395,5 latus mēnesī. sāk runāt. un kāpēc valstij tieši šai parazītiskā ierēdņa kategorijai jāturpina maksāt vēl mēnešiem ilgi pēc vietas atbrīvošanas no viņa? Sakiet, vai prasībai pēc Kompensāciju atcelšanas VISPĀR parazītiskiem ierēdņiem, kas tiešām nevar parādīt nevienu veikumu, kas attaisnotu līdzšinējo atalgojumu kaut par 10. daļu, nevajadzētu būt dienas kārtībā, kad gribas paušanai pulcējas lielākas iedzīvotāju grupas? Jo šī tomēr ir mūsu - nodokļu maksātāju nauda. Tā pati, kas nupat tika vēlreiz atņemta pensionāriem, ģimenēm un pacientiem.
fotomirklis
f
neuztraucies, simpaķagam kaijakam visticamāk ir iekrājumi.
ananāss
a
Sasmējos :) Kur tad viņš lielāku dabūs algu? Laikam čalis citā orbītā lido, ja viņam ir ilūzija, ka citur viņš varētu saņemt vairāk :D
viess
v
Kapec gan ne, ja bezdarbnieku pabalsts, kas nopelnits ar ieprieksejo algu ir lielaks ka jauna alga - tikai logisks solis.
Abia
A
Kas tas vispār par sviestu, ka ierēdnim tiek maksāts atlaišanas pabalsts pašam uzrakstot atlūgumu. Kur skatās FM, lūk reāls ietaupījums - cik varētu ietaupīt uz visu žurku rēķina!?
Noviks
N
.... cilvēks gadiem dzīvoja domādams, ka VNI ir viņa privātkapitālsabiedrība, bet te nektrietnā valdība nolemj samazināt algu, fui.
Uldis
U
Kādi pabalsti!? Mūsu elektriķim un sētniekam neko neizmaksāja. Vienkārši ''saīsināja''. Bet pie mums jau daži ir vienlīdzīgāki par citiem.
Stingra nostāja
S
VAS „Valsts Nekustamie īpašumi” (VNĪ) valdes priekšsēdētājs Māris Kaijaks un valdes locekļi Andis Dobrājs un Elmārs Švēde informējuši, ka nepiekrīt grozījumiem darba līgumos saistībā ar atalgojuma samazinājumu un līdz ar to aiziet no darba. ---------------------------------------------------------- ------------------------------- Šos vajadzēja jau sen PADZĪT no darba ar sū-koku!!! par KAITNIECĪBU pret valsti!!! bet šie 3 redz klīrējas, ka par NOLAIDĪGU darbu mol maza alga klerkiem esot ... M.Kaijaks par darbu VNĪ saņēma vidēji 6 395,5 latus mēnesī. Latvijas valdības vadītājs V.Dombrovska k-gs gan saņem 2 385 Ls. Latvijas prezidents - 2 760 Ls. Nožēlojami mūļi strādājuši VAS "Valsts nekustamie īpašumi" ! Tā neviena vien ŽURKA izpeldēts virspusē ...
Andrejs
A
Līdz šim man kaut kā šķita, ka kompensācija pienākas tikai tiem, kuri neko nav nogrēkojušies un no darba tiek izmesti pret paša gribu, nevis tiem, kuri paši paceļ cepuri un atsakās turpmāk strādāt.
ekspatriots
e
Cik pensijas sanāk par tādu algu???????
Potenciālais
P
Cietumu kontingents
egnele
e
Kapēc atlaišanas pabalsts 2 mēnešalgu apmērā???? Noteikta taču par 1 mēnešalgu!!! Un šādiem fruktiem pat tā nav nepieciešama.Nu salīdzināsim šito ar kaut vai pedagoga algu....Kas tik te nenotiek...Un tāds Segliņš tikko no mēness nokrita un brīnās.Pats visus šos gadus pie dalīšanas bija.
egnele
e
Bet protams! vai ši valsts var nodrošināt šitādas mēnešalgas????Tur patiešām ir jābankrotē!!!
Līga
L
Beidzot kaut kas labs noticis. Varbūt kādai ģimenei būs beidzot darbā alga samaksāta un kāds bērns paēdis vai kādam slimajam būs zāļu tiesa... Lai tas smerdelis un viņam līdzīgie lasās prom...un jo tālāk, jo labāk. BTW - kur ir tiesu darbi attiecībā uz privatizētājiem, ex premjerus ieskaitot un advokātiem, un tiesnešiem, kas palīdzēja sacerēt likumus, kas pieļauj valsts iznīcināšanu un genocīdu...un turpina...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas