Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kaktiņš: lai priekšvēlēšanu laikā pārspētu Šleseru, jābūt vēl lielākam Šleseram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zigis
z
Loti ceram ,ka Slesera partija vispar netiks ieveleta un Slesers ne tik .Izveidotu tad savu boditi un noslauktu Rigas budzetu savam un Co interesem.Nekada zina Sleseru!!!
Politiskaa atbildiba
P
JL izvirzot Jaunupu drosi vien bijusi pillaaa!
Ausma
A
Neesmu pārliecināta, vai Jaunups iekļūs Domē. Cilvēki balsos par Jauno laiku, bet Jaunupam pieliks mīnusu. īstenībā, nav citu alternatīvu Jaunam laikam, ja runā par godīgu un pieredzējušu partiju. Jaunās SCP un PS partijas ir "melnie zirdziņi", kuri radušies mutācijās un no pārbēdzējiem.
!!!
!
salīdzinot ar iepriekšējo Jaunā laika kandidātu Aksenoku, ir skaidrs, ka viņš ir cita līmeņa politiķis, daudzreiz cienījamāka kandidatūra Krieviem ir tāds teiciens " baltai, no znai meru"
TAUTA GRIB ZINĀT
T
Vai Ijabs un Ikstens jau sākuši JL vēlēšanu kampaņu? Un kas to apmaksā?
Lielāks šlesers
L
Es gribētu teikt, ka es kā mērs: 1) pašā pirmajā dienā likšu slēgt pilnīgi visus kazīno un pārējos elles namus; 2) tieši tāpat likvidēšu jebkādu korupciju momentā; 3) Rīgā nebūs neviena mafija; 4) katram rīdziniekam dāvāšu savu bildi pilnīgi par velti. vot kā būs jo es būšu rīgas mēris!
sviests!
s
No pašreiz piedāvātajiem Šlesers ir visnormālākais. Viņš vismaz grib kaut ko darīt, ir par kādu vīziju, lietu, ne par savu personu, kā Kristovskis vai par jebko, ko liks, kā Jaunpups. Jaunups bija tas, kas Saeimā gribēja apkarot antisemītismu. Aiz politkorektuma pakārsies, lai tikai neliktos provinciāls!
spociigi
s
Paga, paga.... vai milestiba uz basketbolu un velme sakartot to laucinu jau ir pargajusi???
agd
a
Tās ir mākslīgas iedomas, ka formātu "laukumam" noteiks Šlesers. Realitātē laukums šobrīd evolucionē tik aši, ka šodien aktuālais "mesidžs" rīt būs miris, bet parīt var atdzimt. JL priekšrocības vispār šobrīd ir milzīgas - tā ir partija, kas ir uzņēmusies atbildību par šo valsti brīdī, kad neviena cita to nevēlās. Un tāpēc tāda Jaunupa vai Āboltiņas vai Pulka vai jebkāda cita faktora šajās vēlēšanās nebūs - tauta izvēlēsies Jauno laiku tāpēc, ka tā ir vienīgā partija, kura uzņemas atbildību tad, kad to patiešām to vajag.
Arnis
A
Manuprāt, Kaktiņš ir visai precīzi visu definējis. Šlesers ir veiksmīgi un dabīgi (piekrītu vakar pa LTV Stendzenieka argumentācijai) transformējies no buldozera/raķetes uz "stingro roku". Un, ja Šleseram nebūtu klaju āmurību, kā, piemēram ar šofera dēlu, tad izredzes būtu visai lielas. Šlesers patiešām diskusiju ir ievilcis boksa laukumā un mauc pēc tā noteikumiem (a la Žirinovskis). Ilgas pēc stiprās rokas tautā ir, un ja vēl JL uz laukumu virza "zēnu", tad skaidrs, ka tas tikai pastiprina Šlesera pozīcijas. + vēl sektantu balsis Aināram. Pret Aināru pagaidām nekas netiek likts pretī. Alternatīvas pamatā ir "mīksti" muldētāji. Lai varētu sacensties ar Aināru "on-line", ir jābūt profiņam ar pamatotiem argumentiem, kādu, visticamāk, jaunajiem politiskajiem spēkiem nemaz īsti nav. Kā viens no pretiniekiem, kuram muti laukumā neaizvērsi, nāk prātā vecais Bojārs :) LSDSP ar viņu + kādiem kreisajiem saukļiem varētu arī nokampt kumosu Šleseram. :)
xZ
x
Kaktiņ, Kaktiņ, zemu Tu tomēr cilvēkus vērtē, ja saki, ka vēlēšanās var uzvarēt tikai lielāks vai mazāks Slesarjs. Bulls...t! iespējams, ka var uzvarēt, ka pinīgi pretējs, jo var uzskatit, ka tukša muldēšana un sišana pie krūts vairs nedarbojas. Tas gan neattiecas uz Jaunupu kā alternatīvu..
alberts
a
Piļņjīgi pjarjeizi Šleser,Sļeser,Šļjeser,3/4 rižāņe par vinu.
tas pats
t
Lūdzu pasakiet priekšā, kā Šloseram pirkstu parādīt komentāros? Bailīgajiem :"The Supreme Court has consistently ruled that giving someone the finger, even a police officer, is protected free speech." . Amīši domā tā...
Jā!
J
Tikai un vienīgi - KRISTOVSKIS!
Vija
V
Kaktiņš taču neteica, ka Šlesers ir ģeniāls! Vienkārši grūti atrast vēl lielāku nelieti, taču domāju, ka prastumu var uzvarēt ar inteliģenci un gudru galvu. Piekrītu, ka no pašreizējiem kandidātiem visaugstāk vērtējams Krisotvskis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

JL Rīgas mēra kandidāts - Edgars Jaunups

Eksperti: Šlesera "buldozera" taktika varētu iedarboties uz vēlētājiem

TSP Rīgas mēram virza Ušakovu, gatavojas darbam valdībā

"Jaunais centrs" Rīgas mēra amatam izvirza Dolgopolovu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas