Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kalniete aicina ziedot naudu Mirjanai, kas cīnās par savu bērnu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tikai
T
Nekad nevajag līst citu ģimenes dzīvē. Tagad viņi ķīvējas, pēc stundas bučosies. Vienīgi bērna žēl, jo viņš nesaprot, kas notiek. Bet māte, ja gaidīja tādu iznākumu, tad vajadzēja noiet tādā pagrīdē, ka pat radi nezin. Vispār, katrs pats savas laimes kalējs. Mirjana tālu ceļu mēroja lai atrastu savu laimi, neviens no komentētājiem šajā gadījumā neredz savu līdzdalību, jo palīdzēt vajag invalīdiem un nespējniekiem. Bet Mirjana ar savu vīru tā arī braukās no vienas valsts uz otru zagdami bērnu.
Jana
J
Būt mātei un izjust to kā noņem miesīgo bērnu, tas ir traģiski. Kaut uz mirkli iedomājaties, kā jūtas tas bērns, kas ar varu ir aizvests, kuram vajag mātes mīļumu? Un kas jāpārdzīvo pašai mātei? Un mūsu valsts aizsardzība mūsu pašu valsts pilsoņiem ir traģiska. Es uzskatu, ka tiešām, ir jāpalīdz. Un daļa rakstītāju ir tik bezjūtīgi.
Pods
P
Aivai. Vai Jūs esat pret intīmām attiecībām , kā pati sakāt, ar ārzemju izdzimteņiem? Bet mūsu tā cietušajā valstī palikuši tikai aprobežoti subjekti? DDD
Aiva
A
kas tur pa briinumu, ka latvieshi brauc prom no Latvijas. Jaabriinaas par tiem, kas nebrauc. Rokas nolaizhas par to- cik peerkams te ir viss- saakot ar tiesu un beidzot ar SUPERKOLOSAALO beernu izsuutiishanas ministriju, kas savaa nesodaamiibaa ir gatavi paardot ne tikai latvieshu beernus, bet arii savas mates un teevus, ja tikai atradiisies kaads kretiins, kas buus gatavs maksaat.Skudra, Kruuminsh, Zalpeetere un Bashtiks visiem pa virsu. KAUNS par taadiem cilveeku tirgotaajiem. Ja latvieshu maate maksaatu vairaak kaa tas aarzemju izdzimtenis- tad jau beerns paliktu Latvijaa. Bet tiem, kas nesaprot, par ko ir runa- labaak tureet muti un rokas mieraa, citaadi kauns par to, ka taadi aprobezhoti subjekti dziivo muusu jau taa cietushajaa valstii.
Pastnieks
P
Nav saprotams, kāpēc zog un pieprasa atpakaļ tikai bērnus, bet mīļotās latvietes atstāj mājās. Vai tas jau kaut ko nenozīmē? Var meklēties ārpusē cik grib, bet tik un tā nevienam neesat vajadzīgas.
Ince
I
Un nezin gan kāpēc latvietes meklē tēvus ārpusē...jo tepat vien no komentāriem redzams mūsu pašu potenciālais ģenētiskais materiāls...
Aprēķins
A
Kauns par to, ka citu ( daudz labāku kā mēs tautību vīriešu pārstāvji) visi kā viens ņem nost mūsu godīgajām (bet viņi jau laikam tā nedomā) mātēm bērnus.
rīdziniece
r
Jūs to nopietni domājat, ka tas ir kauns un riebums - stāties intīmās attiecībās ar citas tautības pārstāvi?... Tikai tāpēc, ka tas ir CITAS TAUTĪBAS pārstāvis?
Aprēķins
A
Man arī kauns, kas tik neņem nost bērnus mūsu zeltenēm. Jau lāgā nevar atcerēties.. Austrālieši, serbi, Vācijas turki, angļi. palestīnieši, libāņi, ēģiptieši utt. Nezinu, vai lepoties vai riebumā novērsties no tādām mammmām.
Ince
I
MAN MILZĪGS KAUNS...KA LATVIEŠI IR TĀDI, KĀDI VIŅI IR. Bet, laikam jau Dieviņš nav visiem devis smadzenes un spēju ar tām DOMĀT. BĀBAS mēs esam, nesaprotot, ka runa ir par BĒRNU nevis lūrēšanu pa atslēgas caurumu un spriedelēšanu, kas ar ko un kāpēc. MAN MILZĪGS KAUNS, ka lielākā daļa komentētāju neapzinās savu inteliģences līmeni un, ka esmu šādas valsts pilsone, kur visiem NOSPĻAUTIES PAR BĒRNU, PAR TO, KĀ BĒRNS JŪTAS, KĀDA TRAUMA VIŅAM IR ŠĀDA ATRAUŠANA NO MĀTES, NAV JĀBŪT MEDIĶIM VAI DIEVAM, LAI SAPRASTU, KA BĒRNS IZAUG MĀTES MIESĀS UN PIEĶERAS TAM CILVĒKAM, KAS AR VIŅU IR KOPĀ, KA DABĀ NAV OTRA ŠĀDA SAIKNES FENOMENA, KĀDA PASTĀV STARP MĀTI UN BĒRNU (BIOLOĢISKI), KA TĒVAM NERODAS PIENS UN NEIZSTRĀDĀJAS HORMONI, KAS VECINA SAIKNI STARP MĀTI UN BĒRNU. NU SPRIEDIET MAZLIET INTELIĢENTĀK! TIEŠĀM NOŽĒLOJAMI KOMENTĀRI!
rīdziniece
r
"Dļa osobenno tupih" jāatkārto - māte neko NAV LAUPĪJUSI!!!!! Kad māte ar bērnu izbrauca no Austrālijas, viņa ar to vīrieti nebija nekādās, ne juridiskās, ne citādās attiecībās; viņš nevienā dokumentā nefigurēja kā meitenes tēvs vai aizbildnis! Viņa izbrauca kā vientuļā māte ar savu bērnu, un tikai daudz vēlāk, jau prombūtnes laikā, Tasičs panāca, ka aizmuguriski, bērnam un mātei promesot, aizbildniecību pār bērnu piešķir viņam.
es
e
Un vēl, kam tā nauda būtu domāta? Austrālijas tiesas uzpirkšanai?Kāpēc tad māte savas attiecības ar bērna tēvu nekārtoja likuma ietvaros? Kāpēc pati bērnu nolaupīja?
es
e
JL kaut kā visu laiku kāds kādam aicina ziedot.....
Atbalstu!
A
Nu, un ko dos tā visuvarenā vai bagātā Austrālija, ja bērnu pieskata tēvs, kuram ir pofig par mazo, nekad nav bijis kopā, un piekopj nelāgu dzīvesveidu, kukuļo utt. Un ko mēs varam cerēt no Austrālijas tiesas? Ja nu šim vīrietim it nemaz nav problēmu visus tiesnešus piekukuļot (tāpat kā to darījis iepriekš). Tad hāgas konvencija šajā gadījumā ir izpostījusi viena bērniņa dzīvi :(
ilmis
i
Pilniigs sviests, nekaadus ziedojumus!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Palīdzēsim Mirjanai Ādamsonei atgūt savu bērnu! S.Kalnietes blogs

Bērnu bija tiesības izvest no Latvijas, jāsakārto tiesas lēmumu izpildes kārtība

BĢLM atbildes Diena.lv

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas