Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kalniete: jāveido jauna valdība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Malēnietis
M
SCP tie paši vēži, tikai citā kulītē.
noteikti javeido jauna
n
valdiba!!!!! un pats galvenais, lai taja nebutu Kalnietes!!!!!
Terorists
T
Rīcības plāna nav,kā vedīs sarunas ar citām partijām nav skaidrs,kurš būs premjera kandidāts nav zināms un ar 25 balstiņam nepietiek.Parastā JL un Kalnietes tukšā muca,kas nu jau tālu neskan.Mūsu mīļā Saeimīna nu ir tāda kāda viņa ir un mainīt to var tikai jaunas vēlēšanas,bet vai opozīcijā esošie tiešām to vēlas? Atbilde jau nav tālu jāmeklē protams kad nē,Jo tad daudzi neprašas paliks paši aiz borta un tad te jālasa visāda opozī. locīšanās kā nāves tārpiem uz makšķernieka āķa.
moite
m
Vai tiesam Zoodarza brinums ir tads idiots un esaprot to, ka sai zaglu, korumpantu, kretinu valdibai ir javacas jau rit prom, jo no vinas ir nogurusi visi Latvijas iedzivotaji, tiri psihalogiski. Izskatas,ka sim zoodarza brinumam pat nav nekadas sajegas sabiedribas psihalogija. ir vajadziga nauna valdiba, ir vajadzigs jauns valdibas vaditas, bet sis Godmanis ir jatiesa un jasoda.
cukurgailītis
c
No draudzīgās Ķīnas mums vairāk neko nevajag ievest kā vienu godīgu Prokuroru.Tad mēs uzreiz uzzināsim,kuri Saeimas deputāti ir zaguši,kuri nav zaguši.Kuri valdības veči ir piesavinājušies kaut ko tautai piederošu.Kas ir saņēmis stipendijas zaļajos no Lemberga?Oi,kāda skaidrība pārņems valsti.Ķīnas prokurors dienas laikā atklās kā Štokenbergs ir nopelnījis savus miljonus.Ķīnas prokurors nav mūsējie prokurori bezgoži,kuri sistemātiski iekuļas kukuļdošanas skandālos.Vai Godmanis nevarētu atvēlēt nedaudz naudiņas priekš Ķīnas prokurora ar auklas galu.Ui,kā gribas zināt visu.
cukurgailītis
c
Mīļā ,labā ,Kalniete,paprasi beidzot Vismīļajam,visgodājamākam Repšem,kad viņš plāno atdot Bankā Baltija apkrāptos iedzīvotājus.Cik ilgi mēs varam gaidīt?Bail,ka nenomirstam gaidot.Redz,Repšes Kalniete,visusliktais Godmanis par sava laika noguldītājiem rūpējas---visiem Parexsā cietušajiem izmaksā naudu.Kalniete,kad atdosiet man izblēdīto naudiņu.Cilvēki runā ,ka Repsim ar Laventu pieder veikalu tīkls Elkor,kur jūs izmazgājiet BB nozagto.Aizdomīgi jau bija,ka vienā dienā visi Galvaspilsētas labākās veikalu vietas piederēja Elkoram,kur it kā īpašnieks bija 21 gadīgs puišelis.Vai to nevajadzēja izmeklēt KNAB ?
jautājums
j
Par palīdzību Brīvības cīņas, kur palīdzēja igauņu strēlnieki, mēs atdevām Igaunijai Roņu salu.Pirms tam tā bija Latvijas teritorija. Laikam vēl kaut kādas teritorijas.. Tādi bija līguma nosacījumi par militāro palīdzību. Latvijas vēstures fakti Visas eiropas attīstītās valstis kaut ko ražo un viņu eksporta bilance ievērojami pārsniedz importu. Piemēram Francija apgādā lielu daļu kaimiņvalstu ar elektroenerģiju. jo Francijā ir attīstīts atomelektrostaciju tīkls, kas pieder valstij. Tas ir tikai viens piemērs ja gribam attītību, tad arī mums ir jāražo. Mums pat situācija nav tik slikta, cik mums ir stulba valdība. Šitādu paniku uzcelt Kad es skatījos to pilnmēness nakti Saeimā, man prātā nāca VVF teiciens, ka latvieši ir lieli drāmas cienītāji. Un es teiktu, ka valdība mums vienkārši ir komedianti Ja neko nedarīs, tad nekas arī nebūs Tāpēc vajag pārvēlēt Saeimu un mainīt valdību pēc iespējas ātrāk
dzeris - jautājums
d
Kaut kā nejūt, ka te kāds vispār kādu ceļu meklētu, savu vai ne savu, ja par "savu ceļu" nesauc to. pa kuru iet Godmanis. Un kas attiecas uz Igauniju - viņi savus ceļus kaut kā nemeklē, iet pa to pašu ceļu, kā vairums Eiropas valstu, un paskatīsimies pēc gadiem diviem, kur būs Latvija, kur viņi. Emigrēt gan netaisos, un arī nesaprotu, kāds re sakars ar to salu un kāpēc mums tiem igauņiem kas būtu jāatdod.
jautājums
j
Un tā kā Jūs neesat ar mieru strādāt par ķīniešu algām, tad mēs nevarēsim ražot jaciņas un apakšveļu. Lai nopelnītu pieklājīgas algas, mums būtu jāražo produkciju ar augstu pievienoto vērtību. Piemēram medikamentus
jautājums
j
Ķīna ir ļoti nopietns spēlētājs pasaules ekonomika. Varbūt, ka tagad pats nopietnākais. Unļoti strauji izsitās tikai kombinējot ķīniešu uzņēmību biznesā ar stingri plānotu valsts politiku. Jā, nav pensiju, jo pabarot miljardu nav vienkārši. . Bet ir ļoti strauja dzīves līmeņa izaugsme Ķīnai ir problēmas, bet tā ļoti strauji savas problēmas risina Arī mums vēl nebūtu jāaizņemās, ja nebūtu miljards jāieliek Parex. Pašreiz mēs krīzē esam priekšā tikai par Parex bankrotu paskaties Igaunijas ekonomikas rādītājus. Importa ,eksporta bilanci, IKP kritumu. igauņiem NĪ burbulis bija vēl lielāks kā Latvijā. Lietuvieši valsts pārvaldei algas aizkavēja jau decembrī. Sauc kādu šamani gribi igauni vai amerikāni, ja ekonomiku neveido kā finanšu piramīdu, kur kredītu naudu dzenā par apli, tad jāattīsta ir eksporta ražošana.'Nauda dzīvei ir jānopelna pārdodot saražoto , nevis jāaizņemās. Un Igaunijas situāciju apspriedīsim pēc pusgada. Varbūt mums vienkārši ir jānotic sev un jāsāk kaut ko ražot? Kaut ko tādu, ko var pārdot ārējā tirgū.. Ja es zinu, ka dažādiem ekonomistiem ir bijuši dažādi viedokļi par Ruzveltu. 'Bet tas ir no serijas, kas būtu , ja būtu bijis. Situācijas modelēšana..Pierādījumu nav Bet realitātē tas ir vienīgais nopietnais paraugs , kad valdība realizēja stingru valsts politiku , lai izvestu valsti no Lielās depresijas. Vai Jums ir vēl kāds priekšlikums bez valdības importēšanas? Varbūt beigt ņerkstēt ? Un fantazēt? Jūs tikai par marsiešiem vēl pasapņojiet, kuri risina mūsu problēmas. Varbūt, ja Jūs nekas šeit neapmierina , ir vērts padomāt par emigrāciju? Uz Igauniju..Mums lētāk sanāks Jo mums vairs nav salu , ko igauņiem atdot
dzeris - jautājums, senais
d
Kādu tu te Ķīnu stādi par piemēru, pašam vajag ar to galvu draudzētis, par tādām algām, kā strādā vairums ķīniešu, te neviens nevar izdzīvot, bez tam Ķīna mākslīgi pazemina juaņa kursu, lai veicinātu eksportu, Ķīnā nav pensijas, un teikt, ka mums neatšķiras situācija no igauņiem - nu, atvaino, kaut kā neesmu dzirdējis, ka igauņiem būtu jāaizņemas nauda gada budžeta apmērā, bez tam igauņiem ir vakldība, nevis klaunu bars, kuriem neviens sen neuzticas. Un ne jai skandināvu bankas vainīgas pie Latvijas situācijas, pašu valdība vien vainīga. Atkal velosipēdu izgudrosim?
MILENBAK
M
Mēs neesam bijuši to vidū ar kuriem tiek pārunas vestas - Pieņemiet darbā rakstītpratēju! Pieņemiet darbā rakstītpratēju! Pieņemiet darbā rakstītpratēju! Pieņemiet darbā rakstītpratēju! Pieņemiet darbā rakstītpratēju! Pieņemiet darbā rakstītpratēju! Pieņemiet darbā rakstītpratēju! Pieņemiet darbā rakstītpratēju! Pieņemiet darbā rakstītpratēju! Pieņemiet darbā rakstītpratēju! Pieņemiet darbā rakstītpratēju! Pieņemiet darbā rakstītpratēju! Pieņemiet darbā rakstītpratēju! Pieņemiet darbā rakstītpratēju! Pieņemiet darbā rakstītpratēju! Pieņemiet darbā rakstītpratēju! Pieņemiet darbā rakstītpratēju! Pieņemiet darbā rakstītpratēju! Pieņemiet darbā rakstītpratēju! Pieņemiet darbā rakstītpratēju!
Lelle
L
Atvainojos, iepriekš aizgāja sviests... Zvaigznēs rakstīts, ka līdz 15.martam kritīs Godmana banda un tiks sastādīta jauna valdība no profesionāļiem ar jau samazinātu ministriju skaitu. Paskatīsimies...
Lelle
L
Ņkšzlņou rštummu, ka līdz 15.martam kritīs Godmana banda un tiks sastādīta jauna valdība no profesionāļiem ar jau samazinātu ministriju skaitu. Paskatīsimies...
jautājums
j
Un par ko tad algu saņem Rimševics? Kādi ir viņa amata pienākumi? Ja par bankām viņš neatbild.. Un kādi varoņdarbi ir Strazdam? Informē sabiedrību! Un ko iesaka Latvijas ekonomikas tabilizācijai? Konspektīvi, lūdzu, galveno!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

JL nevēlas runāt ar Godmani par iesaistīšanos viņa vadītajā koalīcijā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas