Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Kalniete: PS nevar atbalstīt valdības ekonomikas stabilizācijas plānu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Opis
O
Ātri gan kažoku apmetusi otrādi! Vēl pa dienu "PS nevar atbalstīt valdības ekonomikas stabilizācijas plānu", bet jau vakarā PS zem tā paklausīgi parakstās! Varbūt var cerēt uz Kalnietes kundzes atbildi?
>Vici
&
Tikai mieru! Iesildītās vietas padomēs un valdēs nāksies tomēr atstāt!
balelins >> pilsonim
b
Nu tas patiesam labs jautajums vai kads gribes pirkt. Bet pagaidam ir situacija pat ja atrastu pirceju kas maksatu MILJARDUS tik un ta nepardotu JO PARTIJAM VAJADZIGAS BAROTAVAS KUR KORUMPETIES, partijas labak aiznemsies 13 MILJARDUS no SVF un uzkarinas tautai kakla.. un interesanti ka visas partijas Latvija to zin bet kluse..
Vopros rebrom
V
Vai Kalniete atbalsta progresivā ienākuma nodokļa atkalieviešanu Latvijā?
VIci
V
Domāju, ka viegli ir kritizēt visus - koalīciju, opozīciju, SK un citus politiķus, bet kuri tad ir tie, kuri nepiečakarēs? Manuprāt, šobrīd ir apsveicama katra veselam saprātam atbilstoša rīcība, neatkarīgi, vai tā nāk no koalīcijas vai opozīcijas, no Kalnietes vai Godmaņa, Šlesera vai vēl kāda. Un tā ķengāšanās par atsevišķiem politiķiem man atgādina biksēs čurājošu deģenerātu vāvuļošanu pie TV ekrāniem vai parkā uz sola - paši neko nevar, bet apkārt tikai zagļi, maitas un maukas...
Pilsonis
P
Ideja par valsts uzņēmumu pārdošanu nav slikta, bet jautājums, kurš tos pašreizējā situācijā un par kādiem grašiem pirks? Par Lattelecom tagad ir nereāli pārdot, kur nu vēl citus mazāk iekārojamus kumosus!
balelins
b
Es sito nevaru saprast, visas avizes katru dienu var izlasit ka partijas ir sagrudusas uznemuma padomes savus ieliktenus, ka praktiski valsti ir partiju barotavu tikls, bet palasot dazus komentus (Jautris) vins apgalvo ka Latvija neesot valsts uznemumi. Neko nesaprotu..Es domaju ja ir valsts uznemumi tad varetu tagad pardot NAUDU novirzit budzeta un apklustu beidzot tas runas par korupciju valsts uznemumu padomes.
======
=
par LIEPAJAS METALUGRU. vel paris dienu atpakal seit pat diena bija rakstits ka Godmanis Liepajas metalurgam uzsvieda 200 miljonus. lai sie nenoiet par burbuli. Varbut ka es esmu nokritis no menes un kaut ko nepareizi izlasiju Es tiesi brinijos valsti krize bet siem uzskinko 200 miljonus! un ja pie tam seit izskan viedoklis ka ta ir privatbode tad kapec valstij viniem jadod 200 MILJONU LATU?
malēnietis
m
tad tomēr nesarunājāt, žēl ka netiekat pie tās aizdevuma siles.
Kurp dodamies?
K
Ir nekavējoties jāatjauno progresīvais ienākuma nodoklis,kāds pastāv visās pasaules labklājības valstīs,jāapvieno Veselības,Labklājības,bērnu un ģimenes lietu ministrijas,jālikvidē ministriju Eiropas lietu un komunikāciju departamenti,speciālie atašeji Briselē,ministriju pakļautībā esošās,ministriju departamentu funkcijas dublējošās valsts aģentūras ar valdēm,pilnvarnieku un konsuitatīvajām padomem, grāmatvedībām;jāievieš diferencētas pievienotas vērtibas nodokļa(PVN) likmes: samazinātas pirmās nepieciešamības precēm un pakalpojumiem,palielinātas-luksusprecēm un pakalpojumiem,kā praktiski visās pasaules valstīs,kuras ieturēts tiek PVN! Nevis vēl vairāk jāpalielina PVN likmes pārtikas produktiem un komunālajiem pakalpojumiem! Kāpēc tādās pat jaunajas ES valstīs,bet ne Latvijā,piens un piena produkti vispār netiek aplikti ar PVN? Kāpēc,piemēram,tepat blakus, Polijā nepieciešamākajiem pārtikas prodiktiem tiek piemērota tikai 7,7% PVN likme,bet Latvijā 18%,kura vēl esot jāpaaugstina līdz 21%?
to xxx3
t
daunis tu esi. LIepājas metalurgs ir pelnošs privāts uzņēmums. Valsts uzņēmumi ir "Latvijas valsts meži", LDz, Latvenergo, ar valsts kapitāla daļām Lattelekom, LMT utt. Nez vai zaudējumus nesoši.
Jautris
J
Tad nosauc tos pārdodamos uzņēmumus, kurus pārdodot var iegūt tos miljardus. Nosauc kaut vienu. Tavai zināšanai Liepājas metalurgs Latvijas gāze jau sen kā ir pārdoti un ir privāti uzņēmumi.
zb
z
aha, kalniete jau ir īstā, kuru uztrauc brīvās un neatkarīgās preses eksistence. :))))
Divkosei
D
No kurienes tad nāk tā nauda valsts budžetā ja ne no uzņēmēju nodokļiem, viņa grib lai uzņēmējiem būtu grūtāk un smagā darba darītājiem no valsts sektora vieglāk? Nebūs uzņēmēju vispār nekā nebūs, visi varēsim dzīvot kā āfrikā, no tā ko pasaule sazviež ziemassvētkos.
Jānis
J
Tikai normāli būtu, ja valdības stabilizācijas plāns tiktu skatīts SAEMĀ, kur arī opozīcija dotu savu ieguldījumu.Diemžēl SAEMA ir pārvērsta par valdošās koalīcijas balsošanas mašīnu, kura ir pašpietiekama, kuru apkārt notiekošais maz interesē. Tam sekas arī ir situācija, kurā atrodamies. Darītāju valdības neko neizdarīja, lai reformētu valsts pārvaldi. Acīmredzot, viņiem bija citas, interesantākas nodarbes. Paliekot, būtībā, šai pašai valdībai, lielai daļai sabiedrības nepieņemamie procesi turpināsies- tiesiskuma samazināšanās, nozaru attīstība pakļauta oligarhu interesēm, SVF naudas izšķērdēšana. Mūsu rāpšanās no ekonomiskās bedres, draud kļūt ilglaicīgāka nekā citām kaimiņvalstīm. Vajadzīga profesionāļu valdība, kurai būtu sabiedrības atbalsts. Patreiz mēs vienkārši esam līdzjūtīgi pret Godmani, raugoties viņa rūpju vaigā, bet tas nemazina neuzticību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Sandras Kalnietes bloga ieraksts:

Atbalstīsim Latviju – pārējais ir otršķirīgs!

LASI VĒL

Godmanis pieļauj pārejas posmu nodokļu pieaugumam izdevējdarbībai

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas