Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kalvītis aicina balstīties uz vecajām vērtībām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kemerovskis
K
tautietis ar samaitātu karmu mežu staigā, trekni cūkodams lops šis, kam nu tādi patīk, šķiet pat šarmants puse tonnas svarā, galva - nams, ausis - tīri lienētas no baobaba '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''''''''''''''''''''''''''''' speķis audzēts tā, ka jākliedz Mamma daba! ģīmis pretskatā - nu, nevainojams divlatnieks zemē brūces izar šķeltie suķa nagi un, ar miesu krūmus nostumdams, cilvēks-cūka smīn un atspiežas pret krāģi vēl jau tāda īsta sāta nejuzdams smaidā šķībā saverkšījis sejas aukstogaļu lakstus nesaēzdams, tīra sili tas ej tu zini, smieties te vai asarām ļaut vaļu cilvēks-dzīvnieks-cūķis: krāsmatas zemē brūces izar šķeltie suķa nagi un, ar miesu krūmus nostumdams, cilvēks-cūka smīn un atspiežas pret krāģi vēl jau tāda īsta sāta nejuzdams smaidā šķībā saverkšījis sejas aukstogaļu lakstus nesaēzdams, tīra sili tas ej tu zini, smieties te vai asarām ļaut vaļu cilvēks-dzīvnieks-cūķis: krāsmatas bet, ja prozā, tad Kalvīts sāk aizvien vairāk atgādināt otru tādu pašu dižgaru TP Gundaru Bērziņu, kurš, sen pārdegušiem drošinātājiem, kaut kur mednieku namā urkšķ ''publikācijas" un savās neprāta iedomās turpina vadīt valsti. nē, viss. Game Over gan partijai, gan Saimniekam, gan izpildītājiem.
Šampēteris
Š
Lasot prātulas nomoka jautājums: "Cik gan daudz stulbas nekaunības saiet vienā sūdu maisā ?"
Ls 5..10 :))
L
viņam pašam vēmiens nenāk no savas muldēšanas???
lno
l
Starče grib ķircināt? Vai nebūs atkal jāgriežas pie domu biedriem pēc palīdzības?:))
loms
l
Nu tas ir viens bezkaunīgs tipiņš. Pats visu ievārīja un tagad par vērtībām runā. Nu i sviests. Pilnīgi kaunu pazaudējis Šim cilvēkam būtu laiks aizbraukt no valsts un atpakaļ nerādīties. Nē par vērtībām atcerējās NU VĀKS>
cukurcūka
c
Aigar, es tevi mīlu!
Nost ar Kalvīti
N
Nu kāpēc, kāpēc tiek tiražēts šīs resnās, pašapmierinātās cūkas viedoklis? Lai tracinātu tautu? "Šīs bija pašas dārgākās vēlēšanas tautai "Jaunā laika" vēsturē," teica A. Kalvītis un norādīja, ka Dombrovska veidošanas laikā valdījis uzstādījums budžeta grozījumus pieņemt nedēļas laikā, bet pēcāk, “tika pieņemts politisks lēmums, acīmredzot Jaunā Laika birojā, ka budžets netiks grozīts”. Vai tad tas nebija paša Kalvīša valdības labākajā stilā, kura pirms 2006.gada vēlēšanām "gāzēja līdz grīdai" un pēc tam cepa augšā inflācijas apkarošanas plānus
Aivars
A
Kalvisha vecaas veertiibas: cuukoshanaas, zagliiba un kretiina princips.
Abia
A
tiešām dzīvojat informācijas trūkumā un arvien ticat propogandai, ko pauž TP un tie, kas barojas no viņu kabatas. Vai tiešam ticat, ka laikā, kad pie stūres nav bijusi pati TP, ka viņi nav bijuši tie, kas izdara spiedienu uz "ielikteņiem" un lēmumi tiek pieņemti TP interesēs. Dodmaņa valdīšanas laiks, tam izteikt piemērs, jo visas svarīgās nozares bija TP rokās. Arī šobrīd TP izmantoja situāciju un atbalstīja JL nonākšanu valdībā (pie tam ultimāta ceļā Kalvītim Lattelekom groži), lai vēlāk varētu bakstīt ar pirkstu, cik nepopulārus lēmumus pieņēmis JL, kam neapgāžams pierādījums ir Kalvīša šīs dienas parādīšanās medijos.
Senais>anglosaxim
S
Es to labi atceros, kas Tu esi un tieši tāpēc pielīšanas nolūkos mēģinu kaut dažus labus vārdus bilst., jo es atceros , kas esam Tevi atzīstoties, citkārt. Un tas saraksts sanāca samērā garš, kas iesaka ņemt Tevi vērā.Ja nu notiek otrā atnākšana. Mani iepriecina lno secinājums, ka jādraudzējas ar veselo saprātu. Tas vieš cerības, ka viņam labpatiksies beidzot ar mums sākt draudzēties. Savukārt žēl, ka vairs nevarēsim palasīties viņa viedos komentārus, jo tam ir nepieciešams , veselais saprāts, ar ko draudzēties ir par maz.
lno
l
Gaidīju kādu jaunu ideju, bet nekā. Nu tad līdz nākošajai reizei. Visu gaišu:)
lno
l
Kundze, mana diskusiju kultūra atbilstoša jūsējai, tikai es nenonāku pretrunās pats ar sevi. Lai saprastu, kas notiek valstī nav jāstudē ne psiholoģija, ne filozofija, bet jādraudzējas ar veselo saprātu. Tāpat nav vajadzīga slepena informācija, bet pietiek ar kampēju atklāmēm, tad nevajadzēs savās nelaimēs vainot zviedru bankas vai Sorosu:))
Lauciniece> Ino
L
Jūsu diskusiju kultūra liecina, ka neesiet neko studējis. Ja esiet ,tad tā "pārslīdējis pāri"- kā, diemžēl, daļa augstskolu absolventu. PATEICOS SARUNAS DALĪBNIEKIEM PAR ATBALSTU UN PRETARGUMENTIEM. LAI VEIKSME JŪS PAVADA.
trusis nejaukais
t
resnais veprs vēl aizgaldē trekni rukšķ? lūk, kur ir aizveduši valsti treknie līderi! nevajag nekādus spēcīgus līderus, vajag profesionālus cilvēkus valdībā, kas godprātīgi pilda savus pienākumus, nevis korumpētus līderus! kā var vēl ticēt Tautas Posta partijai, ka vēl pēc visas tās smagās izgāzšanās viņi turpina dziedāt veco dziesmu. Ar sūdainu mietu šito noziedznieku patriekt nevis vēl ļaut viņā slimajai psihei iespaidot tautu!
lno
l
Nu tas ,ka patreiz pie varas ir pēdējās pelēcības,tas tiešām atbilst patiesībai ko Kalvītis teica... _____________________________ Jā, ļoti pietrūkst garantu un nasing spešel. Pietrūkst jautrības:))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas