Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Kalvītis: Ja nav premjera partija, tad daudz aktīvāk jāstrādā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zorge
z
Kalvītis: Ja nav premjera partija, tad daudz aktīvāk jāstrādā ---------------- laikam jau gribeeja teikt "daudz aktiivaak jaazog"
zons no laukiem
z
Mareks Segliņš: Latvijas faktu reitingi atšķiras no kādas citas sabiedriskās domas pētījumu firmas aptaujas [nosauc nosaukumu], kas parāda citu rezultātu. Es nevēlos spriedelēt par to, ko mēs darīsim. .... -------------- nu skaidrs, dumikjiiti. spriedeleet nav jeegas, kaa maakonjteevs lems, taa buus hehehe Dzintars Ābiķis: "Visi pārmetumi par smago ekonomisko situāciju tiek novelti uz Tautas partiju un Aigaru Kalvīti, kas par 90% nav pamatoti — Kalvītis taču nebija pie varas ne Igaunijā un Lietuvā, ne Islandē. ------------ par 100% ir pamatoti. bet tev, kaa kaarteejam oranzho demagogam gribu tikai teikt, ka situaaciju Islandee ar situaaciju Latvijaa var saliidzinaat tikai beernudaarza idiots, jo probleemu ceelonji ir pilniigi atshkjiriigi, Lietuvaa veel pagaidaam viss OK, bet ja arii buus lejupsliide, taapat kaa igaunji, shamie no bedres izraapsies aatri atshkjirribaa no Latvijas, kuras vieniigie biznesi ir shkjeeles un kalviisha lauksaimnieciskais komplekss, kas ir tikai Latvijas situaacijaa speejiigs tureet konkurenci kameer tie pashi oranzhie kontrolee likumdoshanu un vajadziigaas iestaades un graabj laapstaam eiropas subsiidijas, da veel viens otrs uz bumbinju privatizeets nekusteklis. kalviitis ir vainiigs un veesturee ieies kaa nekompetents un slinks premjers, kas neizmantoja izdeviibu labveeliigas konjuktuuras kontekstaa panaakt uzraavienu. un jaa.... uzsaaka dinamo projektu, kursh, varusadereet, peec max. paaris gadiem aizies pa burbuli, kaa patiliiga kopumaa....
Lelle
L
Atā, atā , tauķīši, jūsu bļodlaižu laiks iztek...vieglas smiltis... Es jau sen teicu, ka zvaigznes nevar apčakarēt kā tautu ar oranžām lupatām...
mazāk d...
m
Freimaņa aptauja par Satversmes grozījumu referendumu bija precīza. Par pensiju likumu bija neprecīzi, bet vajadzēja lasīr viņa komentāru, korekti un precīzi visu paskaidroja.
šķiet
š
Tās Freimaņa (Dienas) "aptaujas" tādas kā "nopirktas". Piemēram, atcerēsimies Freimaņa publikācijas Dienā par prognozi referendumam par grozījumiem Satversmē: Pēc Freimaņa "aptaujas": vismaz 60%! Bet izrādījās - tikai 40%! Tik pat greizi Freimanim sanāca arī ar nākamo referendumu.
ija
i
Kalvīt,žēl,ka Tu esi precēts vīrs!Grūti ir nesamīlētis tavās jaukajās smaidošajās acīs.Tu esi GODAVĪRS.Turies pie cilvēcības un Tu nekad nepazudīsi!Paldies.Un nelaid savu snuķi uz leju.Algotņi Tevi aplamā,bet Dievs redz Tavu vienkāršību un sirsnību.
jolki-polki
j
Citi saka,ka partijām ik mēnesi jāmaksā milzu summas laikrakstiem,ja nemaksā,tad ņemaksātāji saņem vecās dziesmiņas----treknie purni,Nabaga tauta,Taukmūļi,Krievu kalpi,suņpurni un t.t.Pat internetā algotņi to vien brēc.Neviens konkrēti neziņo ko nodarījusi tā vai šitā partija.Tāpat arī nevienu nesatrauc vai padomēs izzagtā nauda ir atdota atpakaļ valstij.Nemaksā še tev duncis mugurā.
zagsims
z
Ja tik nežēlīgi aprej kā Tautas Partiju,tad es domāju,ka ikviens savu miesīgo māti iegrūstu aizā.Tā ir ļoti dārga kampaņa,kura bija vērsta pret Tautas Partiju.Interesanti ,kas to apmaksāja.Ne,Dienu,bez treknajiem mūļiem.
gay
g
haha
Niks
N
Nu ja turpināsiet darīt tā kā Jakrins raksta savā blogā - bez paskaidrojumiem mainīt padomes sastāvu vienīgajā valstij piederošajā bankā, tad nekādu reitingu nepacelsiet gan, tikai tiksiet turēti aizdomās par kārtējām rebēm. Vai jums to vajag?
apzagtais
a
Kad so Latvijas izzadzeju, nelieti notiesas un cietuma iesedinas lidzas ar Skeli, Godmani, Nagli, Lembergu un citiem zagliem, korupmantiem, banditiem, kuri ir zilaupijusi Latvijas valsti un to bankrotejusi, apzagusi Latvijas iedzivotajsu.?
dddfreg
d
Tik tizli. tā vietā, lai saceltu trauksmi par partijas zemo reitingu un izdarītu secinājumus viņi filozofē par citas kompānijas veiktās aptaujas rezultātiem....Nez kur tad tā kompānija veica to aptauju, ka bija virs 5%...TP birojā?
:D
:
Ko darīs, ko darīs ... dirsīs un dalīs :D
P
P
Ir tāds teiciens: Smaida kā s.... uiekāpis! Nu ļoti līdzīgs
klans
k
Pa visiem Kalvīša valdīšanas gadiem tā arī nesapratu vai viņš ir idiots, vai apzināti darbojas pret Latvijas interesēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

TP popularitāte nokrīt rekordzemu, kreisajiem atbalsts aug

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas