Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Kalvītis pārliecinājis Zatleru par valdības rīcībspēju

Ministru prezidents Aigars Kalvītis (TP), piektdien pēcpusdienā tiekoties ar Valsts prezidentu Valdi Zatleru, likumā paredzētajā kārtībā informējis viņu par izmaiņām valdībā, kā arī pārliecinājis par valdības rīcībspēju.

V.Zatlers gribējis no valdības vadītāja noskaidrot, vai valdība ir rīcībspējīga, un to A.Kalvītis ar argumentiem esot pierādījis, pēc tikšanās atzina prezidents. Tagad galvenais darbs esot budžeta pieņemšana, kur, prezidenta vārdiem runājot, Saeimai jādara tas, ko valdība nav izdarījusi. Darbs ar arodbiedrībām un budžetu turpināsies nākamnedēļ.

Premjers prezidentu informējis, ka ir pieprasījis reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministra Aigara Štokenberga demisiju, un viņa pienākumu pildīšanu uz laiku uzticējis finanšu ministram Oskaram Spurdziņam (TP). Savukārt demisijas rakstu iesniegušo Arti Pabriku (TP) premjers lūdzis turpināt darbu Ārlietu ministrijā līdz jauna ministra atrašanai. Ekonomikas ministra pienākumus uz laiku pildīs tieslietu ministrs Gaidis Bērziņš (TB/LNNK).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas