Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Kampars: uzņēmumiem likt sponsorēt "Dinamo Rīga" nav pieļaujami

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Kā Baltkrievijā un Kazahstānā, lūk PLL darboņu mērķis, būt par Krievijas satelītu
Lasītājs
L
Kas sponsorēs Latvijas pensionārus?
reality
r
Likt sponsorēt ? !- pasarg Dies', tak paši uzņēmumi (bosi) stājas rindā, lai palīdzētu LPP/LC&TP vadītajam projektam. Un TP / LPP/LC jau savus labdarus neaizmirsīs......
nuuu, ja par
n
ZAGĻU PURNI ( un personālie rumpji ) bezjēgā bezkaunīgi palikuši - kur tie laiki, kad zaga paklusām - PILNĪGI PIEPRASA _ DAVAI !!!
nuuu, ja par
n
... tad vaapcheee - tur tādiem vēl ļautu gudri runāt obligāti ! Vēl Sauda Arābiju, Ziemeļkoreju vai Ķīnu būtu piesaucis .... jebšu veco PSRS ....
nuuu, ja par
n
- vai tik tur lielā puse taukumūļu apšauta nebūtu - tad jau var arī i hokeju, i futbolu, i visu jo - un vēl vezums naudas pāri paliktu ( rau, kādu biblioteku jau sen uzrāvuši - bez kādām dermakovām )
sirmais
s
Kas grib lai maksā, tikai ne santīma no valsts un valsts uzņēmumiem. Par valsts līdzekļiem reklamēt ČK, tas nu ir par traku.
artis
a
Tie kas izbļaujas spēļu laikā ,nesitis Saeimas logus ,ja atņems šo izrādi enerGiju izliks kaut ko demolējot Kampars rāda savu nezināšanu vēsturē "Tautai vajaga maizi un izrādes" tad valdību kritizē tikai saujiņa intelektuāļu.
aaa
a
Kampar! Vai vienreiz būs kārtība valstī! Vai var kāds skaidri un gaiši pateikt, ka tādas lietas par valsts līdzekļiem nenotiks!
kalvītis nesaprot
k
kalvītis nesaprot vardu intrešu konflikts. viņam pie vienas vietas lai tikt tiktu pie nodoķlu naudas. visas labas lietas klavītis ir sasniedzis ir ar nodoķlu naudau. šītam vaiadzetu butu cietumā, ceram ka driz bus!
Arturs
A
Tas ko tu sauc par "jaunlaicēnu" ir LR premjerministrs kuram jākļančī būtu vel ielūgumi?! Cita lieta, protams,ka pastāv principi iet,vai neiet,bet tā nav tava darīšana!
Kuiļu Žanis
K
Ja tik labi zini, tad jau esi jaunlaicēns-diedelētājs vai arī par tādu uzdodies!
..nu tad
.
Vācijā dzelzceļš ir privatizēts.
..nu tad
.
lai tie 120 000 arī šo prieku no sava maka sponsorē, pērkot biļetes! Man, piemēram, hokejs ar visu DR ir dziļi vienaldzīgs, bet priekam naudu tērēju citur :))
teetis >> nnn2
t
Kāda tur d***ā reklāma bijušajā padomijā, Kur Krievijas valdnieks teiks pa turieni arī kravas ies, nekāda reklāma tur nelidzes. LDz vadība vienkārši atdod Kalvītim parādu par iecelšanu amatā. Tā tās lietas Latvijā kārtojas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas