Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kampars: zemākais punkts gaidāms ziemā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rihards
R
Lasu jūsu rakstīto,un brīnos ,ka blogo visur vieni un tie paši,bet vairāk par sliktām piezīmēm ,izlasīt nevar.Vai tad jums nav neviena pozitīva doma,vai pozitīvs ,uzmundrinoš vārds tiem cilvēkiem ,kas cenšas ,ko labu darīt Latvijas labā.Tā ,ja jūs tikai visu nokritizējat ,nevienam necelsies roka ko labu šai valstī darīt. Vai tad tomēr nav jāanalizē ,kam pateikt labu vārdu ,kas pelnījis nopēlumu.Es domāju ,ka Kampars ir vienīgais no ministriem,kas kaut ko cenšas labu Latvijas valstī izdarīt.
Anna
A
Paldies par godīgu un neviltotu skaidrojumu par patreizējo stāvokli valstī ekanomikas jomā. Protams ,ka nekas uzreiz tik strauji izmainīties nevar,bet jūs vismaz viešat cerību uz labu. Jūs esat vismaz viens ministrs ,kas neko neslēpj no tautas ,,kas nelinčo riņķī apkārt ,melojot ,bet godīgi un atklāti pasakiet kāds stāvoklis valstī ir.,un kad varēs cerēt uz uzlabojumu.
Essence of lowest point mantra
E
Sasniegsim zemāko punktu un atsitīsimies ......., bet, ja nu neatsitamies, bet pielīpam ?
Tas krīzē palīdz
T
Lowest point mantra
klusais
k
Atvainojos par vēlo atbildi , bet runa ir kā par rapsi , tā etanolu. Par rapsi - problēmas: 1. patēriņš, 2. temperatūras problēmas, 3. problēmas ar standarta degvielas padevi - savādāk reaģē ar gumiju, sit ciet filtrus u.t.t. 4. Jaudas zudums.
Artītis
A
Bravisimo! Mums ir jauns zemaakais punkts!!!
Rembo
R
Gudrinieku-sliņķu bariņš te uz komentāriem savākušies. Nu, kas ir, vaukšķi? Kad sāksiet pelnīt, lai valstij nauda ienāk?
ārsts- fatālists
ā
Labs braucējs- zin kad būs avārija, bet neko nepasāk, lai to novērstu
I.B.
I
Muldēt... Šeit KATRS var muldēt. Un to dara bezjēdzīgi. Vai tad katram nav skaidrs- ja nenošaus tos plēsējputnus , kas riņķo virs Latvijas- dīķa, tad ne kampars, kurš ir jēdzīgs, ne cits NEKO NEVARĒS UZLABOT!
Lelle
L
Zemākais punkts būs 2010.gada jūnijs, jūlijs. Uz to laiku būsim sasnieguši bedres dibenu un tur sēdēsim līdz 2011. gada septembrim, kad sāksim pamāzam kārpīties ārā. Bet lai izkārpītos uz 2006. gada līmeni, paies vēl 3 grūti gadi un to mēs sasniegsim tikai 2014. gadā. Tauta ,apbruņojieties ar pacietību un izturību!!! Kampar, vajag zvaigznēs paskatīties pirms muldēt!
ezis parastais
e
Taisnība jau Tev ir. Varētu Tev pastāstīt vairāk, bet šī laikam nav īstā vieta... Un vispār, Kamparam šo jautājumu jau droši vien ir izskaidrojis draugs un domu biedrs, slavenais lielburbuļu pūtējs E.Šīns. Tagad galvenais viņiem abiem ir apmuļķot Lazdovski un pie Zalāna šabičot ERAF naudiņas, jā un vēl - gribētos jau vēl kaut ko noraut no valsts, lai sanāk LV Lielākais Lielburbuļošanas un Makaronu karināšanas monopols...
Ufologs
U
Ko var dirst... nesen bija, ka jau esam sasnieguši!!!!!
zivs
z
es par JL!!!
valdis
v
,,mūsu resursi zeme ,mezi ,jūra un intelektualais,, var piekrist dalēji -zemi jau drīz būsim izpārdevuši ārvalstu cūku fermām /savas mums ir aizliegtcukas nerunā un neuzvedas ,,eiropiski,, nu meži drīz jau paši savus valstvīrus būs spiesti glabāt papīrzarkos ,par to jūru nu nu ,ja tur apakšā ir kaut spainis naftas tad līs asinis k'tai ASV filmā jūra maza gribētāju daudz nu kam var piekrist tas ir intelektualais potencials un to vajadzēt nopārdot tauta neprotestētu ja to darītu pat aratlaidi .Kur vel citur atrast tādus valsts izputinātājus kā te un tik alkatigus nekaunīgus kas neko nebaidoties ir valsti izputinājuši tautu iedzinuši ubagos jau 70% bet baidos ka drīzāk viņi nopārdos tautu verdzībaā kur vel tik pacietiga tauta par ko tik neželigi var ņirgaties un postīt bet tie tikkai dzied,,KAS TIE TĀDI
loms
l
Nu un kas būs mainījies pēc ziemas ? Birokrāti mazāk tērēs vai mēs sāksim latus vairāk drukāt? No kā tad tie slimie politiķi to pieaugumu gaida ? Vidējais un mazais bizness līdz tam laikam būs atstiepis kājas, jo mūsu birokrāti nav spējīgi līdz galam nevienu jautājumu sakārtot. Ko var muldēt - izaugums, strādāt vajag bez darba nekāda izauguma nebūs. Pilnīgi nelabi paliek šitos liekēžus klausīties. "SPECIĀLISTI" tur augšā savākušies viens gudrāks par otru. TIK TO VIEN ZIN KĀ STULBI VĀRĪTIES.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas