Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Karnīte: pieņemot budžetu, vairāk jādomā par tā papildināšanu, nevis sadali

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cālis
C
Taisnība bij un ir Krištopānam !
lux
l
Zelta vārdi! Tā iet, ka nkompetenti ministri un min. prezidents Kalvītis attiecībā uz valsti pat nepapūlējās piemērot vienkāršu gīmeņu budzēta plānosānas principu (saprātīgu)_lai būtu ko tērēt - jānopelna. SVF aizdevums varētu dot labus rezultātus, ja vien to naudu ieguldītu attīstība, nevis noēstu. Bet attīstība diez vai tiek plānota.
Kristaps Ķ
K
Pilnīgi piekrītu, uzskatu, ka ja arī nebūtu nekāda krīze, būtu javadās pēc tā kā vairāk ietaupīt, nevis kā naudu sadalīt. Tikai dēļ ekonomiskās krīzes valdība un ministri sāka domāt kā samazināt izdevumus, un samazināt izdevumus viņiem ir izevies diezgan vērienīgi, tas nozīme, ka iepriekšejos gadus esam vienkārši metuši ārā naudu, tā vietā mēs varējam ļoti daudz iekrāt un varbūt tagad mums būtu bijis labāk !
Pikselis
P
Ko lai dara. Labi jau, ka prāta pietiek sadalīšanai.
ululiņš
u
Es arī atbalstu ēnu ekonomiku. Pērku pienu no saimnieka par 0,40 s/l un kartupeļus ziemai paņēmu no cita, ļoti garšīgus un lētākus, nekā veikalā. Abiem labi. Un nekādas darīšanas ar ķēmīgo VID...
Kevins
K
Hellovīnus,lūgšanu brokastis,bezvīzu režimu ar ASV jau ieviesām! Atšķirībā no ASV mums ir pat daudzi valsts sekretāri! Kad ieviesīsim ASV progresīvo ienākuma nodokli?
Denīza
D
Es teiktu:izveidot tādu nodokļu sistēmu,kas dotu bagātāku budžetu! Un piemēru mums visapkārt ir atliku likām! Ne tikai Īrija,kas pirms referenduma par Latvijas iestāšanos Eiropas Savienībā,bija vienīgais piemērs. Mēs daudz ko varam mācīties arī no jaunajām ES valstīm:Slovēnijas,kurā dzives limenis vairs maz atšķiras no kaimiņvalsts Austrijas,Horvātijas ar tās 0% likmi nepieciešamākajiem pārtikas produktiem,Ungārijas,kura ne tik sen pārgāja uz bezmaksas veselības aprūpi un augstāko izglītību,Maltu,kurā jau ir ieviests eiro,Polijas un Bulgārijas,kurās piens un piena produkti ir atbrīvoti no PVN maksājumiem.Arī šajās valstīs,tāpat kā sapņu zemē Īrijā, pastāv progresīvā nodokļu sistēma.
Vecais
V
20-30 procenti ir "ēnu "ekonomika,kura nemaksā nodokļus ,vai maksā nepilnā apjoma.......Galvenāproblēma-valsts aparāta nespēja ieviest kārtību,eiropeisku kārtību.Pat nespēja iebiedēt blēžus,jo ņemt kukuļus no blēžiem ir patīkamāk.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas