Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Kas notika pirms nāves?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fu fu fu
f
Kā tev nav kauna sikaa.Mātei ļoti sāp sirds.Es par slepkavām jāsēž cietumā.
sikaa
s
tak liec tu slimaa zoss tam puisim mieru tas ka tava meita bija garigi nelidzsvarota tad ta ir vinjas problema un neviens cits pie vinjas naves nav vainigs iznemot vinju pasu !!
navvienalga
n
Tu tiešām esi sīka... diez vai tik pretīgi izteiktos, ja ietu runa par tavu bērnu...
  • 1
  • 0
NEBEIDZAMĀS SĒRĀS...
N
23.03.2008.... ...TIEŠI ŠAI STUNDĀ MILZĪGĀS SĀPĒS UN NEŽĒLĪGĀS CIEŠANĀS IZDZĒSA MANAS MĪĻĀS MEITIŅAS INGIŅAS DZĪVĪBU...VIŅAS KLIEDZIENI UN VAIDI MANI PAVADĪS VISU MŪŽU... UN APDZISA ARĪ MANA DZĪVE...
, jebkados apstaklos pacelj ro
,
Tas vispar nav virietis, kurs jebkad pacel roku ( nemaz nerunajot par smagiem miesas bojajumiem) pret sievieti kaa tadu. Pats par sevi tas ir krim.noziegums.
lindija
l
Ina turies,mēs visi ar Tevi
vienkārši sieviete
v
Gribētu Jums pajautāt, vai tad darbs policijā ir kāds sods? vai tad uz turieni aiziet piespiedu kārtā? Varbūt turp dodas visi mazohisti, kas, saprotot, cik mazas algas viņus gaida, tomēr nolēmuši sevi pakļaut šim likteņa triecienam? Es vispār nesaprotu vienu lietu - ja jau cilvēku kaut kas kardināli neapmierina, tad viņš neiet strādāt uz šo darba vietu!!!
dabasdraugs
d
Vēl neliela piebilde. Cik nācies secināt no pasaulē redzētā, tad laikam pati daba ir sievietēs ielikusi iracionālu, bezgalīgu ticību labam iznākumam jebkurā situācijā, kā arī zināmu devu mazohisma. Ja tā nebūtu, cilvēce sen būtu beigusi pastāvēt, jo tad sievietes, tāpat kā vīrieši, nekavējoties pamestu jebkuras attiecības, kuras viņām kļūtu apgrūtinošas. P.S. Liene, vai nu Tavs jautājums "Kāpēc viņa dzīvoja ar to Marisu?" ir kaut daļēji atbildēts?... :)
Liene
L
Kā var spriest par policistu darbu, to nezinot. Ne jau viss ar policijas darbu var tikt pārspriests publiski un varbūt tāpēc veidojas tāds iespaids. Policijas darbinieki ir pārslogoti ar darbiem un varbūt tāpēc ir tādas atrunas iesniedzējiem par salīdzinoši niecīgām lietām ( piemēram līdz Ls50,- varbūt pat nedaudz vairāk), zaudējumiem, kas iespējams rada iespaidu par policijas darbiniekiem kopumā. Slepkavību lietās un citās smagās lietās policijas darbinieki dara visu iespējamo, lai atklātu un nosodītu vainīgos.Es ticu, ka policijas darbinieki strādā un labi dara savu darbu, jo tad nebūtu tiesas pārslogotas ar lietām.
DABASDRAUGAM
D
TAISNĪBA! PAR TO JAU IR ŠIS STĀSTS
Fricis
F
Visa vaina policijas kadros. Nevar gaidīt lai gudri cilvēki par tādu naudiņu strādātu policijā. Paklausaties policijas darbinieku televīzijā un pašiem viss būs skaidrs Cik man pašam ir bijusi darīšana ar policiju man radies iespaids,ka cilvēku ar smadzenēm tur nav
dabasdraugs
d
Ak neesot saprotams, kāpēc viņa dzīvoja ar to Marisu!?... Jā, tiešām, kāpēc tūkstošiem sieviešu Latvijā un miljoniem sieviešu visā pasaulē dzīvo ar vīriešiem, ar kuriem nevajadzētu dzīvot, jo ir mīlestības apstulbinātas; iebiedētas, nespējīgas mainīt ierasto situāciju vai tml.?!.. Jā, kāpēc? (Tas, kurš spēs uz šo jautājumu atbildēt un panākt, lai pasaulē tā vairs nenotiktu, varētu saņemt Nobela prēmiju.) Lai kādas tās sievietes arī nebūtu savā aklajā mīlestībā, nespējā saskatīt realitāti, vai gļēvumā - nevienam tas nedod tiesības viņas nogalināt. P.S. Starp citu, sākumā viens komentētājs jau daļēji atbildēja uz jautājumu, KĀPĒC - tajā komentārā par daudzajiem šķirtajiem un neesošajiem tēviem un nepilnajām ģimenēm Latvijā, kur izaugušās meitas tomēr vēlas īstu ģimeni.
Liene
L
Par ko tad diskusija?- ir raksts un tajā izteiktais viedoklis, lai rosinātu pārdomas- lai izteiktu idejas. Kāpēc viennozīmīgi nolikt policijas darbiniekus un ekspertus, neizprotot viņu darba specifiku.
Lienei
L
Ja Tu nezini faktus,tad klusē
LIENE
L
Es tikai nevēlos apsūdzēt nezinot faktus, bet baumot var katrs, tāda jau cilvēka daba. Nav saprotams, kāpēc šī meitene dzīvoja ar to Marisu, ka viņš ir tik melns.
[email protected]
I
Visi Latvijas juristi izmez'g'ii izpratni par seciigu patiesiibas izzin'u. Visi Latvijas juristi apguust Ivana Vedina "Logiku". Tajaa Ivans ielicis (rindkopaam) teeva LU marksisma pasniedzeeja citaatus no taa darbiem un kazusiem nerisinaamiem. Rubix veel s'odien gatavs putrainaas idejas aizstaaveet, "garants buut" - ari KAAZUSS !?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas