Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kas notiks Latvijā 2009.gadā?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
RĪKOJAMIES!
R
RĪCĪBAS PARTIJA AICINA un PIEPRASA: 1) Izveidot profesionāļu valdību! Lauksaimniecības mehanizatora diploms finanšu ministra krēslā sēdošajam drīkst būt tikai slikta anekdote. Diemžēl pagaidām tā ir Latvijas valsts realitāte. RĪCĪBAS PARTIJA uzskata, ka visiem ministriem jābūt vismaz ar augstākās izglītības diplomu savā atbildības jomā un, vēlams, ar zinātņu doktora grādu. Tāpēc aicinām Saeimu izveidot profesionāļu valdību – valdību, kas sastāv no profesionāļiem. Aicinām Valsts Prezidentu pieprasīt Saeimai izveidot profesionāļu valdību un, ja saeima atsakās mainīt valdību, nekavējoties atlaist Saeimu. 2) Mainīt nodokļu politiku, lai atbrīvotu ekonomisko aktivitāti valstī! - Pakāpeniska PVN atcelšana: pirmais solis – PVN atcelšana pārtikai, medikamentiem, bērnu precēm un apkurei. Pārējām precēm un pakalpojumiem PVN jāsamazina līdz 15 %. - Pilnīgi atbrīvot no nodokļiem reinvestēto peļņu. - Atcelt jebkurus nodokļu maksājumu avansus. - Palielināt ar nodokļiem neapliekamo ienākumu daļu līdz iztikas minimuma līmenim. Tas jākoriģē katru gadu. - Ieviest fiksēto nodokli individuālajiem uzņēmējiem. - Pilnībā atbrīvot no ienākuma nodokļa uzņēmumus, kuru gada apgrozījums ir mazāks par 36 000 latu. - Ieviest mākleru, brokeru, specializēto organizāciju un brīvo profesiju vienreizējās maksas licences, lai samazinātu to pakalpojumu cenas. - Atcelt nodokļus, kuru iekasēšanas izdevumi pārsniedz valsts ienākumus no šiem nodokļiem. 3) RĪCĪBAS PARTIJA aicina izveidot sabiedrisko uzraudzības padomi PAREX bankai. Ir svarīgi, lai banka, kur valsts iegulda ap miljardu latu, tiktu pārvaldīta valsts un sabiedrības interesēs. Tas novērsīs risku, ka PAREX banka varētu tikt izzagta šaura personu loka interesēs. Sapulce sāksies 17. janvārī 12.00 pie Saeimas
Lāpītāja.
L
Nu laikam jau Dienas zurnaļugas pa brīvdienām nolēmusi paslinkot, nebija nekas ko likt saitā tāpēc uz ātro uzcepa šito prognozi, kaut ko tik vāju un nožēlojamu sen nebija nācies lasīt,kas tur kādu praktikantu ar 9 klašu izglītību palaidis brīvdienāspiehaltūrēt.....?
dzeris
d
Nenotiks it nekas ievērības cienīgs, pie varas esošie turpinās dzīvot savā pasaulē, projektēs koncertzāles, kuras uzcelt un uzturēt nevarētu atļauties pat bagātākās Eiropas valstis, turpinās celt to stikla šķūni, tā sacīt, rūpēsies par kultūras nešanu atpalikušajai tauti;ņai, sekmīgi "apgūs" SVF kredītu, parādīsies arvien jauni miļjonāri un luksus auto, ja kvaukšķi uzvedīsies labi, tiem, varbūt, atstās pāris slimnīcas, kur ārstēties, kādus pāris ugunsdzēsēju, pāris policistu un dažas skolas, pārējo taupības nolūkos slēgs. Latvijā parādīsies arvien vairāk bezpajumtnieku, ko izliks, jo tie nespēs samaksāt īri, bet patversmes tiem necels, arī taupības nolūkos. Pašvaldību vēlēšanās patreizejās koalīcijas partijas vairākumu nedabūs, bet īpaši neko arī nezaudēs, jo tauta, kā parasti, ticēs tam, ko tai saka televizors pirmsvēlēšanu reklāmā un būs pilnīgi aizmirsusi personīgo pieredzi un valdošo partiju "darbus", tāpat kā pirms pēdējām saeimas vēlēšanām. Opozīcija savstarpēja kašķīguma dēļ un dēļ absolūtas "līderu" nespējas pārkāpt pāri savām sīkām ambīcijām tā arī paliks vāja un bezzobaina. Kas var, muks projām no Latvijas. Tas bija pesimistiskais scenārijs, kaut arī visreālākais. Optimistiskais - tiek rīkots otrs referendums par tautas tiesībām atlaist saeimu kopā ar referendumu par vēlēš. sist. maiņu uz mažoritāro, tas 100% savāks kvorumu, un tad Latvijā iestājas jauns etaps. Jā, sapņot nav slikti. Bet vai opozīcija par šo variantu nedomā, vai arī tai pašai bail no mažoritārās sistēmas?Jūs tak tur visi līderi, viens lielāks par otru?
@
@
Ja nenotiks akcija, kurā pa kūkumu dabūs tie, kas to seeen ir nopelnījuši, tad Latvijā 2009. gadā nenotiks nekas. Tad raksts ir dzeja. Jāpiekrīt drukājošajam slāvam pirmajā teikumā.
Человек
Ч
Мне часто кажется, что все эти угрозы, что будет плохо, специально напускают страха, чтобы народ не протестовал. И здесь едины и Диена (ее акционеры), и Годманис. И те, и другой заинтересованы платить остальным мало, но зато как следует набить собственный карман.
uz laukiem
u
Jo Rīgā zirgu mēslu vairs nebūs (nebūs par ministru Velrde).
Ziedonis
Z
Visticamāk, martā vai aprīlī iestāsies pavasaris.
poohstick
p
"Izcili" pareģojumi.Drīkst es tādus pašus izteikšu pēc gada?
Oskars
O
TP CENTĪSIES ĀTRI DEDZINĀT EIRO MILJARDUS.
zvirbulēns
z
Cik apbrīnojami sekli pareģojumi :(((

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas