Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kas “Saskaņas centram” prātā, tas Lužkovam uz mēles?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sirmais
S
Varbūt beidzot latvieši sapratīs, ko vēlas krievi un beigs rāpot krievu priekšā.
Tā nu tas ir...
T
Labs raksts, mums jau sen to vajadzēja saprast. Latviešu valodā jau ir jūtama krievu - padomju laika ietekme. Piemēram - latviešu valodā būtu jāsaka cilvēks atbild par savu rīcību nevis nes atbildību.Kur viņš nes atbildību,kā viņš nes,somā vai maisā? Visvairāk grēko funkcionāri, deptāti un ierēdņi.
S
S
NAAKOSREIZ ,TO ZIIDU LUZKOVU NEVAJAG LAIST LATVIJAA IEKSAA,TEJAU TAA IR PILNS AR BIJUSAAJIEM CEKISTIEM UN TAADIEM SVOLOCIEM KAA LUZKOVS.
Человек
Ч
SC āža kaja ļoti labi paradās RD praksē. Protams, kur kameras filmē un žurnālisti spieto runa latviski. Bet tie kam darīšanas ir ar RD ikdienā, tie zinas teikt, ka tās ēkas gaiteņi atgādina visīstāko Krieviju. Un nekad nav redzēta tik bezkaunīga savējo bīdīšana amatos. Visi Tēbīši tiek izsviesti ārā un vietā saliek savējos. Bieži vien pat latviski ne vārda nesaprotošu. Galvenais nodeklamet "a mi pod ušakovim" un latviešu sekretāres klanās jau slapjas.
lauķe
l
Točs savā domāšanas veidā daudz neatšķiras no čeloveka! Vai tik nav šamējā dvīņu brālis?
Lāčplēš
L
Dodiet tik iespēju tiem nonakt pie teikšanas, tad ar runāsiet russeniski ar netautiešiem.Kāpēc man vel jo projām ir jadzird atbilde russeniski uz latviski uzdoto jautājumu, kad ieperkos veikalos?
cinītis
c
Cepuri nost Inas Druvietes priekšā - kā allaž kodolīgi, argumentēti, perfekti. Tikai žēl, ka Saeimā (arī "Vienotībā") stingras vienotības šai jautājumā pagaidām nav. S.Točam - varbūt Jums tas ir noslēpums aiz 7 zieģeļiem, bet Druvietes k-dze perfekti prot runāt, rakstīt, arī lekcijas, ja vajag, lasīt un zinātniskās konferencēs uzstāties krievu valodā, taču Latvijā viņa, tāpat kā daži citi Saeimas deputāti, runā valsts valodā, t.i. - latviski, arī ar ziņavotiem. Tā kā nevajag apelēt pie "plašās, bagātās krievu literatūras" un svešvalodu zināšanu svētīgo ietekmi uz intelektu, lai pamatotu savu vēlmi atbalstīt divvalodību (reāli - tāpat ka padomju laikos - vienvalodību) Latvijā. Tā ir vai nu plika demagoģija, vai ... prāta mazspēja.
dr. Bērziņš
d
vēlreiz citēju Toču: "tas, ka krievu valoda kļūst par otro oficiālo valodu ir tikai normāli" --------------- Zini, pat Urbanovičs uzskata , ka tas nav normāli, viņš publiski norobežojās no Lužkova paziņojuma, ka krievu valoda būs Latvijā valsts valoda. Nu palasi!
...re...
.
...bet par ukrainiem runajot- tik nacionali lepna tauta!!! Vini parsvara visi ienist kr.... un runa ukrainiski!!! Par gruziniem nemaz nerunajot...!!! Par baltkrieviem nemaku teikt-nav manu draugu pulka... Noteikti, ari siem cilvekiem ir milzigs lepnums par savu tevzemi, tikai ne tik daudz iespeju to skali pateikt...
...re...
.
Man gruti spriest, ka iet Latvija sodien, jo ari es,ka daudzi citi, dzvoju svesuma... Bet tas, ka bija "skaistajos atmodas laikos", atceros labi!!! Vareja piepelnit dazu labu "repsiti" klat pie aldzinas tulkojot krievvalodigo firmu dokumentus, jo bija likums-visai lietvedibai Latvija jabut latviesu valoda!!! Kur tas viss ir palicis??? Kur ir musu lepna un sena latviesu valoda???Kas ir atcelis so ZELTA Likumu???
Zuzīte
Z
Tādiem šovinistiem vajadzētu liegt iebraukt Latvijā. Vai tad Krievijā darāmā aptrūcies? Lai tos, kas grib te mazo Krieviju, ved sev līdzi uz plašo tēviju.
Zaķis
Z
Visu cieņu Druvietei! Lužkovs lai diriģē savās mājās parādi.
Žanis
Ž
Labi, ka Latvijā ir vēl nacionāli domājoši cilvēki, kuriem rūp latviešu valodas liktenis! Paldies Druvietes kundzei, ka viņa vienmēr ir iestājusies par nacionālām vērtībām!
cilvēks
c
Un kaa otras valsts valodas statuss krievu valodai,paliidzees krieviem apguut latvieshu valodu? Driizak buus situaacija, ka latvieshi buus oficiaali spiesti maaciities krievu val., bet krievi turpinaas iztikt ar savu ''rodinas'' valodu...PSRS sisteema. --- Cik apdauziitam jaabuut cilveekam lai 20 gados neiemaaciitos valodu? Ko?
jupis
j
Es nesaprotu par ko Jūs man pārmetat. Vai esmu kaut kādā negantā veidā vērsies pret Druvieti? Rakstiet cilvēkam, kurš atbildēja uz manu komentāru, piemērtam, kurmītim, kurš atbildēja jupim!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas