Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Kašķīgās domes varot arī atlaist

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viesturvaldis
v
Zīgerists dāvināja banānus,bet atceros,ka pirms apvienošanās tika vākti paraksti pret Stopiņu pievienošanu Salaspils novadam.Un,aktīvākos parakstu vācējus Stopiņu vadība velāk apbalvoja ar kliņģeriem.Naivs gan tas latvietis... laiki lv
ASS
A
...jāapsver doma, vai nav jārosina pašvaldību pārdēvēšana par PATVALDĪBĀM...
nnn2
n
Jaundžeikerā vispār nav ko klausīties,viņi (LPP/LC) vispār nav iedziļinājušies problēmā tik runā to,kas patīk Loginovam un tā rokas puišiem Karlsnonam un Neilandam,jo tiem mazinās ietekme Mērsraga ostā un laikam bail,ka neatklājas kāda shēma,kas iespējams tur ir,a varbūt nav... bet šī brēka liek domāt par pirmo iespēju.... Laikam Loginovs apsolījis kādu summu Šlesera partijai pirms vēlēšanām,ka šī tik akli atbalsta viņa pozīciju
Vientulais vilks
V
Pats tu esi dabas parpratums,vele kaut vai par savu nakts podu .
Laukam
L
1. Tu visus pārējos komentētājus nosauci par pajoliņiem 2X. 2. Tu nespēji pats skaidri uzrakstīt savu viedokli. 3. No emociju zemteksta sanāk: a) Tu atbalsti jaunos novadus. b) Tu skumsti par to, ka novados nav departamentu. c) Tev šķiet, ka pagastu, novadu veči saņem par maz.
jaanis.
j
Varbūt šitie /Š+Š/ būs pat labāki nekā SSS Vienotība, jo te ir spēcīgākas personības. Vienotībā, muļļu bars, kuri neko nespēs atrisināt. Valsti iedzīs dziļāk purvā vai iznīcinās pavisam, jā pavisam. .
no novada nostūra
n
Tieši tā, ja neprot sastrādāties ,prom un basta! ,nav ko auklēties!
!
!
Izskatās pēc viena liela TP un ZZS savārīta murga. Kas, par ko, kāpēc, nav saprotams.
ha
h
žēl, ka Olimpiskajās spēlēs nav suņu pajūgu sacīkstes. Varētu iejūgt dzeri un sist ar pātadziņu!
LVD
L
Jau no paša sākuma bija skaidrs , ka apvienošanās ir vien Šķēles galviņā radusies "ideja", lai kaut kā attaisnotu savu atrašanos varas pozīcijā un apmierinātu savas ambīcijas, jo , pēc būtības nebija nedz situācijas , nedz nepieciešamības, lai ko tādu darītu.. Tukšs ziepju burbulis aktīvas politiskās darbības šķietamības radīšanai..
Lauks
L
pagastvečiem siltas vietiņas? Pilsētas pajoliņi te komentē, ko nekad nav sajēguši. Pagastvečiem algas bieži bija kapeikas, bet darbs, kā vergiem, jo mazajos pagastos bija jādara pilnīgi viss un nebija departamentu uz ko paļauties. Cilvēkiem sāk reāli pietrūkt to saimnieku, jūs pajoļi!
Norma
N
tas laikam TP ir normāli, ja kāds nepakļaujas, draudēt ar spēku un savu visvarēšanu, taču, uzmanieties, jo, visticamāk, jūsu suga jau izmirst. tauta nav aitas.
jupis
j
Tagad varam redzēt nemakulīgās administratīvi teritoriālās reformas sekas. Šī reforma ir viens no lielākajiem murgiem, kas noticis Latvijā. Tā ir jāatceļ, bet vispirms ir jāizstrādā jauns, zinātniski pamatots, nevis TP mērcē politizēts valsts teritoriāli administratīvais iedalījums! Oranžajiem, kuru vadībā tika realizēta šī uzspiestā t.s. reforma, bet patiesībā darījums, nevis jāvicina dūres un jādraud, bet pašiem jāpastiepj rokas uz priekšu, lai par šīm izdarībām paši dabūtu pa pirkstiem!
Harpūna
H
Malači tie pagasti, kas nav "aitas" un nepakļaujas. OB: Tagad jūs dzīvosiet citā aplokā. Tagad ēdīsiet ķīmisko sienu. Tagad mēs jūs kausim.
Harpūna
H
Zalāns &co ir vairāk izdarījuši Latvijas lauku iznīcināšanā, kā vācieši 700 gados un krievi 50 gados. Domāju ka Zalāns ir jātiesā, bet pagasti jāatgriež iepriekšējie. Protams ar minimāliem izevumiem, mērnām algā pagastvecim, bez vietniekiem utt. Nevar būt, ka Maskavā ar 10 mlj iedzīvotāju ir 30 deputāti, bet Rīgā ar 0.8 - 60.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas