Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ķīlis pieļauj šķiršanos no cilvēkiem IZM, kas negribēs pieņemt pārmaiņas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
puaro
p
Te jau reformatori-ārā sviedēji jau ir bijuši, repše piemēram. Un kas sanāca? Nacās maksāt milzu kompensācijas par nepamatotu atlaišanu- un ne jau no savas kabatas, bet valsts t.b. mūsu makiem. Ir jau vēl tada lieta ka Darba likumdošana, tapēc, kamēr viss ir pļapāšanas un pī ār līmeni, lai notiek, bet realitāte jau nu ta nesanāks, ka nu tikai ķīlis nāks un bariem visus atlaidīs.
Bet
B
Varbūt reformas sāksies un beigsies ar savu un partijas čomu sabīdīšanu amatos atlaisto vietā ??? Tagad jau krīze -ar darba vietām švaki....
...
.
Tā kaut kur dzirdēju un redzēju, domāju, ka tas aptuveni tā darbojas - pieeja jau ir sastrādājusi šo visu ekonomisko jezgu, bet varam paturpināt. Kā teiktu Finks - vēl neesam pavisam pliki un nabagi.
...
.
Kuram siles uzņēmumam diez dos iespēju "paverdzināt" jauniešus (sauksies prof.izglītība) savos uzņēmumos ar valsts iepirktām iekārtām? Tā pat Vācijā nedarītu (konkurences kropļojums), bet mūsējie kaut ko pa ausu galam saklausījuši, tagad metīsies iekšā rīkot prof.izglītību pie mikrouzņēmumiem. Sanāks liela jautrība pa sili un emigrācija, bet maza kvalitāte.
Andris Tertats
A
APSVEICU MINISTRA KUNGU KILI AR JAUNO AMATU ! LOTI SAKARIGS UN JEDZIGS PROFESIONALIS ! Esmu dzirdejis un redzejis Jauna IZM KILA uzskatus dazados raidijumos, piem., Kas notiek Latvija un prese sniegtas intervijas u.c., es guvu parliecibu par ministra speju iejusties praktiska un IZM sistema. Manuprat, to objektivi aplieicna ari IZM ministra Sociala atropologa izglitiba un cilveciska izpratne ar Latvijas jauniesiem, spijigs ieklaut jedziena un apzimejuma /sabiedribas izglitiba/ visu etnisko kullturu, vecuma, interesu un slanu izgltibas vajadzibas(emigrantu,etniskas minoritates, riska peronas izglitisana utml). Apsveicu ministru Kili jauna amata !
pilsētas pele
p
Vispirms ar lielu slotu pa ministrijas kabinetiem.
J
un īpaši jāizslauka veco LC vējabrāli.
  • 1
  • 0
azbuka
a
Lai strādā, līdz budžeta pieņemšanai nav ko bļaustīties.
Ķīlim
Ķ
Sačiety ar rakstāmgaldu aizvešanu no kabinetiem. Tur to klerku un izpalīgu ir savairojies kā sirseņu pūznī...
Par Ķīli
P
Te daudzi pauž satraukumu par jaunā ministra histērisko kāri kaut ko nemitīgi reformēt. Nevajag satraukties šis onkulītis nekad neko nav reformējis, tikai tukši muldējis. Acīmredzot viņam ir patoloģiskas bailes no atbīldības, jo nebija gatavs iestāties Zatlera partijā un kur nu vēl startēt vēlēšanās. Ja nu tomēr plikpauris sadomājas sevi apliecināt tad: 1) Vjag viņam pielikt klāt garu modeles tipa sekretutku.Nu tādu, lai prof. var iziet viņai caur kājām pats to nepamanot. Domāju, ka atrast attiecīgā garuma blondīni nebūs grūti. 2)Plikpauris ir skaļi un publiski deklarējis, ka ar vienu partneri kopā ir jādzīvo 11 gadu.Ja viņš nav kļuvis ļoti moderns, tad tai sekretārei ir cerības kļūt par jauno partneri, ja nē , jādomā par kādu labi koptu pseidointelektuālu metroseksuāli, kas varētu stāties pieminētās sekretāres vietā. 3) Jāaicina prof. organizēt bezgalīgu apaļo galdiņu sēriju visās iespējamās Latvijas vietās un jāļauj viņam runāt, runāt un runāt. Lēmumi netiks pieņemti, kafija tiks izstrēbta un maizītes norītas, prof. būs apmierināts, jo būs notikusi milzonīga sabiedrības iesaiste viņa reformās. 4) Jāseko prof. vēlmei sadarboties ar zviedru bankām, tas var izmaksāt dārgi visiem, gan vecākiem, gan bērniem. Citādi jau nekas nedraud, kāds neirotiskāks purkšķītis darbības sākumposmā. Čiks un viss. Pārziemosim.:)
Ilze
I
Daudz sarakstīji, bet, teikšu kā ir, prasti! Nekādu argumentu, personīgu domu - tikai Ķīļa kunga nozākāšana, bet mēs runājam par ierosinātajām reformām. Mans studiju laiks aiz muguras, un pieredze saka - reformas vajag, ļoti, ļoti vajag! Daudzi IM ir pārbijušies, jo apdraudēta viņu mierīgā dzīve, siltais krēsls.Varbūt Tu esi viens(a) no viņiem?!
  • 3
  • 2
EKS Z112
E
Ministra kungs! Kad jūs visi sapratīsiet, ka ir jāstrādā nevis reformām, bet rezultātam!
bite
b
Vispirms atļauj viņam strādāt un tad vērtēt, nevis uz sitienu visu noliegt. Reformas vajag!
  • 3
  • 0
neaizmirstulīte
n
No personīgas pieredzes esmu pārliecināta, ka šai ministrijai tiešām vajag pamatīgu tīrīšanu.
tīrīt ar mietu
t
Tas vēja caurpūstais motociklists bez iedvesmas devas bremzes neatlaiž nevienam procesam. Pamatīga izglītības attīstības bremze.
  • 1
  • 0
arī zinātājs
a
Ministriju noteikti jāiztīra no motociklistiem un neskaitāmajām juristītēm, kas vairāk par dibenu grozīšanu neko neprot.
pietiek
p
mōtociklisti ir gadījuma , ja kāds grasītos taisīt varavīksnes valdību- pariņķos , pataisīs troksni bet nu jurištu diben svingi ir pretinde numur divi
  • 0
  • 0
alnis
a
Būtu interesanti uzzināt komentētāju vecumu un to, kad pēdējo reizi šie cilvēki ir bijuši kādā mācību iestādē. Kā esošs students es tiešām ceru ieraudzīt kvalitatīvas reformas un tās reāli ir nepieciešamas. Mūsu izglītības sistēma smagi sūkā, ticat man. Ķīļa kungs - uz priekšu.
Vārds
V
A tu- uz mežu! Zoo patiešaām nevinām nnovēletu!
  • 2
  • 1
zinātājs
z
Pofesoram vajag ieliet ! Pazud''is bez pēdām uz ilgiem laikiem.
bulciņa
b
IzMu patrenkāt varētu, bet no otras puses, protams, ar tādu Ķīli strādāt var tikai lietojot nervu zāles karotēm. Jā, trakais profesors uztaisīs riktīgu haosu.
fušš
f
Būs lielais laborotoriskais eksperiments. Viens divi un fušš!!!
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas