Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ķīlis vadīs Stratēģiskās analīzes komisiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vekeris
v
Vāks! Popstārs par pop-stratēģi! Nu vellos. Es esmu labāks!
latins
l
To letins. Ja, ja, protams, kur ta esi redzejis, ka Eiropa kada valsts vares sevi atrazot. Par to ari runa, ka vienigi imigracija var palidzet. Vai tas glabsanas scenarijas tad Tev ir desmitiem tukstosi iebrauceju no citiem kontinentiem?
Dārznieks
D
Kurš apšauba to , ka latviešu vīrīeši no Vidusāzijas Latvijā iebraukušajām skaistulēm nespētu sagādāt pa desmit pēcnācējiem. Ķīlim tas tikai jāieraksta programā. Zatleram vēlreiz jādodas uz Vidusāziju ( bez sievas) . Jāieved kokvilna ar visām tās apstrādātājām. Laime garantēta un alkoholisms arī iznīks - austrumu sievietes to neatbalstīs.
Jēkabs Ziedars
J
Latvijai ir tikai viena iespēja ilgtspējīgai strateģijai un tie ir bērni - 20000 bērnu katru gadu vairāk nekā dzimst tagad. No malas skatoties varasvīriem Latvijā, ieskaitot Zatleru un Ķīli, ir alerģija pret bērniem. Tas pats nacionālais forums - var runāt par visu citu, bet tikai ne par bērniem. Vai ir kāds likums vai rīkojums, kas aizliedz par šo jautājumu runāt? Varbūt profesors Lavits zina vai ir kāds starptautisks aizliegums?
Klimpa
K
murgs
lala
l
pats esi darītājs? cik tev ir bērnu?
letiņš
l
Kurš pateiks, ka Latvijai steidzami vajag demogrāfiskās situācijas glābšanas scenāriju, kam pakļauts viss pārējais? Citādi 2030. gadā būs meln-balti-dzeltenu pilsoņu kopums, kuriem ar Latviju kā valsti būs mazs sakars. Ķīlis tādu nav spējīgs izstrādāt, jo pēc būtības ir filozofs-murgotājs.
poohstick
p
Ķīlim nav ne vainas. Cita lieta, ka visa viņa darbošanās ir nu ĻOTI atrauta no realitātes. Jau šobrīd lietas atsevišķās jomās notiek pilnīgi pretstatā viņa 2030. scenārijam. Piemērs: enerģētika.
vecais-2
v
Vai Zatlers ir izlasījis to murgaino Ķīļa Latvijas ilgtspējīgās attīstības stratēģiju? Diezin vai tad viņš šo sevī iemīlējušos āmuru laistu sev tuvumā. Ķīlis varētu būt par pesimisku scenāriju rakstnieku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas