Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kleckins: abonentmaksas var ieviest tikai krīzei beidzoties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
inese
i
vismaz labi,ka pats Kleckina k-gs stav pret ekranu ar muguru-pasam kauns.Kadel man katru dienu jaklausas ka ir arzemes.Tur ir ari citi ienakumi un ari raidijumu izvele cita.Vienreiz gribetos dzirdet-kads stavoklis ir pie mums un vadoties no si redzes punkta aprekinat ab.masksu,dazadu nodoklu apmaksu un visu parejo.Ari si padome ir jalikvide-jaatstaj viens progrsivi domajoss,neviss apsunojusi padome.Nekadi pratigi lemumi nav dzirdeti.
tyda
t
Pasakiet man kadi ir tie raditaji, pec kuriem tiks noteikts, ka krize beigusies? Vot shito es nesaprotu!!!!
Te var piekrist
T
Kleckins avīzei paudis, ka Latvijas Televīzijas (LTV) un Latvijas Radio finansēšana, no katras mājsaimniecības ik gadu iekasējot 18 – 36 latu lielu nodokli par sabiedrisko mediju lietošanu, spētu nodrošināt to stabilu darbību, taču problēma esot, ka daļa iedzīvotāju to šobrid nevar atļauties. ---------------------------------------------------------- -------------------------------- Kleckins varēja pieminēt CIK mēs ikviens NODOKĻOS samaksājam Latvijas un LTV1 + LR budžetā , lai LTV 1 un Latvijas Radio varētu veģetēt!
joto
j
Attapīgs tas Kleckins joprojām! Vai tiešam vēl Saeima nav lēmusi par viņa un viņa vadītās padomes atcelšanu un likvidēšanu?
Nav dārgi
N
TV un radio sanāk lētāk par avīzēm. Un nodevas savākšana izmaksā tikai vienu procentu.
kas veel nebuus
k
Jaa un kaada mums ir pieredze ar monopolpakalpojumu tarifu reguleesanu? Bet pieredze mums ir negatiiva. Atkal principa jautaajums - nost ar monopolistiem riimaam, kam klients ir slaucamaa gotinja! Un ja jau juus tik brasi nosaucat francu abonentmaksas, tad buutu korekti nosaukt arii vinju algas!
kas veel nebuus
k
Pensionaari laikam tomeer peerk leetaaku paartiku un apavus nekaa labi nodrosinaatie. Bet paartika un apavi, atskjiriibaa no TV, ir pirmaas nepieciesamiibas preces. Pievienojos tiem, kas abonentmaksu negatavojas maksaat. Principa jautaajums. Man nav jaapmaksaa birokraatu nekompetence un neizdariiba un es arii negatavojos maksaat par preci, ko nepeerku.
he>>Ieva
h
principā sabiedriskajai TV ir jābūt, tikai tad ir nepieciešama kvalitāte, nevis pliks vārds.. ___________________ kvalitāti garantēs kleckins un ieva? man nevajag sabiedrisko tv, kur pārmaļ vienas un tās pašas ziņas un rāda iepelējušas ziepju operas vai garlaicīgus raidījumus ja es neskatos, tad tās laikam ir manas cilvēktiesības - nepiesārņot savas smadzenes ar mēsliem
skatītājs
s
Abonent maksu varēs ieviest tikai tad kad būs padzīts Kļeckins.
Ekonomika
E
Abonentmaksām ir ļoti augsta iekasēšanas pašizmaksa. Tādu nev jēgas ieviest valstīs, kur nav šādu tradīciju.
to ivs
t
Ar abonentmaksas ieviešanu, cik saprotams, citu līdzekļu piešķiršana no budžeta nebūs...
alfa388
a
Biedri-ā.Kleckina Kungs Jūs vispirms eksperimentāli parādiet kāda varētu būt Jūsu maksas progrāma. Tā man iznāk paskatītīes panorāmu,kas notiek-...! Skatos ar lielu piespiešanos- citus raidījumus līdz otrai vai trešai reklāmai - tad nu ir stipri nelaba dūša no reklāmām! Nau smuki iedzīvoties uz tautas rēķina! Jo Latvija ir sen ju izlaupīta,tauta nabadzīga,kad tas viss beiks turpināties?
ivs
i
Kāpēc grib par vienu un to pašu LTV divreiz paņemt naudu,itkā budžeta nauda būtu kaut kas cits,jeb tie vadītāji ir vēl stulbāki par savu LTV.
****
*
cerams kriizei beidzoties Kļockins savu dziesmu buus nodziedaajis , abonentmaksas atkritiis , jo digitalizaacija vareetu visu nolikt savaas vietaas...
AtaPuika
A
Vnk ka ieviesīs Digitālo Tv tad jau ari ieviesīs maksu. A kāpēc cukumens Lattelecomaa tika???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas