Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

KMC direktoram Šicam pie Rīgas domes nozagts maks ar naudu un dokumentiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SVF
S
Apskauzu policistus, tiem gan nauda nak ka pa reni, kengaraga piesedz narkotirgotajus un auto zaglus, vecriga mauk-s kas krogos apdzirdija un apzaga turistus, tagad jauns rupals, agrak par kabatzagliem vecriga nedzirdeja tagad raksta avizes visai biezi...labi stradat policija tur gan nauda nak..
Berta
B
Rīgas domes popularitāte ir augsta zagļu vidū - kā nekā iekšā čum un mudž no zagļiem.
Terorists
T
Nu tad jau šamējam jādoda pie Šmita lai uzrīko domes aizlūgumu par nočieptiem dokumentiem un Šica veselības stāvokli. Aizlūgumu protams sponsorē Škics no savas deputāta algas un piemaksām.
Hašeks
H
a šlesera padomnieki zivju siteeji naarsta laikaa , ka teicis krietnais kareivis Šveiks , viss saakaas ar siikumu , ar notruukušu mundiera pogu un beidzas ar valsts nodeviibu , ar taadiemm tur pilna dome , vai kaads briinums ka deņķeļbuku nosper... saeimaa jau trakaak gaajis, tur spiiķerim Emsim nospeera portfeli ar saimnieka stipendijaam , emssis pirms sadales noleema iemaukt pie sarkanaas glaazes un iedziivojaas ķezaa , pa dullumu aizmirsis , kam izmaksaajis , jo saraksta tad saimnieks nedod , var iekrist , tur visam galvaa jaabuut , nu taa dullumaa nosaucis neiisto ciparu , kad portfeli atrada protams naudas pietruucis , vot taa iet pa valsts kantoriem , kur nu veel kad saaktu staastiit kas notiek policijaas un citos varas kantoros , saakot ar paseem un beidzot ar benciina zagšanu no naftas vadiem , par gaļas un benciina kontrabandaam nerunaasim , ... taatad redziet cik biistami atrasties starp šaadiem ļaudiim , zog acis no pieres laukaa ....
Haha
H
Kurs gan cits ja ne Slesers!
nu ja
n
Šics ir super, bet Rīga Ušakova laikā paliek aizvien baismīgāka
ellu
e
brauc tik ar tramvaju , vai savu darbu neatpazīsti- Slikti Stādā !
rita
r
Jus mulkie cilveki vai jus zaglus atbalstiet. Domajiet ko rakstat!
Jukums
J
šicu jau nu gan nevajadzētu apzagt - nezinu neko par viņa politisko pārliecību, bet par profesionalo darbību jau viņš ir pelnījis vienīgi cieņu un pateicību! Ceru, ka vismaz nākošie upuri būs kādi ar treknajiem mūļiem - kraukļi, leiškalni, kalvīši... Tikai tiem jau grūtāk tikt klāt, jo viņi jau nebrauc ar sabiedrisko transportu.
vārds:
v
Šlesers, kurš gan cits!
to HOW
t
ai, nu beidz, ļoti daudziem makā ir tiesības un tehniskā, un tas nebūt nenozīmē, ka viņi nevar pārvietoties ar sab. transportu. ko tad visiem tagad, katru reizi pirms iziet no mājas, jārokās makā un jāatstāj to, ko šodien nelietos.... ? uzbrauci ne pa tēmu.
Pirmie
P
Kuri gan citi?
ezis
e
Nebusu parsteigts, ja Sicam maku ir nozagusi tiesi Rigas Dome, kads no LC/LPP vai SC partijniekiem.
Teodora
T
Nez vai kaut kas atradīsies. Domei un Šicam arī beidzot vajadzētu saprast, ka Rīgā savas mantas jātur cieši, jo šī zagļu un laupītāju pilna pilsēta.
Armands
A
Šics brauc ar tramvaju nevis ar Volvo?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas