Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

KNAB: aizraušanās ar azartspēlēm - viens no korupcijas riskiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Tik stulbu apmaksas sistemu,kad "regulesanas kantoris"ir ieinteresets pacelt tarifus,jo lidz ar to aug si "kantora" ienakumi un darbinieku algas,vareja izdomat tikai saja vajprata valsti,ko sauc par Latviju,tas "100 stulbas"galvas.Tas nuvienreiz ir ists stulbuma "everetsts",kur jau sen ir "uzrapusies" tadi stulbeni ka oranzie noziedznieku bandas darboni.
kekss...AA
k
Pilnīgi piekrītu, tā vietā,lai pārstāvētu sabiedrības intereses Andrejeva čokojās ar Dāvi u.c. ,,No tautas pa latiņam" un pašiem zelta sēdeklīši mūžīgi mūžos, āmen...tā izskatās regulators!
AA
A
Man, kā vienkāršam patērētājam līdz šim brīdim bija pārliecība, ka “regulators” strādā sabiedrības interesēs, izcīnot pret monopolistiem smagu cīņu par katru santīmu. Šobrīd man tādas pārliecības vairs nav! Vēl vairāk, kas ar Valentīnu Andrējevu sēdēja ar pie viena galda, dzēra konjaku un slavēja kā vislabāko speciālistu? Tieši “monopolists” - Latvijas gāzes vadītājs Adriāns Dāvis. Arī Latvenergo vadītājs ļoti atzinīgi izteicās par V.Andrējevu un priecājās, ka cīņā par tarifiem neesot bijusi vajadzība tiesāties! Bet dzīvē taču vajadzēja būt tieši otrādi!!! Manuprāt, ar steigu Andrejeva jāatlaiž un jāmeklē darbinieks, kas strādātu sabiedrības interesēs un nebūtu potenciāli ietekmējams un finansiāli ieinteresēts labām attiecībām ar monopolistiem!
Tante..
T
Pārdomas izraisa,kādā veidā iegūta šī bilde un kam tas ir izdevīgi ?Spēļu zālēs fotogrāfēt ir aizliegts,vienīgais ,kuram iespēja iegūt šīs bildes ir apsardzes dienests.
zvirbulēns
z
Labrīt! Sieviete, kas naudu bāž kastē, ir slima, nevis dura vai muļķe. Atkarība - tas ir briesmīgi. Un tā nereti sākās ar vientulību, kas pārņēmusi dvēseli.
Senais
S
Labrīt! Lamāties vispar nāv smuki, bet otru nosaukt par to kas ir , nav nemaz lamašanās. Protams, ka labāk būtu latviski, bet iespejams Lelle, kas atstaj vispār traka subjekta iespaidu, nezin kā latviski pateikt. Un vel iespējams, ka viņa ņem vēra kundzes tautību, un lieto krievisku apzīmējumu, lai tā siltāk. Tomer dzimtā valoda. Un vispār, muļķis nav nekas slikts, tad jau man būtu janobeidzas žēlabās, ka es tāds. Un vēl vispār, tikai muļķis var bērt savu naudu dzelzs krājkasite, kas pieder citam. Kaut vai tā nav sūri grūti nopelnīta, tikai saņemta legāli,tomer sava
zvirbulēns
z
Nesauciet sievieti par duru, nav smuki tā lamāties!
Lelle
L
Čau! Labumu miljonos gūst monopolisti, kuri tajā dalās ar pie varas esošo mafiju, lai šie turpinātu nodrošināt monopolistu monopolstāvokli un šie savukārt varētu turpināt mūs aplaupīt... A šitā dura kā izkārtne izlikta, tiek labi apmaksāta un veic savu netīro darbiņu...ja neveiktu, atrastu citu duru... No visa šitā var tikt vaļa vienīgi patriecot pie varas esošo mafiju...Brīnos, cik mēs esam visi miermīlīgi! Citās valstīs to Jēkabkūti Lielajā talkā būtu izmēzuši tīru, vajadzēja tikai 100 lielus maisus un $ūdudakšas, bet nekad jau nav par vēlu...
Lelle
L
Šito duru sen vajadzēja patriekt...viņai jau purnā ir ierakstītas debilitātes pazīmes...
Ojārs Spārītis
O
Vai nu KNAB ir diletanti, vai arī viņi nedrīkst uzrādīt korupcijas riskus. Vai var uzskatīt par nomālu situāciju, kad REGULATORS ir personiski ieinteresētā puse pakalpojumu cenu kāpumā, jo tiešā veidā kā atalgojumu saņem procentus no pakalpojumu vai izejvielu pārdevēja par oficiāli pieaugošo likmi !!! Atkarība no azartspēlēm ir izdomāta vai "mazākais ļaunums", kas pamesta sabiedrībai uzmanības novēršanai no daudz lielākās nelikumības, kuru rada VALSTS INTEREŠU AIZSTĀVIS - oficiāli ieceltais valsts cenu regulators. Ja tā ir, tad jābūt arī ieinteresētajām personām, kuras gūst labumu no cenu kāpuma.
ciniķis
c
azartspēļu atkarīgajiem ir deformēta psihe, ja tante laicīgi nesāks ārstēties pēdējās apenes nospēlēs. Ir, ir bīstami azartspēļu atkarīgie tādos amatos, tas nav risks, kā apgalvo KNABs, tas ir superrisks. Ja pietrūks piķa, tad šī aizņemsies, a lai tiktu galā ar parādiem, iespējams, nāksies pieņemt kādu "pateicību". Skatījos es to "nekā personīga" un domāju, kam šī ceļu tā pārskrējusi, ja jau sen tas viss bija zināms. Ne jau nu cēlu jūtu vadīti šie veica tantes novērošanu, vai arī, spriežot pēc sižetiem un fiskētajiem laikiem, kad izgāja, kur izgāja, pašā regulatorā kāds stukačiņš ieviesies. Kaut gan, manis pēc, lai tie savus amatus dalīdami kaut vai rīkles viens otram pārgrauž. Sižetiņš par Dobeli bija ievērības cienīgs, šie apgalvoja, ka Dobelis esot teicis, ka tie, kas piedalījās referendumā tie esot tautas ienaidnieki, tajā skaitā viņa elektorāts. Pēc tam rāda sižetu ar "pierādījumiem" a tur Dobelis skaidrā latviešu valodā saka ".....tie ierosinātāji ir tautas ienaidnieki...." nu te muļķim skaidrs, ko ar to bija domājis Dobelis, ne jau nu tautu, kas piedalījās, bet tos, kas to visu bīdīja un organizēja, tak sorosieši, krīgeri, dienas, delnas utt., tie paši neveiksminieki, kas to valdību gāž jau kuro reizi, bet tā arī nevar nogāzt. Nu, nesmuki, no "nekā personīga" puses, šitā sagrozīt pierādījumus un faktus, takš nav visi muļķi, redz jau arī, kā tautu māna.
zvirbulēns
z
Jums var tikai piekrist, seks nenoliedzami ir viens no visspēcīgākajiem korupcijas dzinuļiem. Re, Loskutovs, samīlējās darbā ar kādu darbinieci un ko? Jā, tūlīt sāka šai izrakstīt prēmijas! P.S. Kur sievietes, tur seks, kur seks, tur korupcijas riski :)))
PILNAI LAIMEI
P
Neesmu kompetents par Andrējevas kompetenci un iespējamo saistību ar monopolistiem. Taču parādiet robežas, kur nodarbošanās top par aizraušanos, bet tā kļūst par atkarību, un kurā brīdī atkarība sāk traucēt lēmumu pieņemšanai. Ja nu vienīgi ir tīri latvisks paģērējums, ka valdībai un dažādām instancēm jāsastāv vienīgi no svētajiem. Gala beigās viselementārākais sekss ir atkarība un korupcijas bāze, kā to lieliski pierādīja dižais integrators, taču pierādīt spētu jebkurš cits lohs.
who cares
w
Esmu pilnīgi pārliecināts, ka nedzeršana, nepīpēšana un citas lietas nekādi negarantēs cilvēka godīgumu, pildot pienākumus - cilvja hobijs, piemēram, var būt naudas ņemšana un pārējam (alias dizhi sliktajaam "atkarībām" vnk neatliek laika/vietas)... = Svarīgi ir noķert pie rokas, darot ko sliktu, nevis teikt, ka - reku cilvēks BRĪVAJĀ LAIKĀ kož kā nelabais - nekur neder. Kamēr tante neliek sev birojā uzlikt vienroci vai nesadara ko vēl ļaunāku, neredzu pamatojuma meklēt blusas. Risks vēl nenozīmē korupciju.
tazepaans
t
Mans draugs ar'i lietoja cikladolus.Teica ,ka labi nomierina.Beigas nonaca psihen'e,pa stipru nomierinaajaas.Taa arii buus tantei

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Valentīna Andrējeva:

"Negribu teikt, ka tas traucē manam darbam. Neatļaujos spēlēt darba laikā, daru to vakaros un neslēpju. Ļoti daudz pazīstamu cilvēku spēlē un tā atpūšas. Mana profesionalitāte nav apšaubāma."

Lasi plašāk rakstā Azartspēles ir mans hobijs.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas