Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

KNAB darbinieks pārsūdz sodu par izmeklēšanas traucēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Skepse
S
visai raiba kompānija izrādās strādā KNABī... bet ko nu par to brīnīties - visi ieinteresētie parūtpājas par savu pārstāvniecību šāda tipa iestādēs... pareiz darīja tā laika KNAB vadība, ka sodīja šādu aizdomīgu daarbošanos. žēl ka tikai ar 10% no algas nevis patriekšanas ellē ratā
Terorists
T
Atradies apvainotais.Cik jau ir ierosināti procesi pret nepatiesi apvainotiem,bet šitais jūtās apvainots.Ja būs ko atrast ,varēsi būrī parašu nēsāt.
?
?
gundarbērziņa ausis un acis?
VADZIS
V
nu ko, panika VALDA KNABĪ?AK TAD BEIDZOT ATJĒGUŠIES DŽEKI ,KA IR TIEŠI TĀDI PAŠI KĀ VISI PĀRĒJIE MŪSU VALSTS CILVĒCIŅI,TAS IR LABI ,LAI SAPROT,KA VIŅI KALPO TIKAI SAVAI VALSTIJ.
dzeris
d
Ja, jā, sācies seriāls "Bode - 2"' Kurš tad izrādīsies nākamais "savējais starp svešajiem"? Viņi tak apzinās, ka viņu pusē visa valsts vara , līdz ar to arī "neatkarīgā" tiesu sistēma. Un pie reizes arī notiek KNAB tālākā diskreditācija.
kj
k
Mūsdienās atbrīvoties no nevēlama darbinieka ir kļuvis gandrīz neiespējami. Šitais -re, pat pieķerts blēdībās un sodīts, vienalga nav mierā un cīnās par savām tiesībām. Un visticamāk - vinnēs
Bezvārdis
B
Ļoti interesanti: cilvēki, kuri izrāda neizskaidrojamu interesi par svešām lietām KNABā, kuriem uzliek disciplinārsodus vai vispār atlaiž, par kuriem (vismaz vienu) iestājas Lembergs, jo viņam 'tas darbinieks ļoti svarīgs, jo var pienest ziņas par to, ko tā šaraškina kantora dara' - abiem ir viens un tas pats advokāts, kuru paši advokāti izslēdza no advokatūras, jo uzskatīja, ka viņš ir apkaunojums advokāta profesijai (ja pareizi atceros). Nezin, vai KNABā ir veids, kā atklāt, kuri darbinieki ir šajā organizācijā iefiltrēti spiegi, kas patiesībā strādā bandītu labā? Ja ir tāds veids - vai ir mehānisms, kā no viņiem atbrīvoties?
5.klase
5
NB! Patoloģija ar "o", pathos (gr.)- ciešanas].
kj
k
Vai tik Tihonovs nebija tas, kurš vairs nav nekāds advokāts? Turklāt lieta, jādomā, ir nopietna, ja jāiesaista tādi spēki
zvirbulēns
z
Ko nu grābsties :(((
Riko
R
Tihonovs advokāts? Pasaki, kas ir tavs advokāts, pateikšu kas esi tu. Tā kaut kā.
obats
o
acīm rezami ir ka Bode un Vindač ir trešo personu stukači -tādiem kā vaškēvičš un.c.
vilburs
v
Zvirbulēnam labi iesākusies diena. No paša rīta jau var pakritizēt lidz kaula smadzenēm, pataloģiski nīsto KNAB. Varēji vēl uzslavēt Kalvīti par pārliecinošo uzstāšanos "Kas notiek Latvijā,"kurš stāstot veco versiju kāpēc bija jāuzsāk KNAB tīrīšana, tikai aizmirsa pieminēt, kāpēc tik intensīvi aizstāvējis iespējamo Lemberga ziņu pienesēju I.Bodi. Zvirbulēns kaut kāds kluss ir arī par VID lielshēmu meistaru Futbolu. Tā īsti nezina ne par vienu, bet sirds pasaka, kurš ir ļanuma sakne.
lal
l
Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs :)))
lol
l
viktors tihonovs advokats :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas