Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

KNAB interesē Zatlera privātprakse

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
"Atslēgas" cilvēki
&
Ir divi spēki, kas apstrādā "atslēgas" cilvēkus. Viens ir KGB, otrs - izredzētie. Latvijas apstākļos virsroku ņem KGB. Vēl ir arī trešie - organizētie bandīti. Vai bijušās un esošā mūsu valsts augstas amatpersonas to nesaprot? Saprot. Un ko dara...?
Kabula
K
Tā ir, un viņi nenogurdināmi tiecas uz to, lai tikpat īsā pavadā un bez pūlēm manipulējamas būtu amatpersonas arī citās kļučevijās točkās
Jautrītis
J
Ieteikums KNĀBiešiem: domājiet loģiski, pirms sākat meklēt un tas jādara vismaz kādu mirklīti pirms tā laika, kad Veselības ministrs Āris Auders atstādināja kolēģi V. Zatleru par nelikumīgām darbībām no amata. Atliek tikai vaicāt - par kādām nelikumīgām darbībām??? Tālāk mani naivā latvieša jautājumi, uz kuriem nu nekādi nespēju rast atbildes bez KNAB palīdzības: 1. Ar ko īsti savās privātpraksēs nodarbojās gan Ā. Auders, gan V. Zatlers un ko viņi nespēja sadalīt, ja reiz šis "nezināmais" izraisīja Auderā tik lielu vēlmi kolēģi pabīdīt tālāk no peļņas āderes. 2. Ja reiz V. Zatlers krīt nežēlastībā viena veselības ministra acīs, kurš zina ko vairāk par ārstu privā'tpraksēm, tad - kur nežēlastībā kritušais ārsts steidzas meklēt aizst'vību??? Loģika saka priekšā, ka viņam steigšus jādodas pie tās pašas valdības koalīcijas stiprākās partijas. Uzminiet, kura tā bija??? 3. Kuras partijas galvā dzima doma - pameklēt, ar kādiem grēciņiem sirgst pats veselības ministras Ā. Auders? Pameklēja - un atrada, un aizsūtīja Auderu tālu, tālu, piekodinot nekad un nekādos apstākļos nevērt vaļā muti, ja grib dzīvot un kopt savas rozes. 4. Kas V. Zatleru uz to brīdi atbrīvoja no aizdomu sloga, kas attaisnoja, ja viņam bija kādi līdz šim nezināmi pārkāpumi??? Kādi solījumi viņambija jādod par šo aizdomās turētā statusa noņemšanu. Kas notika ar privātpraksi? 5. Ko dara partija, kura izpestī V. Zatleru no problēmām, bet patur prātā, ka nav bez vainas vainīgo. Un arī to, ka jebkura glābšana kaut kad ir jāatmaksā ar pateicību? 6. Vai šī partija sarīko nevainīgu Zooloģiskā dārza apmeklējumu, lai paskatītos jauno tropu māju un pie viena izraudzītos prezidentu ar tādu aizkustinošu matu sasukājumu 7. Kādiem ir jābūt grēkiem,lai no tiem slēptos aiz prezidenta imunitātes un partijai dotā klusēšanas solījuma?.
ars
a
Savulaik, dzirdot lieliskas atsauksmes par dr. Zatleru, pierakstījos vizītei ars poliklīnikā. Pēc aptuveni stundas gaidīšanas rindā kopā ar vairākiem citiem pacientiem (laikam lieki piebilst, ka vienā laikā ars bija pierakstījis vismaz 3 cilvēkus, mož kāds neatnāks, pieraksts bija veikts vairākas nedēļas iepriekš) sapratu, ka laikam pieņemšanas nebūs. Devos uz kasi saņemt atpakaļ iemaksāto naudu. Kasiere konstatēja, ka dakteris atkal nav atnācis, tādā ikdienišķā tonī, tāpēc toreiz secināju, ka laikam tā ir pieņemts. ---------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------ V.Zatlera ienākumu deklarācijās nav atspoguļoti arī ienākumi par pacientu pieņemšanu privātpoliklīnikā ARS. Dienai viņš agrāk apgalvojis, ka par to algu neesot saņēmis — starp ARS un TOS esot bijis noslēgts līgums, pacienti maksājuši uzņēmumam, kas nomaksājot visus nodokļus. ------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ ---------------------- Tagad es saprotu, kāpēc toreiz nebija daktera, pacientu pieņemšana ars bija tikai labdarība, par ko dakteris algu nesaņēma, tāpēc varēja nenākt, varēja neziņot ars darbiniekiem par savu neierašanos. Ak, svētā nevainība! Es kavēju darbu, tērēju savu laiku. Nezinu, kā ir tagad, bet ieteiktu turpmāk ars administrācijai pie "dakteru - zvaigžņu" darba laikiem pievienot apmēram šādu paziņojumu: "Dr. Tādsuntāds par darbu pie mums algu nesaņem. Viņš var nākt vai nenākt, tā ir viņa un tikai viņa personīgā lieta. Jūsu kaites un vainas dakteri neinteresē. Viņš ir zvaigzne, brīvs, neatkarīgs Latvijas pilsonis. Vēlreiz uzsveram, algu viņš pie mums nesaņem, tāpēc par daktera neierašanos pretenzijas nepieņemam. Ar cieņu, Jūsu ars". Neslimojiet!
zvirbulēns
z
Ja pieturamies pie likumiem, tad jāteic, ka šāda pārbaude nav KNAB kompetencē, viņi nav tiesīgi šādu pārbaudi veikt.
Sandris
S
Žēl, ka šīs iniciatīvas notiek pēc, nevis pirms, kas būtu loģiski, izvērtējot augstā amata kandidātu. Bet , neko darīt, tomēr tagad top skaidra izvirzītāju slepenība un steiga(?), arī vieta, jo dzīvnieki diez vai spēj izpļāpāties par sabata runām. Atliek tik priecāties, ka var teikt, labāk vēlu nekā nekad. Un, ja viss būs kārtībā , varēsim atviegloti uzelpot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas