Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

KNAB izbrīnīts par Stranča aizturēšanas publicitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jonass vecajam-2
j
Nu nav Birks trauciet, tik nepieredzējis, lai zvanītu žurnālistiem un teiktu "brauciet, skatieties, kā no manas iestādes kārtējo ved projām, a man par to nekas!" Te kaut kā pārāk zemu novērtē KNAB spēju un izpratni, ko dod tāda publicitāte. Juta tak pati 900 sekundēs atzinās, ka šitādi šovi iebiedē pārējos. Par ko tad te vēl vispār diskutēt?
vecais-2
v
Juta taču no rīta zvanīja Birkam un lūdza nodrošināt lieciniekus pie kratīšanas. Birks tad arī nodrošināja tā, ka visi radi un draugi zināja, un pats arī nosvīdis sēdēja!
kira to nifjodas
k
Vi nu Tu esi naivs(a) vai neizglītots(a). Žurnālists bez KNAB pirksta nekādi nevarēja par to uzzināt. Turklāt', cik zināms, diezgan preīzi ir pat zināms, kuram žurnālistam to pačukstēja. Tā kā te pilnīgi nevietā ir ilūzija par to, ka KNAB tas ir bijis pārsteigums. Tam visam teātrim būs ,manuprāt labas sekas citu iebiedēšanā. Tikai jautājums - kas notiks, ja Stranci attaisnos? Domāju, ka tādā gadījumā šāda iestāde būtu "jāuzspridzina" par ne tikai savas dzīves sagandēšanu, bet aŗi savas ģimenes (ja var ticēt Dienai, tad viņa dzīvesbiedre ir gaidībās..)
nifjodas
n
Žurnālisti ir malači, ātri strādā. Tiesībsargājo&sca ron;ām iestādēm protams gribētos lai sabiedrība uzzin tikai to par veiktajām aktivitātēm, ko iestādes vēlas. Paldies dievam, tas tā nav, līdz ar ko tiesībsargi ir spiesti darboties tikai likuma ietvaros. Šajā Stranča gadījumā ceturtā varas klātbūtne bija kā likuma uzraugs un cilvēktiesību garants. Paldies par to.
Henis
H
Ņepoņel, vai tad viņš nav Matīsa mājā - tur, kur amatpersonām jābūt? Tā ir taisnība? Kāds te zin vai nezin? Ja tā ir taisnība, tad toč kaut kas ņečista.
gio
g
Nu tikai nevajag par tiem pārsteigumiem... Nejau kāds darbinieks zvanīja žurnālistiem un teica - laid šurp, būs šovs!!! Tajā lietā ir tik daudz neskaidrību, ka sāk palikt aizdomīgi... 1. Kādēļ KNABam vajadzēja tādu šovu? 2. Kādēļ to kabinetu kratīja 2. reizi īsā laikā? 3. Kādēļ Stranci tur Centrālcietumā??? 4. Ko nozīmē "par iespējamu mēģinājumu"??? Izskatās pēc pamatīga spiediena, lai sāk runāt. Iespējams, ka pret Štramu vāc pierādījumus...
miu
m
tu brēktu vēl vairāk, ja dēļ pārlielās preses uzmanības tas pasākums nobruktu.
Pičuks
P
Nu nez vai Latvijā kaut ko ir iespējams noslēpt...
PaPa
P
Runā gluži kā politiķe :) ...lai par darbībām uzzina pēc tam, kad viss jau izdarīts :)) ...nav priecīga, ja prese ierodas "darbības"veikšanas vietā :)) ...negrb, lai uzzina tie, kuriem nav jāzin :)) Ja šitādus vārdus teiktu kāds no politiķiem, tad butu LIELA brēka :)))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas