Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

KNAB: pasūtījumi Zatleres meitai ir ētikas pārkāpums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ko tādu kasās ?!?
k
- viena tak Ķīna - es tak jau teicu - Ķīna ir viena !
atbilde ,,VD''
a
Tur gan bija ari citi pretendenti kas velejas veikt so darbu, bet iet runa ka tajas telpas dzivos Prezidents un ka tomer tas butu logiski ja prezidents pats varetu izveleties dizaineru telpu iekartosanai. Un logiski ka prieksroka tika dota meitai kas ir diplometa dizainere nevis nepazistamam dizaineram kurs varbut izplanos ta ka irniekam (prezidentam)nepatiks dzivot sajas telpas.
Oliņš Boliņš
O
Kas ir ētika?
VD
V
Piekritīšu "padomajiet". Pēc būtības tik mazā Valstī kā Latvija saņemt pasūtījumus bez interešu konfliktiem fiziski nav iespējams. Lai runātu par tiešām esošu interešu konfliktu būtu vēlams uzzināt vai piedalījās citi pretendenti, kāds bija viņu piedāvājums, utt.? Citādi patreiz izklausās pēc ziņas no sērijas "viena tante teica". Visu cieņu Dienai, bet šī ziņa nepiestāv.
x
x
Es gribetu verst cilveku uzmanibu uz to ka Prezidents uz so momentu ir vienigais cilveks valsti kas REALI AIZSTAV STRADNIEKU INTERESES. Prezidenta virzitais projekts par TIESIBAM STRADNIEKIEM ATLAIST SAEIMU izsauc loti niknu pretestibu no tiem kas sez saeima un tie kas tagad megina izspiest no SVF 13 MILJARDUS un nespedami paskaidrot kur palika ieprieksejais G24 kredits drudzaini mekles kadu vainu PREZIDENTAM.
padomajiet..
p
Saja nama kaut ari tas ir valsts ipasums tomer dzivos Prezidents ar gimeni. Kapec Prezidents nevaretu izveleties sev tikamu dizaineri telpu iekartosanai kur vins pats uzturesies? Vel jo vairak ka ta ir vinu meita, pilnigi logiski ka Prezidents uzticas saviem gimenes locekliem (meitai kura ir diplometa dizainere)vairak ka nepazistamam telpu dizainerim.Vienigi ko Prezidents varbut izdarija kludu ka to vajadzeja jau agrak sabiedribai darit zinamu lai tagad nebutu ta runasana.
tonijs
t
Kārtējā ilustrācija teicienam "Ētika ir izdzīvošanas māksla." Tikai aizmirsu, kas to sacīja- Kalvītis vai Šlesers.
Viesulis
V
Lilita - kurš gan cits! KNAB atrausies no Lilitas drīz tā, ka vairs daudz nepīkstēs un ļaus darīt kā dāmītei patīk. Līdzīgi kā ar ZOOprezidentu. Atliek vien atcerēties šīs dāmas darījumus ar savu vīru-ķirurgu, kas liek domāt, ka vārdi ētika un godīgums viņai varētu būt ļoti, ļoti sveši...
Oskars
O
BANDA NU JAU KNAB ARĪ LAIKAM BŪS NOPIRKUSI.
v
v
Pretīgais pārītis!
stop
s
ja šitas zatleram ies gar ausi, tad pēc tam šis droši varēs kladzināt, ka arī KNAB ir draudzīga iestāde.
Dakša
D
Ētikas pārkāpums. Skaidrs. Nu, un kas par to? Kas tagad mainīsies? Vai kāds jutīsies nokaunējies, atvainosies, skaidros? Nekādas reakcijas tāpat nebūs.
pamela
p
Pavērojiet tā valsts "pirmā "pāra sejas,kad viņi nav Alpos!!Kā teica mana oma -- cilvēka seja ir viņa dvēseles,intelekta,saprāta spogulis. Krustvārdu mīkla -- atrodiet manis iepriekš nosauktās īpašības Zatlera pāra sejās. Kāda te var būt līdzība ar Raisu?!Tas būtu līdzīgi kā iegrūst man veikalā papīra puķi ,īstas orhidejas vietā. Par šo "dāvanu"Latvijai mums jāpateicas vienai kādreiz varenai partijai un pārgudram politkretīnam no TP.
mur
m
Un kā ar apziņu, ka kāds cits/a mākslinieks/ce tieši Zatlera vārda (sievas meitas, protams) dēļ zaudēja savu iespēju ar tējas namiņu?
Piga
P
hmm nu tas , ka prezidenta meita uzzime skices ir ok, par darbu butu jasanjem ari kada atlidziba. tad gan rodas ta problema etiskaa. tachu kur izeja, vai meitai jaljauj izmantot skices bez samaksas vai janjem cita autora skices? Vismaz man ka tadam tradiciju utt piekritejam liktos tiri ok, ka musu valsts prezidentu rezidencee butu tejas naminsh kura autore butu bijusi musu prezidenta Zatlera meita...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Zatleres meitai tikuši pasūtījumi rezidences labiekārtošanā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas