Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

KNAB priekšnieka izvēlē solis atpakaļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
.
.
gljevulji
Dainis
D
Tautas Partija un vinu biedri ir viennozimigi leti noperkamas ma_kas Man nav citu vardu raksturot sis intelekutalas nulles kuri vada so valsti
lno
l
Nu kam vēl nav skaidrs, ka Godmanim nav sava viedokļa, ir tikai viena vēlēšanās - pēc iespējas ilgāk premjera krēslā locīt pirkstus un urbināt ausis?:)
Nedienis
N
Kādu vēl konkursu? Uz zoodārzu - lai paskatās uz mērkaķiem un tad jau arī kandidāts atradīsies :)
svilpe
s
ceru, ka dziesmassveetkos varees vinjus izsvilpt!!!
cinikje
c
Atzimesim, ka visi iepriekshejie, nevis tikai sakuma kandidati, tika atrasti konkursa - gan dizaasters Rutkis, kas koalicijai bija patikams, jo neko nedarija, iznemot TP draudzigo ausu un acu pienemsanu kriminalaja KNAB bloka, un slimoja, kad vien vajadzeja, gan Strikje, gan Vilks, gan Loskutovs. Neviens vinus neaicinaja ne no DP, ne no naudas atmazgataju dienesta nakt uz KNAB. Lieljuksis neviena konkursa parbaudi neiztureja, Reknsja, ko savulaik gribeja bidit Emsis, pratas goda un pats atteicas, ari Reiniks nekad nav pieteicies, tatad - nav gribejis. Nav korekti salidzinat ar SAB, jo ta ir cita profila iestade. Savukart arguments, ka nedrikst novelt atbildibu uz ierednu pleciem, ir vienkarshi demagogija - kas trauce konkursa komisija ielikt politikanjus un profesionalus pusi uz pusi? Vienmer tak puslidz ta ir bijis. Citadi, patieshamn, beidziet teret laiku, aiznemt eteru un iebaziet kartejo azi par darznieku. Veldrem varbut vajag vietu?
lipo
l
Butu labi ja sai cukai varetu nogriezt galvu un padirset pa kaklu
Bērziņš
B
Vai valdība uzskata, ka labie pretendenti ir tikai viņu paziņu lokā? Tādā gadījumā viņi izslēdz no konkurences 99% labu kadru, kurus viņi tik labi nepazīst. Piemēram, uz uzņēmumu vadītāju amatiem piesakās daudz un labi pretendenti. Ja valdība pieļauj, ka uz KNAB neviens labs pretendents nepieteiktos, tad kāpēc tā? Tāpēc, ka valdība KNAB priekšnieka amatu padarījusi nepievilcīgu šiem labajiem pretendentiem. Labie pretendenti zina, ka svešajiem nav cerību uzvarēt un ka jāstrādā būs starp divām ugunīm - no vienas puses sabiedrības un mediju kontrole, bet no otras - koalīcijas kontrole. Jebkurā gadījumā dabūsi pa galvu.
atlaizt saimu
a
Es atkal iešu protestēt, kas nāks līdzi?
Ko velti runāt
K
Gan Zooparkā jau ir sagatavots kandidāts .Pēc Jūrmalas principiem...
D.DAUKA
D
vai vai vai! sauc nu ātri neatliekamo!un liecies blakus kurmīšzvirbuļu jauniešiem! vai vismaz palasi psihiatrijas rokasgrāmatu!
mērglis
m
kaa no gaisa vakar nokrita cietuma ģeneraalis Vitplds Zahars , kuru biida par policijas akadeemijas še'fu , uz rudeni varees pieteikt Knaba šefa amatam , viņš bija labi attiistiijis biznesu izmantojot leeto cietumnieku darbaspeeku , ja mani atmiņa neviļ tad teepisti viņu centaas aizstaaveet un slaveet , par šo jezgu ģeneraali klusu palaida pensijaa , bet veel speeka gana jau atkal atmazgaata balta lapa tiek biidiita uz politskaas skatuves , teepisti ir izdomas bagaati , Godmanis pilniiga marionete...
Pikselis
P
Kamēr KNABā nebūs iebīdīts koalīcijai lojāls, resp. tāds, kas neredz koalīcijas partiju finansu pārkāpumus, priekšnieks, mēs redzēsim tādu politisko cirku, kāds vēl Latvijā nav pieredzēts. Pēc tam nākamais solis būs VK "sakārtošana".
nemīlu šo valsti
n
Nevajag tiešām atklātu konkursu. Ieliksim par KNAB priekšnieku vai nu Slaktera dēlu, vai Šlerera sievastēvu vai Kalvīša sievas māsas vīru.. Radinieku statusi savās starpā var būt mainīti. Galvenais jau ka zinām - tie ir "LABIE" cilvēki.
Ojārs
O
Šovi un skaistuma konkursi KNAB'a priekšnieka izvēlē, patiešām, būtu lieki. Es arī tādā konkursā nepieteiktos, bet, ja uzaicinātu, tad nopietni par to padomātu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas