Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

KNAB: Štokenberga kampaņa ir likumdevēju rokās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
neitro
n
Slimās galvas( koalīcijas partijas) veselo tagad mācīs? Paši dara visādas cūcības, nu satraukušies par Štokenbergu! Bezkaunībai tiešām nav robežu!
Andris
A
Oranžās pankūkas varēja arī paklusēt. Ka zi, Liepnieks pēkšņi "atcerēsies" kaut ko vairāk par pozitīvisma kampaņu vai citām lietām. Ejiet uz skolu vai kopt cūkas vai darīt abus divus.
Ysk
Y
atkarīgā rīta avīze ir kārtīgs ķēdes suns. Dūšīgi rej un cītīgi cenšas iekost saimnieku apdraudošiem cilvēkiem, bet tas jau nav nekas jauns. Kādu maizi ēd, tādu dziesmu dzied.
:)
:
Šajās kampaņās ir iztērēti vismaz Ls 100 000, par reklāmām televīzijā vien kādi Ls 50 000. Cīņa jau iet nevis par pensionāriem, bet par varu. Uzstājoties pret līdzšinējo varu iegūt vēlētājus nākamajām vēlēšanām.
preznio
p
Kad ļoša atkāpsies?
nesaprotu
n
Vai tad Loskutovs vēl joprojām ir KNAB priekšnieka amatā ???????
murgs
m
laba intervija ar šo nožēlojamo lupatiņu - www.nra.lv
Cirslītis
C
– Jūs tur nesaskatāt riskus? Piemēram, jūs fiksējāt, ka pirms 9. Saeimas vēlēšanām kaut kādus logus likumos izmantoja TP un LPP/LC, tagad citiem jauniem veidojumiem arī galvas strādā. Starp citu, aiz Štokenberga biedrības arī stāv Jurģis Liepnieks kā konsultants. – Es uzskatu, ka mums jānodrošina to likumu izpilde, kuru kontrole ir uzlikta birojam. Ja likumdevējam, kurā ir pārstāvētas vairākas politiskas partijas, liekas nepieņemama biedrību dibināšana, kuras vēlāk pārtop par politiskām partijām, tad lai viņi domā. Šis jautājums ir likumdevēja rokās. Uz šo brīdi es nesaskatu nepieciešamību biroja iniciatīvām, jo tas, kas notiek, nav saistīts ar mūsu darbības jomu. Mēs kontrolējam to, kas attiecas uz partiju finansēšanu. – Tā nav formāla pieeja? – Tā ir likumiska pieeja. – Varbūt tas, ka jūs kūtri vai nemaz neinteresējaties, ir saistīts ar to, ka daži Štokenberga veidotās partijas cilvēki, piemēram, [Edgars] Štelmahers, kas ir valdes priekšsēdētājs šajā biedrībā, bija viens no tiem, kas Tautas sapulces laikā kāpa uz tribīnes un arī aizstāvēja jūsu palikšanu KNAB priekšnieka amatā? Jūs nejūtaties parādā? – Es nevienu mirkli nebiju domājis tādās kategorijās... – ...jums taču būtu jābūt uzasinātam, lai sajustu konfliktsituācijas... – Ja es sevi pamanītu konfliktsituācijā, tad varbūt būtu kaut kā savādāk. Es nevienu mirkli neesmu domājis tādās kategorijās, tāpēc, ka es nekad nevienam neesmu parādā. Tā ir mana iekšējā pārliecība. Kad Štokenberga partija tiks nodibināta, tā tiks kontrolēta ne mazāk bargi kā visas pastāvošās partijas. Kamēr šīs partijas nav, birojam nav ko kontrolēt.
zvirbulēns
z
No KNABA ir jāatdala partiju kontrole, jāatdala! Citādi spekulē gan Loskutovs, gan partijas.
Skepse
S
varbūt ka viņš nevis plāno atgūt bet tagad atmet 100 taukšķus par agrāk iegūto kampienu?
Jautājums
J
Kā Aigars Štokenbergs plāno atgūti 100 000 latus, ko ieguldījis uzsāktaj'ā parakstu vākšanas kampaņā? Viņš taču nav ne tik liels muļķis, ne filantrops, lai nomestu šādu naudu zemē?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas