Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

KNAB vadītāja konkursā piesakās vēl kandidāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Oi cik jums ir liela taisnība!Laikā,kad resnais Kalvis cīnījās par "kristālskaidro" Bodi un zākāja pārejo KNABu un Loskutovu,jau tad politmafija zināja kurš būs nākošais zatlers,bičkovičs,vaškevičs priekš KNABa.Cicerons no Godmaņa nesanāk,drīzāk Ķencis.Pilnīgi murgi,ka ap un ar budžetu viņš nodarbojas pilnīgi viens un 24 st.diennaktī.Ko nu es ieteiktu Ivariņam kādā brīvā minūtītē pievienoties Zatleru pārim par to pašu naudu labas uzvedības studijām,jo viņš uzvedas ne kā ES valsts pārstāvis,bet kā Putina māceklis.ar žurnālistiem. Par mūsu politmafijas izdarībām nav vērts muti dzesēt,BET jāizlasa I.ĪJABA 15.11.08 DIENĀ raksts par partijām / arī mūsdienu / un to vērtējumu rakstā "Ļeņins diemžēl tiešām ir izrādījies "mūžam dzīvs"" .Superīgs raksts!Cik tad REĀLI ir tais "partijās"darbojošos personu???VISS valstī noslepenots,pat nodzertais šampi'ņš par MŪSU naudu!!!POLITKRETĪNI,MAITU LIJAS!!
Liene
L
Šutkovs Šutkovs Šutkovs:) es par! man viņš patīk. Mīļš puisis.---
D.DAUKA
D
būtu jau labi kā tu saki bet bet ja pats arī ņēma? kur vēl labāku kandidātu valdošajai bandai kā džeku ar skeletu skapī ...
????
?
par KNAB vaditaju busot tas kas to SKIBO tltu buveja?
Jancis
J
Šutkovs 100% in kam un cik iedeva par tiltu ) Es Par
PaPa
P
Jā, urrā OSKARAM bučas....viss šai dzīvē ir vienkārši un bezmaksas :)
Oskars
O
DIEVS , TAUTA ar Jutu Strīķi pret TP,tautas apzadzējiem,bandītiem,lētajiemmiljonāriem,valdību ,mafijaskandidātiem tā būs Latvijai kārtīga Ziemassvētku DĀVANA.
---------------
-
Vai ziniet cik cilvēkus Juta turējusi aizdomās , apvainojot nozieguma, nepamatoti.
Nelda
N
Godmanis ka juda, glums, alkatigs smerdelis, ka tik kadam izkaloptos, paklanitos, pielistu no ka ir kads labums. Kapec mums jau 17 gadus valdiba ir tadi smerdeli, lideji, glumji divkosi? Vai tiesam latviesu tauta nav izglitotu, inteligentu, ar cienu un gadapratu, sapratigu cilveku ko varetu ievelet Saeima, valdiba? Kapec vienas parpalas, salasnas, plebeji vieni smerdeli tiek sajos amatos? Loti ceru, ka Latvijas iedzivotaji, veletaji vairs nekad neveles par so sektantu, melnsvarcu LC/LPP partiju. Ipasi ir jaseko lidzi tam, kura partija ir slesers, godmans, smits, kastens...jo vini kau ka glumji zusis lien tur kur var ko iegut, pat kritenus.... par to partiju nedrikst nekad velet, jo tad bus tads pats bardaks kads ir sodien un bija vakar.
cerka
c
Vislabaka kandidate ir Jutas Strike, tacu vietejai, valdosajai mafijai, bandai tas ir ka ar nazi pa rikli, pautiem, tapec mekle sev izdevigus nurnakus. Godmanis ir japatriec no vadibas vadisanas, jo kur ir vins turi ir posts, nelaimes, nabadziba, bezceriba ta jau tas bija kad vins vadija pirmo reizi valdibu, posts unnabadzibas valdija visapkart.
komuniste
k
Izskatās ,ka JUTA napmierina,OI KĀ APMIERINĀS KĀDS NO SAVĒJIEM,
tonijs
t
Godīgam cilvēkam, zinot, ka kandidē arī Juta Strīķe, vajadzētu atsaukt savu kandidatūru. Vai kāds to izdarīs?
ululiņš
u
Ja šitam Šutkovam ir ko ziņot KNAB par Dienvidu tilta būvniecību, lai atdzīstas uzreiz...
šausmas
š
Vai tas Armands gadījumā nebija vienā kafejnīcā pālī šaudījies? Oi, Ivar! Cik smieklīgi ir Tavi klienti! Vai kauna nemaz nav tādu kodlu savākt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Premjeram KNAB vadītāja pretendentu saraksts joprojām garš

Uz KNAB priekšnieka vietu pieteicies RAPLM valsts sekretāra vietnieks

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas