Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Koķe: pašvaldībām un skolām patīkamāk ir nezināt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
muris
m
Meli un izlikšanās pēc labākajiem padomju standartiem! Nu nerūp viņiem ne mēs ne'mūsu bērni! Joprojām mēs, tauta, tiekam uzskatīti par aunu baru, kurus tikai cirpt un cirpt. Skolas slēgt , skolotājus atlaist . Rezultātā - ļaužu bars bez tās pašas trūcīgās izglītības, ko garantē mūsu izglītības sistēma. KĀ TAD IR AR MUMS PAŠIEM?! VAI MUMS TAS IR VAJADZĪGS?! CIK ILGI VĒL CIETĪSIM!?
Aitas ietiepība
A
Tikai šajā "brīnumzemē" vēl nedēķu runāsim, spriedelēsim, prātosim, diskutēsim, tā vietā , lai jau pirmdienas rītā šī persona noliktu uz galda atlūgumu.
ministrijai
m
atlaist visu ministriju!!! Cik tur ir darbinieku? Cik viņi saņem? Ko viņi dara?
ministrijai
m
Jāļauj runāt, tad redzēs cik tur stulbuma iekšā. Auts.
peerse
p
Skolas paarzinim vai kaa tagad sauc direktors,-e gan vajadzeetu vienu katraa skolaa,bet maaciibu sadale-metodike vareetu novadaa buut viena uz vairaakam skolam ar labu algu.Ja dazhu priekshmetu slodze vienaa skolaa nesanaak,tad var piekert citaa novada skolaa.Maksimaali jaanodroshina skolnieku darboshanos ar skolotaajiem,nekaadu pseudoskolotaaju,kas neiet pie skolniekiem klasees.Ja reforma izdodaas,tad nu gan muusu skolaas buus tikai ljoti augstas klases skolotaaji.Labus pensionaarus arii vajag atstaat,jo vinju pieredze,dazhreiz var buut neaizvietojama.Es pensionaare,gan gatavojos aiziet no darba,jo nejuutos tik stipra,kaa mani jaunaakie koleegi.
Politiskaa atbildiba - beka
P
Tas gan tiesa, ka skolu administracija pilna ar radiem un draugiem. Kam vajadzigi direktorei 4 vietnieki, visi ar lielam algam?!! Bet sai reformaa cies tikai viens skolaa, un tas ir skolotajs. Administracija kaa bija uzpusta taa paliks!
ripasdzenis
r
Cik vispār Latvijā ir skolotāju? Izglītība ir visas nācijas pamats!!! Nu nedrīkstam mēs likvidēt skolas, it sevišķi laukos kur tās ir kultūras dzīves centrs un zināmā mērā ekonomikas balsts un dod iespēju jauniešiem izrauties un nākotnes perspektīvā atgriezties ar jaunām un dzīvotspējīgām idejām! Ja griezīs tik lielu skolotāju skaitu nost, tad esmu pārliecināts, ka 13. janvāra notikumi skars Izglītības ministriju un tās vadošos darbiniekus!
Politiskaa atbildiba - Irsis
P
Skolens jamaca vispusigi un visi prieksmeti ir vienlidz svarigi. Eksaktie attista logisko domasanu skolenam, bet humanitarie - radoso. Abas domasanas ir vienlidz svarigas dzivei.
irsis toJ.Biotops
i
un tiem idealistiem par labaaku izgliitiibu tiek atnemtas visas iespeejas realizeet un sasniegt meerkji,jo aizmuguree staav dazha laba pashlabuma mekleejumu intereses,kuras panem ieveerojamu dalju potenciaala,kas it kaa domaats muusu jaunatnei.Jaa,tas taa vareetu buut,bet par to jaasspriezh kompetentaakiem ekspertiem izgliitiibas paarvaldes jautaajumos.
Labvēlis
L
NEZINĀŠANA IR SPĒKS. Karš ir miers. Mīlestība ir naids. /Dž. Orvels/
irsis to politiskaa atbildiiba
i
ar likmes daudzskaitliem juus spriezhat par skolnieka sagatavotiibas iespeejam un intereseem, labaak tad pajautaajiet skolniekam,kursh uchuks viniem paliidz vairaak un stabiilaak dziivee nostaaties uz kaajaam,kursh labaak iemaaca dziives prasmi un zinaasshanas gan kiimijaa,gan fizikaa gan muzikaa un maakslaa.Jaakozh visos pirkstos vienlaiciigi.
Politiskaa atbildiba
P
Varbut Koke ieteiks, ka anglu valodas skolotajs turpmak varetu panemt kimijas skolotaja 0.3 slodzi un macit kimiju arii !!! Bravo ! Un latviesu valodas skolotajam bus jaiemacas spelet klavieres, lai varetu parnemt muzikas skolotaja pusslodziti. Bus jautri. Ja nebutu tragiski.
Politiskaa atbildiba - to irsi
P
Bet fizikas skolotajam bus alga 150 ls menesi! Nu vienkarsi super ministre!
Politiskaa atbildiba - to irsi
P
ministri Kokji es veerteeju augsti,ljoti logiski un saprotami leemumi un komentaari. Vinjai ir augstaakaas paaudzes domaashana un kopaa ar gudriem padomniekiem vinja vareetu muusu izgliitiibas sisteemu izraut no regresiivaas padomijas skavaam. Vinja nav autoritaara,nedala : mees ministrija,mees skola ,mees skoleeni,studenti.Mees visa izgliitiibas sisteema esam vienaa laivaa. +++++ Jaa, "ministre", kas atbalsta augstkolas rektoram algu 12 000 ls menesi! Studentiem lielakas maksas augstskola, bet rektoram alga kaa biznesmenim Amerikaa! Super ministre!
J.Biotops
J
Neņemos vērtēt Koķes „spējas”, „zināšanas” un citus labumus, jo ministriju un visu izglītības naudu reāli kontrolē un vada Gruškevics. Intervijā tas izskanēja tā, ka saprast iespējams pat tad, ja līdz šim nebija pamanīts. Ministri tur nāk un iet, bet naudu tura saimnieki un viņu uzdevumā uzrauga... nu paši tak zināt, kurš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas