Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Koķe: Skolēnu sekmes ietekmē vājais materiāli tehniskais nodrošinājums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skolotājs
s
Sekmes ietekmē arī absolūti vājš ministrs, Lemberga ieliktenis Broks. Vājāks bija tikai Kampēja Vītols.
Vot tā!
V
Nu kā var tiks stulbi liet ūdeni! Padomijā bija kudiš vājāka marteriāli tehniskais nodrošinājums, toties skolās strādāja zinoši, varoši un izglītoti pedagogi, kuri savam darbam piegāja ar atbildības sajūtu. Tagad sanāk jaunizceptās pedagoģes nodzērušās un nopīpējušās, stāv klasē kā mūmijas un smird, tādām viss pie kājas. Kapēc tik vāji pedagogi, atbildība jāprasa augstskolām. Tagad galvenais augstskolās ir samaksāt studiju maksu, nevis iegūt zināšanas. Pasniedzēji ir tādi paši kā jaunie pedagogi.
Venta
V
Koķes kundzes kolēģis "profesors" Kangro veicis kaut kādu pasūtījuma "pētījumu', pēc kura jāpierāda, ka Latvijā skolēnu sekmes nekādā ziņā nav augstas. Tagad šis pasūtījuma "pētījums" tiek visur rādīts, lai visiem muļķiem iegalvotu, cik ārkārtīgi slikta pie mums izglītība, ka jāslēdz atkal skolas, ka skolotāji jālaiž ganos, ka jābrauc prom utt. . Skolēni vakar TV3 ziņās par šo "pētījumu" smējās un droši pateica, ka viņi nejūtas sliktāk nekā angļi, franči vai citu valstu skolēni. Koķes kundze nekad skolā kā skolotāja nav strādājusi, viņas priekšstati par izglītību Latvijā un citur - visai miglaini, jo pašas pētītais priekšmets - šaurs un ar vispārizglītojošo skolu nesaistīts.
tantuks
t
Neviss materialais nodrosinajums ir celonis,bet tas. ka izglitibas sistem nav vajadziga.Lidostas prieksnieks tiek iecelts ar sovhoztehnikuma izglitibu un apsaubanas izcelsmes krievu politologa papititi.Ja mak braukt ar auto un lidmasinu redzejis bilde. tad vat stadat par satiksmes ministru specialas izglitibas nekadas.Kam vajadziga tada izglitiba,ka noteicosais esot cilveka uzticiba prieksniekam bez profesijas.Luhes piemers.Ja ir daraugi .bus labs amats ari ar pamatskolas izglitibu.Berni to saprot loti labi.
Andrievs
A
Nemaz netrūkst. Koķes valdīšanas laika ierēdņiem svarīgākajā priekšmetā - 3 grāmatas tikai par 19 latiem.
J
Koķes kundze, Jūs vispār apjēdzat, kad sakāt - trūkst materiāli tehniskais nodrošinājums? Kāds nodrošinājums tad bija Jūsu mācīšanās laikā? Vai neapjēdzat, ka skolēni domā, ka Īrijas darbaspēkam viņi būs gana labi kā viņu vecāki, radinieki un paziņas. Pat pēc amata zaudēšanas beidziet demagoģēt! Skolotājiem par Jūsu spriedelējumiem smiekli nāk!
Līze
L
man liekas, ka vajadzētu sākt ar mācību grāmatām... vai tām vispār ir cenzūra vai nav.. no kurienes tiek ņemti fakti, kas jāiemācās kā aksioma.. Dabas mācības grāmatā 2.klasē teikts mēness cikls ir 28 dienas, jebkurā citā enciklopēdijā ir rakstīts---28-30 dienas.. utt. meklējam kļūdas, salīdzinām

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas