Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Kokina aiziešana izdevīga konkurentiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rio
r
Tur nu tev taisnība. Nu katrā ziņā tas Godmaņa padomnieks salika viņam pa visiem punktiem.
kio
k
Vienreiz,kad tas Kokins bija TV,es to viņa gudrību nevarēju ieraudzīt.Neko sakarīgu navarēja pateikt.Vismaz man tā izklausījās.
lita
l
Tā cita politika ir izgāzusies vēl nesākusi,paskatījos žurnālā kur Štokenbergs ar to bābiņu...Kas tur cits ?Tā pati maucība,kura jau sen ir noriebusies.
x
x
ja vien es spetu nodalit politikju konkurentus no vinju draugiem, varbut pat uz veleshanam aizvilktos :))
traktorists
t
Nuja, SCP ir diezgan nopietni cilvēki, tāpēc kaut kā jaiekož, jo stipri konkrenti, vai ne?
zuzeja
z
ko jūs te ņematies it kā nebūtu, ko darīt.... Viens normāls, gudrs vecis un partija SCP arī normāla. Mans kolēģis iestājās, un tik daudz viņi vajadzīgu darot, ļoti nopietnās darba grupās strādā, analizē, Kokins gandrīz vienmēr esot klāt. Tur daudz esot gados jaunu inteliģentu cilvēku. Pēc tā, ko dzirdu no kolēģa, visu laiku nāk stāties partijā ļaudis un viņi runājot nevis par vēlēšanām, bet par to, kā palīdzēt Latvijai, ko darīt. Viņš esot dzirdējis, ka Kokins tagad katru vakaru pēc Parex ir birojā, tad kāpēc jāsaka, ka viņš ir pametis kaut ko?
alnis
a
nu nevajag mūs te visus uztvert par muļķiem - tas taču skaidrs, ka partijas līderis ir paņēmis vagu un atstājis Štokiju un Pabriku bezmaz vai pie sasistas siles. Gada darbs vējā, tikai tāpēc, ka Kokins nolēma piemesties uz ērtāka zara
Parastais
P
Tas ir ļoti liels pluss kā Kokinam, tā arī politiskam spēkam, kuru viņš pārstāv. Valsts ir atklāti parādījusi, ka tik lielā krīzes situācijā Kokina kunga zināšanas tiek ļoti augstu vērtētas. Vērosim, kas notiks tālāk.
SCP zinošā
S
Gribētos koriģēt Dienas rakstu, jo Kokins tik tiešām nav nedz paziņojis par aiziešanu no partijas, ne arī grasās to darīt! Un bez lapu grābšanas un zaru vākšanas bija arī lērums lietas, ko apsprieda pēctam pie talkas zupas katla.
es
e
"Visi zinošie valsts ekonomiku un sociālo sistēmu pārzinošie cilvēki" - khm, no Tevis nosauktajiem par šādu varētu vienīgi Karnīti. Bet viņai arī ir sava nostāja un fiška, tāpēc par absolūto patiesību to vienmēr nevarētu uzskatīt. Slakters taču vispār nojucis. Un nekad neko nav sapratis. Godmanis der par korķi visām pudelēm, bet skatās tikai ļoti šauri uz atsevišķu sistēmas daļiņu, nevis kopumā. Un Leiškalnam ir pavisam konkrētas intereses un silta vietiņa, par pensionāriem viņam tak vienalga.
Egle?
E
Nav sanācis baigi slavinoši?
marts
m
Kokins maina darba vietu un visi uzreiz sāk to apspriest. Lai taču cilvēks strādā un godīgi dara savu darbu. Kad SCP ievēlēs Saeimā un viņš būs premjers viņš varēs labi vadīt valsti. Viņš tak no partijas neaiziet. Turpat jau vien būs un vadīs.Tas ,ka mazāk rēgosies ekrānā- nekas ,tur ir arī citi gudri cilvēki un galu galā visi jautājumi droši vien koleģiāli tiek izdiskutēti valdē un domē.Nākot ārā runāt tik un tā arī līdz šim, ja atmiņa neviļ, tas ir bijis SCP viedoklis. Mēs taču visi esam " Par labām pārmaiņām".
ārpus politikas
ā
Sabiedrības Citai politikai un Gata Kokina rīcība ir tikai apsveicama. Tas pierāda, ka viņi valstiskās intereses uzskata svarīgākas par partijas tēla interesēm. Glābjot Parex banku tiek glābta neatkarīga Latvija, jo mēs varam poētiski jūsmot par skaisto tēvzemi, bet tomēr visa pamatā, arī neatkarīgas valsts, ir stabila un attīstīta tautsaimniecība. Tas, ka Parex bankai ir pārāk liels īpatsvars mūsu tautsaimniecībā, ir visu iepriekšējo melīgo un arī tuvredzīgo valsts vadītāju nopelns.Tāpat kā bankas īpašnieku atbildība. Taču par to šobrīd runāt ir nevietā, jo ugunsgrēka brīdī ir jāglābj un nevis gudri jāspriedelē. Tas ir liels gods būt par valsts tautsaimniecības glābēju un arī atbildība. SCP var lepoties, ka šis cilvēks ir viņu vadonis. Lai veicas Gatim Kokinam un SCP, jo Latvijā daudzi cilvēki tic, ka nākot pie varas tieši šādi cilvēki spēj veikt labas pārmaiņas valstī, kur labi klājas visiem un nevis tikai oligarhiem.
tauta
t
Es tagad nesaprotu... Ko Jūs tagad cepaties... cik es saprotu, tad Kokins taču nav paziņojis par savu aiziešanu no partijas un tās valdes priekšsēdētāja amata.
MMM
M
Nu bet teicam - SCP, tas nu gan nav nekads politiskais speks. Vai kadam rodas saubas par ta finansetajiem, un ari par to, kadi ir SCP REALIE sakari ar "koaliciju"? Tas, ka "Skeles projekts" nu jau ir pavisam skaidrs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas