Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Kokins premjera kandidāts, Štelmahers – līderis Rīgas domes vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ACD
A
Dinēvičs jau parādīja, cik ļoti miljonāriem rūp pensionāri. Tik ilgi miljonārs un tik ilgi deputāts - bet kaut kā nebija iedziļinājies, cik daudz vecu cilvēku dzīvo nabadzībā. Kāpēc jātic nākamajam miljonāram-sociāldemokrātam ? Iesaku izlasīt nozarē.lv Rudītes Kalpiņas pārdomas. Tik skaidri uzrakstīts, kā tikai Rudīte to prot, ka jautājumu par Štokiju vairs nav.
vecais-2
v
Noklausījos interviju ar Kokinu krievu rādio 93,9! Uz nevienu jautājumu nebija konkrēta, skaidra ar cipariem balstīta atbilde. Biju gaidījis vairāk. Arī blogā nekas oriģināls nav. Pret progresīvo nodokli. Izskatās, ka bagātie raujas pie varas, un kā rāda Latvijas prakse, tad pēc varas iegūšanas ienākumu deklarācijas šamējiem manāmi briest! Arī paši briest, piem Ruksis un Leiškalns!?
šoreiz bez paraksta
š
Un atkal latvieši staigās zilām pierēm. Tas no tā grābekļa . Jau kuro reizi. Lai jums veicas!
AndrisR
A
Taa arii nespeeju saskatiit profesionaaljus tajaa jaunajaa Schkjeeles projektaa. Visi taa saucamie profesionaalji, par taadiem kljuva tikai izmantojot blatu sisteemu, ekonomikaa ko noteica sveschi saimnieki un konkurences truukums. Driizaak schii komanda ir savaakta no cilveekiem, kuri nespeej straadaat tirgus ekonomikas apstaakljos ar izteiktu konkurenci. Gandriiz visi "speci" ir rakstaami ar priedeekli "ex". Diemzjeel, jaaatziist, ka taa saucamie speciaalisti ir tipiski peleekaas ekonomikas produkti. Pat reklaamaa modernismu nemana pat ar taalskati.
d
d
Pilnīgi noteikti balsošu par šo partiju! Izcila profesionāļu komanda!
7
7
Kokinu var par premjeru-varbūt būs atkal 7 treknie gadi.
nu nezinu, nezinu
n
ja cilvēks knapi saliek kopā 2,3 paplašinātus teikumus , tad jau atkal var būt 1ais 2 ais 3 ais līmenis
Anana
A
es par Štokiju!
Ojārs
O
Šobrīd man pilnīgi skaidrs ir tikai viens, ka salīdzinot PS un SCP, lai arī pirmā jau ir paspējusi reģistrēties kā partija, pilnībā nobāl un nav ne redzama ne arī jūtama uz otrās aktīvās darbības fona. Varētu pat teikt, ka tā ar savām aktivitātēm visās jomās, ne tikai pensiju referendumā, šobrīd ir visas opozīcijas līderis. Pat JL ar savām parlamentārajām iespējām jūtami atpaliek... Vai pietiks viņiem "pulvera" tā turpināt?
aigars
a
Mani vecāki. visus savus paziņas aģitē par Štokenbergu un vispār pareizi dara tēvam pensija 114 Ls mātei 120 Ls. Tas nav īsti normāli.
Marika
M
ir jau aizdomīga tā Štokija darbošanās, bet viņa komanda man patīk. tikai tas Štelmahers ir strādājis daudzās vietās un visās ne īpaši ilgu laiku, kas varbūt nemaz nav tik labi. mazliet pašiverējis, ir kaut kādi plusi, bet, bet, bet..... kāpēc tik ātri bija jācilpo prom no vienas vietas uz citu.. Cēsu alus, Lauma, Rīgas piena kombināts (vai piensaimnieks precīzi neatceros).
fuksis
f
Vai Blūma ir Štokija blicē? Man tas sievišķis patīk!
gumball
g
Nepazīstu nevienu no pieminētajiem, bet tā bilde man patīk. izskatās pēc normāliem menedžeriem nevis pēc kaut kādiem uzburbušiem lauku pāķiem, kā tie, kas tagad ir pie varas.
turks
t
Man patiktu, ja valdībā būtu tādi ministri kā Štelmahers, Štokenbergs, Kokins. Kokins par premjeru vispār būtu labi. Jauna paaudze, kaut kāda īsta nevis uzpūsta profesionalitāte. Nesaprpotu, kas te iebilstams? Parex dod tam naudu, lai dod, es ar varētu kādu latiņu noziedot. Liepnieks taisa klipus, lai taisa, kas vainas klipiem? Es par, apnikuši tie vecie čakārņi.
beta
b
Nesaprotu gan, kāpēc nevari balsot par jebkuru citu esošo partiju (LPP/ZZS/TP). Rezultāts jau tāds pats. ---------------------- Ja Tavuprāt, rezultāts tāds pats, tad kāpēc nebalsot par kaut ko citu? Vismaz dažādības pēc, lai jautrāk...?:)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas