Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Kolmane: Saeimai jāskaidro, kāpēc labāk, ka tā paliek

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Saeimai jāpaliek!
S
Nebūtu šīs Saeimas, nebūtu mēs apdzinuši Poliju,nebūtu sasnieguši strauju ekonomikas uzplaukumu un septiņus treknos gadus!
ļura
ļ
Antistēn,man ir prieks par Jūsu domu gaitu Paldies!Bet viena lieta neder mūsu intelektuāļiem nepatīk,ka nerunā skaidrā latviešu valodā nesaka -eks.Latviski jāsaka vecā VVVF.
sarmīte
s
Oi,čto za ļudi: Baiba strautmane,Sipiniece,Loskutov!Kas par kompāniju?Ahujec i ņe žits.Kas par vēžiem vienā kulītē.Čto za ļudi.Šitie vēl runā par tautu!Man šķiet,ka šitiem tauta ir zagšanas mērvienība.
am
a
Kāda varaskāre?! Vēlēšanās kaut savā tuvākajā avidē sakārtot lietas kaut cik cilvēciski. Tava zinātne šajā kontekstā ir vienkārši strausa politika (vai ziloņkaula tornis). Turklāt pats jau arī nevarēji būt konsekvents: tad Tev vajadzētu zinātniskajā komunismā klāstīt pavisam ko citu, nekā runāji reāli, neēst pēc Maskavas receptes ceptu ķieģelīti un nelasīt ne presi, ne grāmatas...
zvirbulēns
z
Žetons, pareizāk i nepateiksi :))) P.S. Zālīte, kad Jūs pārstāsiet šķelt tautu, kad Jūs sapratīsiet, ka ar cietumiem, Maizīšiem, represijām vienam latvietim pret otru šo valsti neuzcelt?
Tauta ir pateikusi NĒ
T
Latvijas Tauta referendumā ir pateikusi NĒ grozījumiem Satversmē! Saeimai vismaz šī sasaukuma laikā nav tiesību šos pantus mainīt!
Antistēns
A
Ak, cienītā dzejniece! Protams, Jūs jau nu noteikti pa vecam vairs nedzīvosit! Droši vien steigšus kopā ar eks - Prezidenti veidosit savu "inteliģences partiju". Un - kāda daļa no tiem 40% vēlētāju par tādiem kā Jūs, Anna Žīgure,VVF u.c. nobalsos. Žēl, jo šīs partijas kvalitāte nu nekādi nebūs labāka kā patlaban esošajām partijām - gan pie varas,gan - jo īpaši - opozīcijā esošajām. Jums ir bijuši ģeniāli darbi, ir bijuši arī gauži vāji, pati jau zināt - kuri. Ar šausmāsm atceros, piemēram, "Hotel Kristina". Varbūt radošais pulveris Jums vēl nav gluži sauss, radiet kaut ko skaistu, bet - neejiet politikā, nekā diža no Jums tur nebūs. Par šo referendumu: žēl iztērētās valsts naudas, žēl mēdiju sakacināto cilvēku, žēl sašķeltās tautas. Un vēl - es ( un daudzi, daudzi man līdzīgie) arī ir tauta. Vai tad tādēļ mēs tā nevaram saukties, ka neaizgājām uz vienu nedzīvi dzimušu referendumu, kuru zināmi spēki izmantoja savas atpazīstamības celšanai - Krīgers no "komunisma skolas", PS, Citai politikai. Savukārt, JL atgādināja, ka vēl dzīvi. Cita interese te bija SC. .. Priecājos, ka neizdevās. Un tas nu nemaz nav nihilisma vai vienaldzības, vai karstā laika dēļ, kā te viena ārzemju kundzīte vaimanāja( saprotu, viņa nekādi nevar aizmirst, ka Saeima viņu atplestām rokām neiebīdīja tiesībsarga postenī). Negājām tāpēc, ka negribam atbalstīt kaut kādus neizstrādātus grozījumus, ka neatzīstam tādus mākslīgi inspirētus referendumus. Neaizgājām, jo atbildīgi attiecamies pret savu valsti.
joks
j
Oranzaa klike veel nespeej saprast, ka tauta viennoziimiigi pasaka, ka neveelas vinu redzeet saeimaa!
maz kurš
m
reāli apzinās, ka tauta šoreiz zaudēja. Pateicoties, galvenokārt, referendumam tik neizdevīgā laikā kā augusts. Tas nozīmē, ka nekas nemainīsies. Tiks varbūt virzīti Satversmes grozījumi, taču tie kā parasti iestrēgs uz gadiem. Līdz ar to tautai nāksies norīt šo rūgto kurkuli un gaidīt vēl 2 gadus nākamās Saeimas vēlēšanas.
500000ar RUNGĀM RĪGĀ
5
VAI NEBŪS KĀDA RINDIŅA ,KĀ TAUTA SAKAUJ SAEIMAS LĒTOSMILJONĀRUS.
Šampēteris
Š
1987. gada 14. jūnijā uz HELSINKI-86 aicinājumu atsaucās 2000. Redzot, ka nekas slikts nenotiek, tiem nekavējoties pievienojās vēl 5000 atbalstītāju. 2008. gada 2. augustā mūsu ir virs 600000. ATMOŠANĀS turpinās...
Zuze Robertam
Z
Redz JL muldoņa! Satversmē patiešām vajadzīgi izvērti labojumi, lai tādi muldoņas un ļampampiņi nevarētu ar tautu spēlēties! Bet kas attiecas uz cien. kundzi , tad gribu uzjautāt , kur tā galma dziesminiece bija 8 gadus? Kāpēc tagad visas vainas uzgrūž gadu strādājošai saeimai un pusgadu strādājošai Valdībai? Visus mēslus tak sataisīja tak iepriekšējie. Gan ar endža (Lc vecbiedra) akceptētajiem privatizācijas likumiem, gan ooomas ieskriešana bruņotajā aliansē, kur uzņēmāmies baigi lielu militāro budžetu, kuru ļoti veikli šķērdēja Ps censonis kriksītis, gan dumi parakstījām eurosojuza līgumus, atverot tirgus rietumu precēm , bet paši saņemot tikai 30 % atbalstu no rietumeiropas līmeņa. Tagad esam aliansē un EU, bet ar pliku dibenu! Ko tad galma dziesminiece , tad nebrēca, ka vajag par Latvijas interesēm un tautu domāt? Tad bija galvenais labi izskatīties ārpusē! ar lieliem kungiem oooma kaviārus ļeksēja iekšā, bet tautu aizmirsa! Kur te taisnība, JL muldoņa???
Roberts
R
Acimredzami,ka visi sie oranzie muldonas un tarpi,kuri tik vien zin ka ielist valdosajie noziedzniekiem attieciga cauruma ir cilvecini bez smadzenem,kas prot argremot vien viniem ieprogrameto koalicijas bossu murgus.Milzigs kauns,ka dala no viniem ir itka latviesi.
ululiņš
u
Man nekad nav piemitusi tāda varaskāre, lai gribētu būt skolas direktors vai kolhoza priekšsēdētājs. Man patika zinātniskais darbs.. Einšteins, piemēram, atteicās kļūt par izraēlas prezidentu. Iepriekšējā komentā aizmirsu pierakstīt, ka okupācijas laikā sākumā balsoju pret zināmo bloku, tad sapratu, ka visu nosaka tas, kā skaita balsis. Pēc tam pacentos aiziet uz iecirkni un paziņot, ka vēlēšanu dienā nebūšu Rīgā un paņemt tādu lapiņu, kas deva tiesības balsot jebkurā PSRS vietā. Tad varēja uz velēšanām neiet vispār.
Jox
J
valdošās varas "mākslinieks"-pantelejevs aptaisījies pamatīgi aicnot balsot pret! :))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

«Reāli mobilizēt mūsu politiķus tajā virzienā, ka ievēlētajiem politiķiem būtu karstas elpas sajūta pakausī, nekas netiks darīts.»

Baiba Strautmane 

«Ja es slikti daru savu darbu, mani atbrīvo, palūdz aiziet. Lai viņi zin, ka viņu vietas nav dzelzī iekaltas.»

Baiba Sipeniece- Gavare

«Valsts prezidentam, iespējams, nāksies lemt par Saeimas atlaišanu, ja deputāti neparādīs, ka ir guvuši mācību.»

Aleksejs Loskutovs


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas