Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Komisija: Lemberga veselības stāvoklis smags

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Onjons
O
kā var invalīds noiet vairāku stundu gājienā, kad pat veseliem cilvēkiem kļuva slikti no karstuma?
Invalids
I
Redzeju vinu vakar no rita pie Generalprokuraturas. staigaja ar kaklu rotu, smaidija, neizskatijas ta ka but kads fiziskas apgrutinajums vai sapes Pats iekapa masina un aizbrauca. Vins varetu slimnicu nopirt vai Saeimu, nemaz nerunajot par kadu "arstu" sledzienu. Vispar valdosai koalicija vajadzetu pieskirt invalidu statusu.
jēē, tā arī nesapratu
j
vai tas ir ārstu-psihiatru slēdziens ???
baltaste
b
neticu, ka kāds ārsts deva viņam to grupu par naudu. Vai tad esat galīgi bez saprašanas, viņš pēc iznākšanas no čoka bija pelēks, kāda tur veselība
riņķī apkārt
r
gan jau viss būs labi, nevajag satraukties :))) Bija tāds periods, kad Lavents arī smagi slimoja, bet taga liekas atlabis :)
????
?
Černobiļiešiem invalīdu grupas ņem nost,{nomirs tāpat} bet citiem dod. Vienkārši dāvina vai pārdod.
Uldis
U
Otro invaliditātes grupu nosaka cilvēkam, kam ir izteikts ....psihisko spēju ierobežojums, integrācija sabiedrībā bez atbilstošas palīdzības nav iespējama
baltastei
b
Redzēju svētku gājienā, kā šis "smagais" 2.grupas invalīds soļoja: raits un dzīvespriecīgs. Ja tā izskatās 2.grupas invalīds, tas patiesajiem 2.grupas invalīdiem visiem ir jābūt jau mirušiem. Latvijā katrs otrais cilvēks slimo ar muguras deformāciju, tad jau mums jābūt invalīdu valstij. Lembergam nevajadzētu izaicināt likteni, citādi patiešām var smagi saslimt, bet presei vajadzētu publicēt to neuzpērkamo komisijas ārstu vārdus, lai cilvēki savā nelaimē zin pie kā griezties pēc palīdzības.
baltaste
b
pirmkārt , Aivars tiešām izskatās slims, tur nekas nav pārsspīlēts, otrkārt, izrādās, ka nauda laimi un veselību nenes
Ieva
I
Es savā pacienta karjerā esmu redzējusi daudz patiesi slimus cilvēkus, un viņi, kā likums, ar savu slimību neplātās- jo kāpēc gan lieku reizi sev atgādināt, ka esi mirla. Lemberga gadījumā derētu kāds mugurkaulu eksperts, kas atgādinātu, ka Latvijā mugurkaula slimības ir tik izplatītas, ka Lemberga vecuma ( un arī jaunākus) cilvēkus faktiski var iedalīt tajos, kas jau ir aizgājuši pie ārsta un uzzinājuši, kas vainas un tajos, kas ciešas.
Ieva
I
Nu mani, cik saprotu, ģimenes ārsts jau otro gadu aģitē noformēt grupu tieši epilepsijas dēļ: tā ir neārstējama un grūti kontrolējama. Tikpat nopietnas problēmas ar muguru droši vien izpaustos kā progresējošo deformācija, ko nevar novērst ķirurģiski. Bet ne jau tas ir tas svarīgākais: Lembergs, cik dzirdēts, taisās sūdzēties ES uzsverot, ka viņu par invalīdu pataisījusi ļaunā prokuratūra, un, lai gan vienīgā problēma ar mugurkaulu, ko var piesiet reālam izmeklētājam, ir ar krēslu (vai ko citu) pārlauzts mugurkauls, kas nepārprotami nav Lemberga gadījums, neviens nevar garantēt, ka viņa plāni izdosies kaut vai tādēļ, ka ES tiesneši vienkārši apskatīsies komisijas slēdzienu un viss. Turklāt mugurkaula slimības vispār ir tik maz izpētīta joma, ka, ja Lembergs teiks, ka pie visa vainīgs tas, ka viņu nelaida pie viņa mīļotā adatu terapeita, neviens nespēs pierādīt, ka tas adatu terapeits vienalga nebūtu neko līdzējis.....
op
o
Vienu es nesaprotu - mums atklāti ņirdz sejā, vienreiz , otreiz, trešreiz... Mēs dusmās vīstam dūres, bubinām pie sevis un viens otram, piekrītam cits citam un čušš... Nu labi, nevaram mēs saņemties uz rīcību, varbūt varam saņemties tāpat - uz ņirgšanu...visaptverošu, kolektīvu ņirgšanu. Kolosāls mēģinājums - Ozoliņa "Rātes kungu dziesmusvētki" . Un tā turpināt, lūdzu, lūdzu...Dusmas vēl ir gandrīz cieņas izrādīšana. Vai tad mūsu "elite" to pelnījusi?
dzeris
d
Tādu absurdu , pie tam no it kā arstiem, vēl nav gadījies dzirdēt. "Smags" veselības stāvoklis - tā saka par slimniekiem, kam slimība apdraud dzīvību, kas bez citu palīdzības un medikamentiem nespēj eksistēt, par L. labākajā gad. varētu teikt, ka viņam ierobežotas darbaspējas. Jūs visus tur par lohiem un idiotiem, godājamie tautieši, kārtējo reizi.
pirtsdakteris
p
viņam jalieto nepaartraukti pamperi , jo nesatur ne uudeni ne smagaas frakcijas , eest viņš var tikai kopeeja sakošļaatu bariibu , paiet un runaat var tikai psihotropo vielu iedarbiibas rezultaataa, faktiski izoleejams no sabiedriibas jo ir tai biistams!!! Šveiks bija atziimeejis ja iedota izziņa ka esi psihiski neliidzsvarots , tad taada ir deriiga uz muužu , Ventspilij laimeejies , vieniigaa meerija pasaulee ar traku meeru...
Ventspils Muļļa
V
viņš nav saindeets ar radioaktiivo poloniju? par to nebuutu jaabriinaas , zinot kaadus (cenzēts) sastraadaajis , var gadiities ka kaadam vajag nodrošinaaties lai muti tiesaa nesaaktu lieki virinaat , te tik viegli nevarees pateikt kaa taa naftas kontrabandista gadiijumaa , noziedznieka lieciibas veeraa neņem , šis jau Ventspils meers, smagos noziegumos apsuudzeetajam pienaakas smagaa formaa noformeeta invaliditaate,... viņš teelo slimu govi , smago nolikt var eest var uudeni nolaist var bez saapeem , cietumaa viņam sanatorija tur tam vieta ...nožeelojamais aaksts , protams ka negribaas iet cietumaa ja tik daudz sarausts ( valsti apjaajis) , esi iists viirs neesi lupatu bunte , nošaujies un atvieglojums buus visiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas