Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kots neredz jēgu atsevišķiem integrācijas raidījumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
glebis
g
возможно деньги стоит тратить для того, чтобы латыши смогли понимать русский язык и были конкурентоспособны хотя бы в своей стране ^_^ и нечего выдумывать, сейчас русский латышский уже понимают, проблемы есть только у латышей.
Helena
H
Muižnieks ir viens kaiteklis valstī. Krievi NESKATAS latviešu programmas un viss! Kāpēc jāterē resursi krievu publikai (veja palaista nauda) ja latviešiem nav ko skatīties dzimtaja valodā??? Visa TV ir prieks krieviem un vēl valsts kanālus tiem veltīt? Lai muiznieks no savas kabatas ļoti iemiļotai tautai organizē TV! Kāpēc viņs nerupējas par to lai mans dēls saņemtu pakalpojumu Pļavnieku poliklinikā runājot latviešu valodā, neviss spiest pāriet uz krievu valodu jo redz, VALSTS poliklinikā strādā personāls latviski nerunājošs???
SNB
S
Es uzskatu - totāla žurnālistu tendenciozitāte un , iespējams, politisks pasūtījums. Ir bijusi viena liela intervija BNS ar Kotu par ļoti daudziem jautājumiem, kur šis ir tikai viens no daudziem un šobrīd tā tiek saskaldīta vairākos fragmentos. Viņš var nepatikt - nav vienkāršs gadījums, ir sarežģīts gadījums, viņš nav Vaira Vīķe Freiberga. Tomēr, objektīvi vērtējot, BNS intervija ir loģiskāka un kopumā lasot uztverama pilnīgi citādi. Patiesi ieintersētajiem - lūdzu lasiet visu kontekstā un tad apmainieties ar viedokļiem. Mediji ārpus konteksta publicē atsevišķas frāzes , izteikumus acīmredzot ar konkrētu mērķi, Kādu - tas ir tiešām liels jautājums. Tāču tā noteikti nav rūpe par sabiedrisko televīziju. Ja visi esam tik gudri, kā mums šķiet, iesaku arī gudri analizēt šo situāciju un Latvijas žurnālistu "profesionālo" darba stilu. Vai tā tiešām ir žurnālistika, vai vienkārši zem žurnālistikas plīvura slēpts PR kāda interesēs. Kāda, kuram trūkst varas un naudas. Pats trakākais - pašiem žurnālsitiem to nemaz neapzinoties. Bet skumji jebkurā gadījumā - vai apzinoties vai neapzinoties. Kāds jūs vienkārši izmanto. Pēdējais teikums - sveiciens žurnālistiem un redaktoriem.
Troll
T
Vai ir nozīme pastāvēt Latvijas valstij, ja visur atkal viss būs dublēts "pa krieviski"? Un tad drīz vien - tikai krieviskii? To jau Latvija krievu okupācijas laikā piedzīvoja. Kāpēc ir vajadzīga un tika dibināta Latvija kā valsts? - tikai un vienīgi tāpēc, lai nodrošinātu latviešu tautas esamības tiesības. Latvija tika dibināta kā nacionāla valsts, savā etniiskajā teritorijā. Gluži tāpat, kā citas nacionālas valstis. Krievi savu identitāti var brīvi un plaši nodrošināt savā valstī - Krievijā. Kāpēc jāturpina uzmākties citām tautām? Vai Muižnieks nav iznirelis, karjerists, kas būtu ieliekams paciņā un sūtāms uz Ameriku atpakaļ, ar pateicību tautiešiem par šo "dāvanu"?
Arturs - Pensionars
A
Latvijas televīzijai ir jābūt maksimāli LATVISKAI. Jāintegrējas ir 5 kanālam,visiem raidījumiem kur gozējas galējais pretlatvietis Mamikins.Tieši šo raidījumu noskatīšanās liecina par krieviskās vides noskaņošanu pret latviešiem,pret Latviju.Visas šīs runas par integrāciju ir no pirksta izzīstas,jo Maskavas galējais pretlatviskums,tās mēģinājumi pārvērst Latviju par Trojas telpu lai iefiltrētu krievu valodu Eiropas Savienībā un gūtu tur kaut vispār kautkādu ietekmi, ir noveduši šejienes krievus dancināmu leļļu stāvoklī.Absolūti neadekvātie putiniskās krievzemes novērtējumi padara runas par Latviju kura krieviem būtu dzimtene par ņirgām,jo jau no ģimenes un skolas, bērniem tiek iepotēta ideja par virsuzdevumu - sagaidīt laiku,kad šei atkal plīvos "trikolor"karogi.
ina
i
Absurda ir pati pamatideja - integrācija ir tad, kad kāds no raidījumiem ir krievu valodā, vai ar krievu titriem. Tā drīzāk ir segregācija! Tā ir prakse, kas KAVĒ krievu kolonistu integrāciju šajā valstī, nevis to veicina. Integrācijas raidījumiem ir jābūt latviešu valodā.
Fakts
F
Es neredzu jēgu Kotam.
zvirbulēns
z
Ēlerte rullēs - tagad pat ar TV sāks veidot latslāvus. Drūmi!
zvirbulēns
z
Vai Kots nu sorists?
stas
s
Priekš kam vajag,ja ir tikai krievu raidījumi un prokrieviskie žurnālisti,kas intervē un saņem krieviskās atbildes,okupēti bez šāviena
Krievs Latviešiem
K
Un vēl par to integrāciju... Pa cik tas ir abpusējs process, dore, es arī negribu virzīties tev pretī, ja kas. Nu nav man nekādas vēlmes virzīties pretī tik indīgam cilvēkam, piedod arī Tu mani, latviete.
Krievs Latviešiem
K
Piedod,krievs,bet es netaisos Tev te virzīties pretī! --------------- Neniknojies tā, dore. Spļauj indi ne pa jokam, esi uzmanīga ar to indi :) Es Tevi neaicinu virzīties man pretī. Es neiacināju ieviest krievu valodu nedz televīzijā, nedz saeimā. Es runāju par integrācijas būtību - ka tas ir abpusējs process.
dore
d
Piedod,krievs,bet es netaisos Tev te virzīties pretī!Pietiekoši te jau virza mūs nepārtraukti-veikalos skan krievu radio,krievenes aiz letes uzrunā krieviski vispirms,aptiekā aptieķniece speciāli krieviski tikai ar mani iznesās ,saeimā arī par mani lemj valsts valodu-saeimas darba valodu nesaprotoši deputātiutt utjpr.Painteresējies Krievijā kā notiek virzīšanās pretī citām tur dzīvojošām tautām-ar mietu!
cv
c
Te vairs dziivot nav iespeejams, bija kaut kaada ceriiba, ka ar laiku Latvija latviskosies, laiks raada, ka nee! Diemzeel arii jau mekleeju iespeeju aizbraukt.
Baltlipiitis
B
KRIEVI LTV neskataas. Taapeec Kots grib latvieshus integreet krievu valodaa. Bija 1 televiizija latvieshu valodaa un ta driz buus uz pusi krievu valodaa. Krievi televiiziju skatas tikai krievu valodaa, bet latvieshi spiesti skatities 2 valodas.Kur sheit ir integraacija?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas