Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kots: trīs latu abonentmaksa par sabiedriskajiem medijiem ir adekvāta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Realais
R
Manuprāt ,logisks nākošais solis ,atrodies netālu no lielveikala maksā3ls!
Liva
L
Ja LTV un LR1 kbūtu kaut desmitās daļas tās satura kvalitātes, kas ir BBC, viņi varēu runāt par abonentmaksu. Par spīti tam, ka TV neskatos, es būtu gatava maksāt par kvalitatīvu sabiedrisko mediju esamību. Kāda velna pēc man vajag LTV1, ja šī kanāla vienīgā jēga ir tērēt nodokļu naudu, lai uzņemtu mājsaimnieču seriālus? Ja neviens raidījums LTV1 nespēj konkurēt ar citiem kanāliem, tad ir jāpakļaujas tirgus likumam un jāpārtrauc šis karnevāls. Ir pilnīgs absurds iedomāties, ka man vajadzētu maksāt kādam pašizceptam uzņēmējam, lai es mūžīgi finansētu viņa acīmredzami neveiksmīgo un nevienam nevajadzīgo biznesa hobiju! Tad jau varbūt man jāmaksā visiem, kuriem biznesā neveicas, un ieviesīsim abonetmaksu, lai uzturētu nekustamā īpašuma spekulantu biznesu?
Bubucs
B
Un ko darīt, ja man mājās nav ne TV, ne radio? Neklausos es tos mēslus un iztieku itin labi.
Paija
P
Neskatos un neskatīšos Kota nožēlojamo TV nekad. Tikpat nožēlojama viņa TV kā pats.
Ej nu?
E
Vēl pavisam nesen A.Tomsons, runājot par abonentmaksām teica, ka esot aptuveni rēķināts un pietiktu ar nepilnu latu. Bet toreiz vēl nebija Kota. Ja tagad gribas veselus trīs latus, vai tas nozīmē, ka no valsts vairs neprasīs nemaz? Vai arī bosiem gribas lielākas prēmijas? Vienu latu es maksātu, jo radio mēdzu klausīties, bet tos TV reklāmu kanālus gan nē.
???
?
Tas tik ir atkal pieradijums ka ta valsts birokratiska televizija nevienam nav vajadziga, ja nu vienigi Kotam pasam ir interese saglabat barotavu kur pasam baroties. TA KRIZE tomer ir laba lieta jo parada cik mulkigi mes izsviezam tautas naudu un tadas barotavas ir lerumiem visadas zalas biomasas elektribas energijas sporta halles bibliotekas koncertzales tas vis tiek buvets par tautas naudu kas ir nemta no bezdarbnieku pabalstiem, maminu algam, skolotaju un arstu algam, slimnicu finansejuma..
Misteria.>agris
M
Ha ha ha,man patik,es nebutu maksajusi,pat par lnt,un tv3,kur nu vel par ltv,un ltv7.Ka iri saka valdiba ir tautas spogulis.
glups kā teļa pups
g
kā tas Kaķis taisās to iekasēt ? pēc pieraksta ? :) vai pēc dzīvokļa ? a ja man trīs dzīvokļi ? un ja man nav naudas teļukam ?
jautājums
j
Kā gribu , tā domāju...Ja gribat, varat tiesā sūdzēt...Droši uz priekšu ! Par domāšanu...Kā saprotu, Jums pret domāšanu ir lieli iebildumi... Bet Jūs gan tāds nervozs... Pēc krievu vakardienas hokeja svinēšanas vēl paģiras moka ?
nv to jautājums
n
un es par to, lai no tādiem divdimensiju varoņiem kā tu pēc tam piedzen tiesas izdevumus :) tā kā domā lābāk! jo ja es neskatos, man neviens nevar likt par to maksāt un kaut kādi koti vai jautājumi var klepot kaut vai ar tuberkulozes klepu, bet tiesā es tik un tā uzvarēšu. še tev. kožļā. :p
jautājums
j
Nu jā.... Bet, ja tā padomā... Krievi konsekventi skatās tikai Krievijas kanālus, visādus ORT... Viņiem Latvijas tv bez vajadzības... Bet abonentmaksa jāmaksā būs visiem... Un par to 9.maija pasākumu... Tā viņiem vajag ar ! Lai maksā ! Es par abonentmaksu !
;)
;
tad jau lai valsts uzreiz katram uzliek nodokli, kas apmaksās valsts parādu un miers.
Janis ll
J
.. TAM CILVEKAM KAUT KAS AR PRATU NAV KARTIBA... KA VINS TAISAS MAN UZSPIEST MAKSAT PAR PAKALPOJUMU KURU ES NEIZMANTOJU UN NEIZMANTOSU?
nv
n
/..Edgars Kots trīs latu abonentmaksu mēnesi par sabiedriskajiem medijiem uzskata par adekvātu../ ---------------------------- Uz neredzēšanos! es nu nepārdzīvošu, ja man šie 'sabiedriskie kanāli' nerādīs. Tur taču tāpat nav ko redzēt. Btw, skatoties britu satelītu, sabiedriskais TV tur ir par velti (un daudz kvalitatīvāki raidījumi ar'). nu tas tā, 'for the record'...
????
?
Man ir Lattelecom dig. tv. pieslēgums. Vai man būs jāmaksā vēl?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas