Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Krāj pieredzi un kontaktus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zaika
z
Vienīgais, ko mūsu patreizējam prezidentam tiešām varētu pārmest ir tas, ka viņš, nebūdams ne politiķis, ne ekonomists neatteicās no vilinošā piedāvājuma tikt izvirzītam prezidenta amatam. Skumji, ka cilvēks, kurš ir profesionālis savā jomā u to perfekti pārzin, pēkšņi piekrīt "ielēkt galīgi svešā vilcienā" un vēl mēģināt to vadīt - nezinot ne kur tas dodas, ne kur bija plānots doties, ne - kāpēc vispār tas izkustējies no vietas. Vai Pitagors būtu Pitagors, ja vienā baltā dienā viņš būtu izdomājis mest visu pie malas un sākt izšūt krustdūrienā? Šeit gribētos vilkt paralēles ar stāstu no Bībeles par Sātanu kārdinātāju - būs tev vara, nauda un labklājība, tikai atsakies no visa, kas bijis un saki man - jā! Latvijas, diemžēl, zaudējusi Zatlera kungu kā profesionāli savā specialitātē un ieguvusi marioneti, kuru politiskie spēki var raustīt, kā vien viņiem ienāk prātā.
Neizlasīju
N
Atzīšos - neizlasīju rakstu. Blondīne ar MILZĪGI lielajām pupēm "Dienas" e-versījā novērsa manu uzmanību. Bez šaubām citi to nepamanīja.
fuxy
f
Lasot rakstu, rodas iespaids, ka žurnāliste ir no Zatlera PRistu komandas. Jo te nav nekādas prez. darbības analīzes
konditors
k
Kas tas par sīrupu? === Zemeņu. No e-lietu tortes izspiests. Citiem vārdiem, prezidentes PR vadītāja acīmredzot dabujusi papildus finansējumu.
Semjuels
S
Kas tas par sīrupu? Cik Zatlers no nodokļu maksātāju naudas Eglei samaksāja par šitām muļķībām? Kur pretējie viedokļi? Kāpēc nav aptaujāti cilvēki, kas protestētja pret Zatlera ievēlēšanu? ESMU DZIĻI VĪLIES ŽURNĀLISTĒ, KURU UZSKATĪJU PAR PROFESIONĀLI.
Anna
A
Nesaprotu, kamdeļ Zatlers domā, ka visiem un ik pa laikam vajadzētu pārdomāt "kas es esmu?" -Lai labāk katrs pārdomā par saviem mērķiem, par godīgu politiku, bet kāpēc būtu jāzaudē laiks palīdzot kliedēt Zatlera apmulsumu par to, kas viņš tāds ir???
lno
l
Ļoti šaubos, vai šī žurnāliste spēj uzrakstīt objektīvu komentāru, bet teikums: - Vēlēšanu dienā uz Dienas vāka bija TP dibinātāja Andra Šķēles foto, taču viņa loma prezidenta izvēlē tā arī nav pierādīta-,jau robežojas ar muļķību: :))
Trešais no labās
T
Man kauns, ka mums ir tāds prezidents...Piedod, Valdi, bet tā tas ir... Ir viens labs veids, kā uzlabot savu darbu - BIEŽĀK IZMANTOJIET IESPĒJU PAKLUSĒT, PAR LIETĀM PAR KURĀM JUMS NAV N-E-K-Ā-D-A SAPRAŠANA... P.S. ATLAIŽOT SAEIMU, JŪS ZATLER DUBULTOTU TAUTAS UZTICĪBU SEV...BET LAIKAM JUMS SVARĪGĀKS IR KKAS CITS
mimī
m
Gada laikā pamatīgi samaitājies.Ja gadu atpakaļ steidzos viņu sveikt ar ievēlēšanu,tad šodien gribas jautāt::Kas viņš ir?";
mika
m
Man kauns par šo, "lielo trusi". Vai labāk teikt "aploksni"?
Ješka Miķeļā dels
J
Zatlers ir Tautas partijas cilvēks un ar to viss pateikts....Viņš nevar č.....t pret vēju!
d'Andris
d
Dzeris ļoti naidīgs. ... Cilvēki mīļie! Cik ilgi mēs Zatleru lamāsim par to, kas viņam ir bijis pirms tika piedāvāts prezidenta amats? Nu, nav mums ne sistēmas, ne supertīras sirdsapziņas. Visiem un visur. Pašlaik svarīgākais ir virziens un ātrums, kurā prezidents iet. Sākuma punktu nav iespējams mainīt. Tieši virziens un ātrums, nevis attālums līdz ideālam. Zatlers mums vēl ir dabūjams savā pusē! Protams, ja viņš izdarīs nepareizo izvēli, jaunā Saeima viņu nomainīs. ... Tā vien gribas atgādināt, ka akmeņus drīkst celt tikai tie, kas paši bez grēka. Vai Dzeris tāds būtu?
A
A
Zatlers - BEZMUGURKAULNIEKS!!!!!!!!!!!! Diemžēl :(
Kas ķešā?
K
Gads pagāja. Kādi labie darbi ir uzkrāti prezidenta kontā? 1..........................? 2..........................? ............................ ? Vai krājkasītē ir tikai viena sīkmonētiņa - improvizētā replika kāda sammita laikā?
Oi, oi, oi
O
Oi, oi, oi, cik labi Valdim veicas. Ir viņam dažas labas izpausmes, jā. Bet visus svarīgus jautājumus viņš joprojām komentē uz nebēdu lejot ūdeni. "Ģimene ir vērtība. Korupcijas novēršana svarīga tiesiskuma nodrošināšanai. Dzīvojam demokrātiskā valstī un visiem tiesības iet gājienos." Bla, bla, bla... Nemaz nerunājot, kā viņu glabj Intiņa Lase - kad Valdis sāk raustīties savos izteikumos, viņa rupji aprauj žurnālistus, kas mēģina uzdot jautājumu. Negribas kavēties atmiņās, bet Vairai vienmēr bija pašai sava nostāja un vienmēr viņa varējusi pati novērtēt situāciju un sakarīgi izteikties. Šis vēl ilgi bez padomniekiem pie sāna nespēs ne soli spert.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas