Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija
Krauze uzskata, ka Kučinskis (attēlā) apliecinājis spēju sekmīgi strādāt

Krauze: ZZS premjera amata kandidāts būs Kučinskis

Nākamajās Saeimas vēlēšanās Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) premjera amata kandidāts būs pašreizējais Ministru prezidents, Liepājas partiju pārstāvošais Māris Kučinskis, piektdienas rītā Latvijas Radio stāstīja ZZS ietilpstošās Latvijas Zemnieku savienības (LZS) politiķis Armands Krauze.

Iepriekš vēlēšanām ZZS kā premjera amata kandidātu allaž pieteica smagos noziegumos apsūdzēto Ventspils mēru Aivaru Lembergu, kurš gan noslēguma fāzē nekad nav nopietni kandidējis uz šo amatu. Krauze stāstīja, ka šoreiz ZZS premjera amata kandidāts būs Kučinskis, jo ar darbu pie reformām viņš esot apliecinājis spēju sekmīgi strādāt.

Taujāts, vai būtu jānomaina ZZS ministri valdībā, Krauze bija izvairīgs - tas tikšot atstāts vēlētāju ziņā, un pēc vēlēšanu rezultātiem attiecīgi tikšot vērtēts, vai viņi var palikt amatos.

Krauze stāstīja, ka ZZS paplašināšanas iespējas ar jauniem politiskajiem spēkiem neizskata, lai nebūtu tā, ka pēdējā brīdī viņu vilcienā ielec tie, kuri meklē vieglāko ceļu uz varu.

Šajā nedēļas nogalē LZS pulcēsies kongresā, lai pieņemtu partijas jauno programmu 100 punkti Latvijas simtgadei. Pēc Krauzes vārdiem, ar šo programmu LZS apņemsies uz visiem politikas jautājumiem raudzīties caur saimniecisko interešu prizmu, piemēram, LZS uzstās, lai ārpolitika balstītos uz nacionālajām interesēm, un arī aizsardzības jomā esot jāveicina, lai to, ko var saražot mūsu valstī, te arī saražotu.

LZS plāno pieņemt arī rezolūciju par elektrības OIK komponenti. Partija uzskata, ka pašreizējā veidolā tā vairs nevar pastāvēt, un pirmais, kas jāpārtrauc, esot atbalsts gāzes koģenerācijai, un attiecīgais slogs no iedzīvotājiem jāpārnes uz valsti.

Top komentāri

Otkats Baigais
O
Jūrmalā viss pa vecam. ZZS un Saskaņa ir vienoti.
ZZS = latviešu Saskaņa
Z
un nenotikušās lustrācijas rezultāts. Ja vēlamies tiesisku valsti, šo sovoku politisko veidojumu laiks izmest vēstures mēslainē.
Ventspils muļļ
V
lembe beidzot atradis īsto , paklausīgs , nolasa visas saimnieka vēlmes no lūpām, vairs nav jāmāžojās piesakot savu noziedzīgo kandidatūru,
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas